facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Achteraf

Restaurant Achteraf

Info

Restaurant Achteraf is de unieke vleesbelevenis van Zoetermeer.



"Heerlijk relaxen in een aangename en informele omgeving. Geniet van goede service, lekker eten en drinken waarvan je niet hoeft te schrikken van de rekening! Dat is uitgaan voor ons!En dat is precies wat wij met Achteraf aanbieden. Een heerlijke locatie met een gezellig café, een sfeervol terras en een rustiek restaurant. Onze medewerkers zijn toppers en zorgen voor een fantastische service."
Adres: Dorpsstraat 97P, 2712 AE Zoetermeer
Stad: Zoetermeer
Route: Dorpsstraat 97P
Postcode: 2712 AE


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant achteraf nl, nieuw restaurant dorpsstraat zoetermeer, restaurant achteraf iens, restaurant zoetermeer, achteraf zoetermeer iens, achteraf zoetermeer menu, achteraf zoetermeer restaurant, restaurant achteraf in zoetermeer ah menu
Recensies
Het is gezellig leuk heel erg klant vriendelijk ook zeker een super mooi trouw locatie om daar een feest te geven het eten is super daar
Heerlijk gegeten hier met z'n achten inclusief 2 kinderen, de bediening was aardig en beleefd, het eten werd snel geserveerd en de porties waren ruim voldoende! Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!
Meneer van es zegt een heel fijn en mooi restaurant. Lekker eten. Mooie prijs product verhouding kwaliteit is precies zoals het hoort te zijn ! Super blij dat ik het achteraf heb gevonden! 10 uit 10
Heel lekker gegeten met de hele familie. Gezellig ingericht, wel vrij vol. Gevarieerde kaart met veel lekkere gerechten, lastig kiezen! Als voorgerecht de grote garnalen met knoflook gekozen. Smaken verrukkelijk! Halverwege werd er een bordje met extra garnalen gebracht, de chef-kok vond toch dat er te weinig garnalen waren uitgeserveerd. Het vlees van de mixed grill was ook erg goed, een aanrader. En ook de desserts waren erg lekker.
Gezellig restaurant. Feestelijke aankleding en inrichting. Vriendelijke en goede bediening. Het Kerstdiner was van prima kwaliteit, ondanks de vele tafels die bezet waren. We waren met een gezelschap van 12 personen. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Absoluut een aanrader.Eten: 5/5
Zaterdag 05-11 met zijn 2-en gegeten: Heerlijk! Vriendelijke bediening die oog heeft voor de klanten soms heb je wel eens het idee dat je ze met rooksignalen naar je tafel moet halen, maar dat was hier zeker niet het geval! Proeverij voorgerecht genomen, nou dat was een traktatie! Jeetje wat lekker! De hoofdgerechten waren ook heerlijk. Vlees was echt een geweldige kwaliteit, en exact goed bereid. Sausje vergeten te bestellen, maar dat gaf niets; een goed stuk vlees smaakt het beste met wat peper en zout, geen sausje gemist : Het was niet het goedkoopste restaurant wat ik ken, maar hier is elke euro er wel 2 waard! Supertevreden, met dank aan de keuken, en uiteraard de bediening!. Een absolute aanrader!
Prima gegeten, bediening was erg vriendelijk maar kwam wat onervaren over er is een 3 gangen arregement maar daar kwamen we pas achter nadat we al een broodje vooraf besteld hadden. Speciaal biertje van tap was uitstekend en de wijn ook prima. Toch maar 3 sterren omdat de rekening naar mijn mening wat te hoog was voor hetgeen we gegeten en gedronken hadden.
Het eten was perfect. De service in het algemeen kan zeker aan gewerkt worden. Zoals zeep in de toilette en iets minder dan zeker 6 keer aan tafel vragen of alles naar wens is. Wat betreft de sfeer is er een onbeschreven regel is "Sint in het land, Kerst aan de kant"
Op een zaterdagavond samen met mijn vrouw lekker uiteten, de zaak ziet er leuk en gezellig aangekleed uit. Het eten was niet verkeerd, wel prijzig ten opzichte van het geleverde. Dan de 2.50 euro energietoeslag vind ik redelijk als men het hoofd boven water moet en wil houden. Echter bij het verlaten van de zaak valt mij op dat de terrasdeuren compleet open staan. Domme zet om dan energietoeslag te berekenen.
Driegangenmenu genomen. De calamaris waren uit de diepvries en in de friteuse gebakken. Niets bijzonders. Hoofdgerecht ossenhaas, wel lekker gebakken maar erg klein stuk en met amper garneer erbij, paar frites en geen salade of groente. Enige goed was de cheesecake. Voor mij de eerst en laatste keer. Geen aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid