facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Resort Boschmolenplas

Info

Ruim opgezet luxe vakantiepark in Heel met een fantastische ligging aan het Natuurmeer Boschmolenplas.

Geschiedenis

Resort Boschmolenplas is een ruim opgezet vakantiepark, uniek gelegen aan het water van de Maasplassen in Midden Limburg. Het park beschikt over een jachthaven met een open vaarverbinding naar de Maas. Ideaal voor vaarplezier, watersport, duiken en vissen.

De omgeving nodigt u uit voor eindeloos recreatief plezier. Fietsen door het nabijgelegen Nationaal Park De Meinweg en natuurgebied Het Leudal. Een wandeling door het authentieke witte stadje Thorn. Winkelen in Roermond, Maastricht, Düsseldorf of Luik. Een uitstapje naar één van de vele themaparken en musea in de omgeving.

Op Resort Boschmolenplas kunt u verschillende type vakantiewoningen en recreatievilla’s huren, die zich op ruime kavels bevinden inclusief een eigen terras of tuin. De villa’s zijn geschikt vanaf 2 tot en met 6 personen. Alle vakantiehuizen zijn comfortabel ingericht en voorzien van een complete inventaris. Tevens is bij iedere woning parkeergelegenheid voor één auto.

Op het park vindt u de nodige faciliteiten zoals fietsverhuur, tennisbanen, een duikschool en een brasserie/restaurant.


Resort Boschmolenplas is de ideale bestemming voor iedereen die van rust, water, natuur en cultuur houdt en graag actief bezig wil zijn.

Op Resort Boschmolenplas is het elke dag genieten!

Adres: Schutteheide 1, 6097 HA Heel (plaats)
Telefoonnummer: +31(0)475 - 571177
Stad: Heel
Route: Schutteheide 1
Postcode: 6097 HA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00
Zondag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Boschmolenplas Restaurant, Boschmolenplas Heel adres, Boschmolenplas huren, Boschmolenplas stornieren, Vakantiepark Heel, Restaurant Boschmolenplas Facebook, Boschmolenplas nieuwbouw, Maasplassen camping
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maaspark Boschmolenplas Maaspark Boschmolenplas 0 meter Huis 304, wat een luxe en wij waren verbaasd over hoe schoon het was, dat hebben we o...
Recensies
Erg slecht. Bij aankomst in de waterwoning was alles eigenlijk smerig. Keuken kastjes waren vies en op rand van aanrecht een klodder saus.van vorige vakantiegangers. Oven doet het niet. En koelkast is niet koud te krijgen. Badkamer stinkt en vol schimmel. Slaapkamer ramen zaten vol met dode vliegen en spinnenwebben. Je boekt een huis voor 6 personen en dan krijg je zitplaatsen voor 4 personen op verschrikkelijke kleine meubels. Het enige pluspunt is het uitzicht. Daarom één ster. we spraken één van de buren die hier al héél lang verblijven en zeggen dat het idd verpauperd en niet meer bijgehouden wordt. We komen hier nooit meer. Spijt van en zonde van je geld.
Huisje is erg mooi. Super luxe met zonnehemel, goede bedden. Koelkast en oven keurig netjes!! Nummer 289. Kachel brandde toen we aankwamen, de koelkast stond al aan. Super geregeld. Schitterend uitzicht. Maar het schoonmaken is op diverse plekken vergeten denk ik. Toilet, badkamer zijn redelijk netjes. Keuken op 1e gezicht ook. Tot dat je iets beet pakt. Plakkende keukenkastjes, deuren vies, overal honden haren, heel veel stof overal. Als ik dan 70 euro schoonmaak kosten moet betalen verwacht je toch iets schoners. Verbeterpunt zou ik zeggen.
Mooi ruim opgezet park. Mooie, grote huisjes met veel privacy. Jammer was het dat nu net ons huisje uitgewoond en ronduit smerig was. We haalden de lepels met de spaghettisaus er nog aan uit de besteklade. Schoonmaak en technische dienst is langs geweest, maar het leek wel of er een stel beesten vertoeft hadden en dat los je niet makkelijk op. We hebben 75 euro schoonmaakkosten retour gekregen, omdat het schoner was toen we eruit gingen, dan toen we erin kwamen. Er hing geen schilderij aan de spijkers in de muren, geen kussentjes in de bank, nergens een plantje ofzo, kortom geen enkele sfeer. Jammer dat we na foto's gestuurd te hebben uiteindelijk genoegen moesten nemen met een voucher van 50 euro korting op een volgend verblijf. Erg magertjes, wij komen niet meer terug.
Rustig park, mooie omgeving en grote kavels. Veel privacy. Park heeft niet veel voorzieningen, klein zwemstrandje en een aantal speeltuintjes. Wat tegenviel was de schoonmaak, huisje was echt niet goed schoon. Jammer want de huisjes zelf zijn mooi en ruim.
Omgeving is prachtig en goeie uitvalbasis voor mooie fietsroutes. Helaas laat onze "Haven-woning" flink te wensen over. Zeer gedateerd en niet schoon. Eerst alles maar eens in de vaatwasser gedaan. De douche geeft nauwelijks water, matras zakt door, het beeld van de tv knippert steeds, nagels van vorige bewoners op de vloer, gordijnen stuk enz. enz. De schoonmaakkosten à 75 euro moeten eens goed gebruikt worden. Voor ons geen volgende keer op Boschmolenplas.
Op vrijdag 19 maart 2021 kwamen we aan met 2 jonge kinderen en een puppy. Deze aankomstdag + avond aten we bij familie, dus waren pas om 21.00 uur in het huisje aanwezig. De volgende ochtend tijdens het ontbijt had onze puppy glas zijn zijn mond. Heel vervelend, kan gebeuren. Echter was dit hierna nog 2x het geval. Bij controle bleek de complete zithoek vol te liggen met glasscherven. Zelf zijn we toen het hele huisje gaan poetsen. Bij vertrek gemeld en hier werd op gereageerd met: oh vervelend, we zullen dit doorgeven aan de schoonmaakster. Milde reactie op iets wat heel verkeerd uit had kunnen pakken met 2 jonge kinderen en een puppy.
Mooi aangelegd vakantiepark,met verschillende soorten woningen. Wij verblijven er langere tijd omdat onze nieuwe woning nog niet opgeleverd is. Poetswerk kan en moet beter.
Had huisje 277 geboekt in januari j.l om te vissen , mits het verkocht zou zijn anders huisje 275 . Bevestiging op mail Komen we 15 juni aan krijgen we huisjes 280 , aangegeven dat we 277 of 275 hadden geboekt, word er gezegd , wij boeken niet op nummer alleen op soort woning. Maar huisje 280 ligt op een gedeelte waar veel mensen duiken . En als je al wilt vissen , mag je maar 10 meter uit de kant !!!!! Ons niet geloven dat dat de afspraak was , dreigde met manager, tot we de mail lieten zien . Toen kon het omgeboekt worden . De plek huisje 277 was fantastisch, hebben er in 5 dagen 30 brasems van gemiddeld 3 tot 5 kilo gevangen .
Bezocht in februari, onder winterse omstandigheden. Groot, rustig park in een mooie, waterrijke omgeving, waar je goed kunt wandelen en fietsen. Wij hadden een watervilla. Plus: ruim huisje met mooie inrichting en genoeg comfort o.a. vloerverwarming. Min: matige bedden wellicht subjectief, kleine infraroodsauna terwijl in de video een ruime Finse sauna wordt getoond.
Prachtige omgeving en mooi huisje helaas wel wat onderhoud nodig. Toilet borstel en houder erg smerig!!! Zat grote vieze laag in werd na klacht wel nieuwe gebracht maar oude staat er nog steeds. Rand van grasveld waar je bij het meer kan komen veel te hoog waardoor geen toegang tot meer om dit bij de steiger duidelijk verboden toegang staat omdat dit van andere bewoner is konden dus niet zwemmen of vissen wat jammer was met de hitte kamers boven heel erg warm aan gegeven dat er een hordeur uit was maar werd niks mee gedaan . Ook bij een stoel was de wiel er af gevaarlijk als je er geen erg in had en ging zitten. Hadden ze dmv een bier dopje eerder schijnbaar verdoezelt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid