facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restant Shop

Restant Shop

Info

Restant Shop Bolsward, voor ieder wat wils, en de winkel vol verassingen. Onze artikelen zijn altijd nieuw en komen uit faillissement partijen, restantop

Adres: Dijkstraat 23, 8701 KC Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0515-581366
ln.pohstnatser@ofni
Stad: Bolsward
Route: Dijkstraat 23
Postcode: 8701 KC


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 157 meter Zeer goede winkel maar er is niet veel ruimte omtelopen dus daar kan nog wel verbeter...
Recensies
Voormalige bakkerij met een fraaie gevel, wel een beetje 'overwoekerd' ;.
Leuk om rond te snuffelen en vriendelijke mensen. Ook de kerstwinkel van hun is zeker een aanrader. Ben er wekelijks wel.
Prima mensen, er is van alles te koop
Leuke gezellige sneup winkel, voor elk wat wils!
Super leuke winkel heeft allemaal ditjes en datjes voor een leuke prijs!
Gezellige winkel om te sneupen. Speelgoed, knutselspullen, kleine handige klus artikelen of iets om je huis op te fleuren. Eigenaren vallen op door hun vrolijkheid en vriendelijkheid.
Als je ooit iets gekocht heb ongeveer een maand geleden en je wou er eigenlijk er wel wat meer van hebben of datgene wat je zocht dat was er niet meer. Dan kan je het wel hier proberen. Kans dat je dan wel slaagt is dan wel groot. Ook kan je er met al je vragen erheen. Zeer vriendelijke mensen in de bediening en tja er is zelfs een klein beetje ruimte voor hun overgehouden bij mijn hart.Trouwens als je een speciale kaart zoekt dan moet je daar echt wel even kijken!
Erg leuke winkel om rond te snuffelen. Aardige eigenaar. Maar op=op dus als je iets ziet koop het dan want het komt niet weer.
Slechte service en ook nog eens verkeerde producten meegekregen na telefonisch te bestellen. Daar gaan we dus nooit meer heen.
Zeer aardige eigenaar helpt je graag verder en geeft zo nu en dan ook eens korting
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid