facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaria MainStreet

Restaria MainStreet
Adres: Hoofdstraat 64, 5528AK Hoogeloon
Telefoonnummer: 0497681304
Stad: Hoogeloon
Route: Hoofdstraat 64
Postcode: 5528AK


Recensies
Op onze doorreis even een stoofpotje gegeten bij deze zaak. Wat was die heerlijk. En ook niet te weinig. Ik kon alles niet eens op. De koffie was was ook heerlijk. Hier gaan we zeker weer terugkomen. Een dikke knuffel voor jullie Wopke. Wat een lieve hond.
De friet en snacks van vanavond waren de beste tot nu toe! Goed krokant doorgebakken, hete snacks en met een glimlach door een jonge jongen en jong meisje gemaakt en overhandigd, precies op tijd! Complimenten aan dit vrolijke stel!
Wij zijn al verschillende keren gaan eten en worden nooit teleur gesteld, vriendelijke bediening en lekker eten. Daarnaast het lekkerste soft ijsje van heel Brabant
90% van de koffiezaken zijn van die snelle poeha tenten met hun hippe, maar "smaakloze" koffieprodukten, waar de bediening meestal onpersoonlijk en robotachtig is, en eigenlijk alleen maar "geld verdiend wordt", Dit zaakje hoort tot de 10% waar een persoonlijke sfeer met vriendelijke bediening lekkere Latte Macchiatto wordt geserveerd tegen een redelijke prijs. Chapeau !!!
Veel lekker eten, niet te duur, hele vriendelijke bediening. Prima voor een tussenstop met fietsen.
Leuke cafetaria met kwaliteitsproducten voor een redelijke prijs.
Heerlijk gezellig Brabantse mensen en heerlijke stoof en tomatensoep xxx
Even gestopt tijdens fietstocht voor cappuccino en ee biertje....,zag er zeer gezellig uit binnen
Fantastische schone kwaliteit zeer hoog cafetaria, zelden heb ik dit meegemaakt . Je ruukt geen oudfriteur vet. Je wordt zeer vriendelijk en professioneel geholpen . In een mooie zaak.
Vriendelijk, na officiele sluitingstijd toch nog wat kunnen bestellen. Wel vrij prijzig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid