facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaria Harte Vier

Restaria Harte Vier

Info

RESTARIA



"Sinds 1 februari 2022 is deze locatie overgenomen door een nieuwe eigenaar en zijn wij verder gegaan onder de naam Kwalitaria Harte Vier. Kwalitaria Harte Vier is geen doorsnee cafetaria. Bij Kwalitaria kun je natuurlijk terecht voor verse snacks en verrukkelijke friet, maar ook voor complete maaltijden, kids menu's en de lekkerste burgers uit Roosendaal. Hier kun je zowel bij jou thuis als in onze vestiging van genieten. Weet jij al waar je zin in hebt vandaag? Een heerlijke salade? Of toch die lekkere Bull burger? Samen met een van onze smakelijke seizoensproducten? Keuze genoeg. Dus ben je op zoek naar écht lekker eten in Roosendaal? Dan moet je bij Kwalitaria Harte Vier zijn!"
Adres: Gastelseweg 51A, 4702 SZ Roosendaal
Telefoonnummer: 0165554826
Stad: Roosendaal
Route: Gastelseweg 51A
Postcode: 4702 SZ


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Kwalitaria, Harten vier, Bestaria Roosendaal, Cafetaria Roosendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Harte 5 Cafetaria Harte 5 2 km Lekker gegeten en erg vriendelijk personeel
Plaza Polar Bear Plaza Polar Bear 2 km Lekker gegeten
Cafetaria de Schaopskooi Cafetaria de Schaopskooi 3 km Bijzonder vriendelijk personeel, uitstekende service, de lekkerste frietjes van Roose...
Plaza Tolberg Plaza Tolberg 4 km Kom om de paar weken altijd even langs om wat te eten, erg vriendelijk personeel en h...
Recensies
Vriendelijk personeel. Het concept van kwalitaria is een plus punt. Hierdoor kan je andere gerechten kiezen dan de standaard friet. Elk kwartaal wisselen die speciale menu's. Altijd goede aanloop. Je kan er ook goed zitten t.o.v. andere snackbars. Ik woon nu in een andere wijk maar als ik bij een snackbar wil eten dan ga ik er speciaal naar toe.
Heerlijk gegeten aan een tafeltje. Goede en gevarieerde menu kaart met diverse mogelijkheden. Snelle service. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Aardig personeel, en niet opdringerig.
Prima eten, prima bediening. Goede kwaliteit en gezellig om er eens te gaan zitten ipv alleen afhalen
Eten is zeer slecht lijk wel of ze de friet 5 keer hebben terug heb gooi ik ga voortaan wel ergens anders
Friet, de snacks en broodjes zijn goed, bediening is redelijk tot goed. Alleen jammer als je besteld, het eigelijk toch pas het vet in gaat als je op de afgesproken tijd binnen komt. Wens ze overigens veel sterkte de komende tijd met de absurde energieprijzen.
Conny en Dre van Stichting Egelopvang Roosendaal. Al zo'n 20 jaar zijn wij vegetariërs. In al die jaren hebben we veel zien veranderen wat betreft vegetarisch eten ,behalve bij cafetaria's, daar is nog steeds alleen maar groente kroket ,bami hapje of kaassoufflé. Daarom zijn wij blij dat Kwalitaria Harte Vier zich inzet voor dierenwelzijn , milieu en klimaat. Bij hun kun je uitgebreid vegetarisch eten en erg lekker. Dus vegetariërs THIS IS THE PLACE TO BE.
De friet is meestal van goede kwaliteit en de snacks ook alleen de hoeveelheid wordt helaas steeds minder terwijl de prijzen wel blijven stijgen. Ik snap dat het een moeilijke tijd is maar juist door deze instelling jaag je klanten weg. De foto hieronder is een kleine friet wel dubbel mayo want met sauzen zijn ze ook gierig
Dit was ooit de beste frietzaak van Roosendaal. Dat was het al lang niet meer, maar onder de nieuwe eigenaar en de noemer "Kwalitaria" is het helaas niet beter, misschien zelfs wel nog slechter geworden. De friet is gewoon echt niet goed. Melig, taai, smaakloos, niet lekker. Zout kennen ze er niet. Smoezelig personeel net open en de bedrijfskleding oogt nu al oud en verwassen dat meer met elkaar dan met de klant bezig is. Ik heb ze twee keer een kans gegeven, maar hier breng ik mijn goeie geld dus niet meer heen.
Super eigenaar, aardig personeel en echt top burgers. Ook veel vega opties wat alleen maar top is voor wie dat wilt. Snelle bediening ook, zelfs als het erg druk is.
Hele aparte snacks friet is goed de zaak is overzichtelijk en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid