facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Argentina

Restaurant Argentina

Geschiedenis

Restaurant argentina nodigt u uit om te genieten van de Argentijnse kunst.
Laat uzelf en uw gasten verwennen, beleef een renaissance op het gebied van culinaria, wijn, muziek en design. Ons team streeft er naar om u met volle teugen te laten genieten van hun passie voor cultuur, lekker eten, wijn en gastvrijheid.
Restaurant argentina is al sinds 1988 een begrip in Hilversum. Hier wordt namelijk het pure malse vlees uit Zuid-Amerika bereid op de open vuur houtskoolgrill. Gelegen op een mooie locatie, op steenworpafstand van ‘de Kerkbrink’, in een van de oudere straten van Hilversum namelijk de Langestraat, is Restaurant argentina met zijn authentieke gevel niet te missen.
Graag tot ziens, wij heten u van harte welkom bij restaurant argentina!
Hasta Luego

Adres: Langestraat 130, 1211 HC Hilversum
Telefoonnummer: +31 35 624 22 77
Stad: Hilversum
Route: Langestraat 130
Postcode: 1211 HC


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Argentina Surhuisterveen, Beste spareribs Hilversum, Spareribs Hilversum bezorgen, Restaurant Hilversum, Restaurant Hilversum maandag open, Onbeperkt eten Hilversum, Weversplein Hilversum, Restaurant Langestraat Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Menara Hilversum Menara Hilversum 30 meter Alles was echt lekker, vlees en patat. De service is super en we waren echt blij erme...
Foyer Restaurant Club Rex Foyer Restaurant Club Rex 410 meter Vriendelijk en gezellig personeel, goed eten en prijs verhouding, gezellige sfeer in ...
Recensies
In het restaurant gegeten. Alles duurde erg lang. We moesten zelfs vragen om de menukaart ruim 10 minuten gewacht Behalve dat ik m’n biefstuk rood ipv medium kreeg zoals ik had besteld, was het eten verder prima. Alleen te weinig personeel voor een vol restaurant en bezorging erbij. Niet voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. We hadden nacho's vooraf met lekkere dipsausjes. Daarna voor twee personen een gemixte vleesplank. Het vkees was super lekker! Vlees van de spareribs viel er zo vanaf zo mals. Flesje wijn erbij en het was helemaal af. Als laatst nog een scropino besteld waarbij de bediende aan tafel kwam demonstreren hoe je deze maakte. Vegetarische menuopties: Er zijn vegetarische gerechten. Kindvriendelijkheid: Ook eten voor kinderen.
Mijn vriend en ik hebben een week geleden hier gegeten en we vonden het heerlijk! Hij had de sparibs en ik de entrecote wij gaven beide voorkeur aan mijn gerecht, maar ondanks dat ik een groot stuk aan mijn partner heb gegeven had ik nog genoeg aan deze maaltijd en 63,- voor 2 personen en zo’n lekkere maaltijd betekend dat wij vaker terug komen !
Gisteren hier voor het eerst gegeten en wat waren wij blij verrast. In een hele lange tijd in Nederland niet zo lekker meer gegeten. Van het voor, hoofd tot het nagerecht. Echt complimenten aan de chef. Het personeel is ook super vriendelijk, ze hoorde in ons gesprek dat een vriend van ons jarig was. Hij kreeg als verassing een hele leuke dessert. Echt een aanrader, wij komen vaker!!
Super lekker gegeten, alles was top! Wij hebben voor, hoofd & nagerecht gehad en hebben hier niks op aan te merken. Super vriendelijk personeel, en het eten gewoon geweldig. Dit hebben wij ook kenbaar gemaakt, de chef is toen nog bij ons langs de tafel geweest, wat een topper. Als ik in de buurt ben kom ik er zeker weer.
Bediening warrig en onprofessioneel Kinderen met een bijbaantje. We werden op een geimproviseerd plakkerig tafeltje gezet. De tafel was lager dan de rest in het restaurant en ook de stoelen waren anders. Op zich geen probleem... als het eten dan maar heel goed is. Helaas, de empanadas waren gemaakt van bladerdeeg why???? en hadden weinig smaak. Er zat bijna geen rundvlees in. De provolone was wel aardig. Als hoofdgerecht hadden we 2 keer de parillada besteld. Er werd ons gevraagd 'hoe we het vlees gebakken' wilde. Medium rare graag! Ik zag helaas al dat er geen typische Argentijnse desserts werden aangeboden. Flan of iets met dulce de leche bijvoorbeeld... Helaas hadden wij moeite ons medium rare gebakken stukje vlees te vinden. Er zat een mini stukje vlees op wat ofwel varken ofwel rund kon zijn. Het was zo dun als papier dus dit kan je nooit naar wens grillen en zal altijd doorgebakken zijn. De rest was sparerib of kip. Voor een argentijnse 'mixed grill' niet echt wat je verwacht. Ik vergeet bijna de chorizo's, die waren wel ok namelijk. Het leek een beetje alsof we verschillende overgebleven voorgerechten kregen voorgeschoteld chorizo's, kippenvleugels. Bij uitzondering gemeld dat ik het eten helaas echt niet lekker vondt. De ex-eigenaar was wel erg vriendelijk en probeerde het goed op te lossen door een stukje rundvlees te bakken maar we hadden al geen trek meer. Uiteindelijk de drankjes gratis gekregen niet om gevraagd. Dat was wel erg netjes maar ik moet helaas toch deze slechte review schrijven. Ps: Tijdens het afrekenen zag ik een grote fles Ketjap Manis staan...
Door recensies en beoordeling hier met vrienden wezen eten. Allereerst hele fijne sfeer, aardige personeel, chef die komt kijken of alles naar wens is en bovendien heerlijk eten. Het vlees is zo lekker! Ik had zelf mix grill met een sparerib van de specialty van het menu, zeer aan te raden. Je krijgt echt waar voor je geld!
Zeer aardige mensen, vol trots bedienen zij en dat mogen ze ook, want het eten, wij hadden lamskoteletten en spareribs, zijn prima, lekker op smaak, mooi pepertje, perfecto!
Viel erg tegen. Trage bediening. Geen alcohol vrij bier ?!? En geen grote kannen water?!? Voorgerecht brood en nachos duurde erg lang 3e plankje brood kwam een kwartier later. Ribeye was koud en de chateu briand was lauwwarm en erg weinig 4 plakjes pp. De friet was doorbakken. Zeker niet voor herhaling vatbaar.
Ik ga er altijd heen goed eten goeie service en zeer mooie tentEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid