facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaria Castricum

Restaria Castricum

Info

Restaria Castricum: Lunchroom Cafeteria

Adres: Dorpsstraat 35, 1901EH Castricum
Telefoonnummer: +31251650123
Stad: Castricum
Route: Dorpsstraat 35
Postcode: 1901EH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJssalon Marx O'Larry's Castricum IJssalon Marx O'Larry's Castricum 144 meter De lekkerste ijswinkel van Nederland. Onovertroffen!! Vooral pinda-karamel is een hee...
Sportcentrum De Bloemen Castricum Sportcentrum De Bloemen Castricum 2 km Zeer goede faciliteiten! Mooie sportzalen. Zeer goede horeca met vriendelijk personee...
Recensies
Je kan hier gewoon een prima kalfsvlees kroket halen. Eten wordt vlot gemaakt en bij je tafel gebracht. Grote plussen: Spel computer met find it, kerstboom en multicultureel personeel. Minpunten: openingstijden op Google kloppen niet, waarschijnlijk witwas praktijk. PS. Als dit mijn laatste review is, weten wij dat dat klopt.
Keurige, niet standaard, inrichting. Open sinds 5 weken. Patat komt vaak met een bijdrage aan de ‘plastic soup’. Hier niet! Houten vorkjes, kartonnen bakjes, zo kan het dus ook! 2 patat met, 2 frisdrankjes, 11 euro zoveel. Goed product, tevreden personeel en tevreden klanten, dat is de weg naar groei!
Top Locatie en gezellig interieur om lkkr te zitten en een hapje te eten. Voor mij geen patatje oorlog meer maar patatje rendang, wat een heerlijkheid! Echt een aanrader!!!!!!
Wat een heerlijke patat! Ik kan wel zeggen dat dit de lekkerste patat is die ik ooit gegeten heb! Of moet ik zeggen friet?? Vers gesneden en dat voor deze prijs. De zaak ziet er prachtig uit en alles is netjes en verzorgd. Eigenaar is ontzettend vriendelijk en je voelt je echt welkom! Al met al een aanrader en ik wens jullie veel succes! Maar mijns inziens gaat dat zeker goed komen!
2 keer eten snacks gehaald in Restaria en ben behoorlijk tevreden. De zaak ziet er netjes uit en het personeel is vriendelijk. Het was een lange tijd geleden dat ik frikandel proefde, die gewoon goed warm was! Meestal zijn snacks wat lauw maar hier niet gelukkig. De patat is ook goed knapperig en wordt niet in plastic geserveerd. Dat vind ik milieutechnisch belangrijk. Het afhaal en zit gedeelte is goed gescheiden en de muziek staat net hoorbaar aan en dat zijn precies de details wat mijn ervaring prettig maakt. Als bij het meenemen van de snacks nog standaard een servetje en een houten vorkje zou zitten dan is het helemaal goed. Kortom; keurige snackbar/eetgelegenheid met vriendelijk personeel met goed eten.
Een aanwinst voor Castricum, met vrouw en 2 kleinkinderen een patatje gehaald maar wat voor een patat, echt superlekkere zelfgesneden patat met de schil gebakken, veel smaak, heerlijk. goed om te weten dat je er ook kan afhalen. De kaart was nog niet compleet maar wat er nu alvast is, is veelbelovend.En de ambiance was ook helemaal in orde, een mooie en schone zaak.
Net geopend, zeer stijlvol van binnen en natuurlijk heerlijke friet+kroket gegeten! Vanwege het nieuwe personeel dat ingewerkt moest worden, duurde de kroket wat langer dan bedoeld, kregen van de eigenaar een gratis milkshake voor het wachten. Ontzettend vriendelijk! Als ik uit de buurt kwam, zou ik vaker komen. Ga zo door :
Deze week geluncht bij Restaria Castricum. Ik heb nog nooit zulke lekkere patat en rendang gegeten. Bediening was snel en vriendelijk. Prijs- kwaliteit verhouding is prima! Als we weer in de buurt zijn, gaan we hier zeker weer eten!
Super nette friettent snackbar, zeer vriendelijk. Tot dusver de lekkerste friet die ik ooit op heb, zelf gesneden gegaard etc. Wat mij betreft lekkerder dan een voor mij prijswinnende friettent. Echt super lekker! Neem we satesaus bij! Ook zelfgemaakt en super lekker, net een beetje anders. Aanrader!!!!!
Een prima hamburger op het allerlekkerste brioche broodje ooit geproefd. De zelfgemaakte friet met zelfgemaakte sausen zijn ook om je vingers bij af te likken. De zaak is erg schoon, gezellig ingericht en de bediening bijzonder vriendelijk. Restaria Castricum is een echte aanrader, we komen zeker weer terug!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid