facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaria Smuleck

Restaria Smuleck

Info

Bistro Restaria D'r Smuleck,
voor al uw wereldse gerechten

Adres: Hereweg 135, 6373 VH Landgraaf
Telefoonnummer: 045 5315482
Stad: Landgraaf
Route: Hereweg 135
Postcode: 6373 VH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rudy's Rudy's 2 km Als je de menukaart bekijkt denk je "duur", vervolgens moet je lang wachten...
Recensies
Onsympathieke eigenaren. Je word raar en geïrriteerd aangekeken wanneer je je bestelling doet. Klanten die bellen worden op luidspreker gezet, erg onprofessioneel... overal stof en dode vliegen. De frieten waren veels te vet. Dus mensen ben je in de gelegenheid om ergens anders friet te halen. Vooral doen!
Draagt sinds een tijdje een andere naam dus nog eens probereb. Zitten dezelfde uitbaters in. Moet erg lang wachten, al is er verder niemand. Zeggen de beste schnitzel te hebben. Ik vond het een vaag stuk vlees. Zeker geen echt schnitzelvkees. Zag er smakelijk gebakken uit maar had er na een kwart al genoeg van. Beetje glibberig "vlees" Frietjes waren te zacht.
Heb er heerlijke gegeten, veel verse en zelfgemaakte producten / frieten dat proef je meteen. Het personeel is aardig
Altijd goeie kwaliteit, heerlijke friet! Zelfgemaakte saté is ook erg lekker.
Gister met me zus frietje zuurvlees gehaald daar . Heerlijke zuurvlees en friete van goede kwaliteit
Lekkere Belgische hamburger gehaald.
Verheugd op een lekkere schnitzel van "het schnitzelhuis". Ik had zelf een schnitzel peperroomsaus met frietjes. Dame achter de balie is een beetje chaotisch en lijkt alles één voor één te moeten doen. Klanten die bellen voor een bestelling worden op luidspreker gezet, zodat de aanwezige mensen het hele gesprek kunnen volgen. Frietjes lekker maar apart in een schaaltje, beetje vreemd. Schnitzel drijft in de peperroomsaus waarvan ik het gedeelte peper nog altijd aan het zoeken ben. Lijkt nergens op. De peperroomsaus van de Lidl is 10x beter. Meteen spijt dat ik niet de Wiener schnitzel gekozen had, want het vlees was best lekker volgens mij. Daarnaast trof ik in de saus nog een haar aan, dat deed de deur dicht. Er is op de plek waar deze zaak ligt weinig tot geen concurrentie, anders was het denk ik nu al einde oefening geweest. Voor mij dus niet voor herhaling vatbaar, jammer. Oh dan zijn er ook nog stofdeeltjes aan het plafond, een dode vlieg op de vensterbank en ik telde 6 defecte spotjes...
Lekker even een tussendoortje met friet. Zeer vriendelijk en gastvrij Aanbevolen!
Schnitzels waren bijna helemaal lekker, vlees was iets te stevig, sauzen waren dik in orde. Zeker voor herhaling vatbaar.
Grote porties friet, en de friet is zelf voorgebakken zoals dat hoort
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid