facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Resort Arcen, luxe villa nr 183

Info

Deze luxe vakantievilla (sunshower, tuin met loungeset)voor max 6 pers. ligt in Resort Arcen. Het Resort heeft een overdekt zwembad, zwemmeertje,vismeertje, zandstrand, kinderboerderij, restaurant met panoramaterras, een recreatieteam en midgetgolfbaan.



"Resort Arcen maakt van ieder verblijf een feest! Met een overdekt zwembad en kinderbad, een zwemmeer en visvijver is waterpret gegarandeerd. Met de kinderboerderij, de midgetgolfbaan en de indoorspeeltuin verveel je je nooit op Resort Arcen. Er is voor iedereen wel iets te doen. Ook de omgeving is het ontdekken waard. Tussen de heide en bossen van het prachtige Nationaal Park De Maasduinen ligt de parel van Noord-Limburg: Arcen. Pak een drankje op het terras, maak een wandeling door de kasteeltuinen of breng een bezoek aan de Hertog Jan brouwerij. Wil je een dag helemaal tot rust komen? Dan is Thermaalbad Arcen de ultieme bron van ontspanning. Het is op en top genieten in het noorden van Limburg."
Adres: Dorperheideweg 12, 5944 NK Arcen
Telefoonnummer: receptie: 077-35 60 130
Stad: Arcen
Route: Dorperheideweg 12
Postcode: 5944 NK



op zoek naar gerelateerd: Arcen Ferienhaus mit Pool, Resort Arcen Haus kaufen, Résidence Arcen Spa, Arcen holland, Corona Arcen, Arcen Thermalbad Corona
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Villa 48 Resort Arcen Villa 48 Resort Arcen 0 meter http://resort-arcen.nl/accommodatie/048/#gform_wrapper_4
Zwembadvilla Limburg te huur Zwembadvilla Limburg te huur 281 meter Faciliteiten in en om het resort. Tennisbanen - a la carte restaurant - zwemvijver -...
Kasteeltuinen Arcen Kasteeltuinen Arcen 2 km Geweldige tuin. Hele mooien bloemen daarnaast extra mooi van Blooming show. Kasteel i...
Holiday Villa 328 at Klein Vink Holiday Villa 328 at Klein Vink 3 km Te huur 8-persoons luxe vakantievilla met sauna in prachtige omgeving in Limburg op R...
Residence Klein Vink 332 Residence Klein Vink 332 3 km Keurige huizen de luxe zaten wij met 3 slaapkamers waarvan 1 met eigen douche, dan bo...
Klein Vink 301 Klein Vink 301 "Kukelbos" 3 km Huur rechtstreeks via https://boeken.roompotparken.nl/roompot/object/resourceid/85177...
Recensies
In augustus zijn we samen met onze twee hondjes een week geweest. We hadden een chalet gehuurd op een rustige plek op het park, dit vanwege de hondjes. Het stukje tuin om de chalet was niet omheind, maar van tevoren navraag gedaan en wij mochten wat meenemen om het stukje af te rasteren. Dit mag daar niet overal, maar waar wij zaten gelukkig wel. De aankomst op het park was iets chaotisch, maar dit kwam omdat bijna alle nieuwe gasten tegelijk kwamen. De week dat wij op het park waren was het ontzettend warm en de chalet stond wel midden in de zon. Maar er zit een goede airco in de chalet dus geen probleem. Tevens is er én een strandje én een binnenzwembad waar je gebruik van mag maken. Park is netjes verzorgd en er is verschillende horeca op het plein in het midden op de camping van cafetaria tot restaurant. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Qua ligging is het park ook perfect, genoeg te doen in de buurt. Zeker een aanrader!
Perfect voor een korte vakantie, huisjes zijn inorde maar kunnen toch net iets meer aandacht gebruiken op gebied van netheid. Je voelt dat er net iets te weinig personeel is, als je iets vergeet kost het je geld en de vaak vragen ze om zelf iets te doen opruimen bij activiteitengeen drama, toch opvallend. Fantastische ligging met enorm veel mogelijkheden op 30 minuten afstand met de wagen. Ps.: we waren daar tijdens de hitte golf +/-38°C, we konden het huisje op een aangename temperatuur houden.
Het park is erg mooi en schoon en goed onderhouden. De chalet die wij hadden, wellness 4, chalet 281, is heel knus en sfeervol, ligt geweldig en je kunt hier makkelijk een week vertoeven. Sfeerhaardje, nette, ruime badkamer, simpel maar gezellig ingericht, heerlijke sauna infrarood en traditioneel en verder van alle gemakken voorzien. Mooi uitzicht op de zwemvijver, die nu bevroren is. Enig minpuntje....de slaapkamertjes zijn echt piep en piepklein en je hebt weinig tot geen opbergruimte voor je koffers en/of tassen. Met 2 personen is het hier goed te doen, dan kun je je spullen in 1 van de 2 piepkleine slaapkamers opslaan maar met 4 personen echt veel en veel te klein. De bedjes in de slaapkamers zijn 70 cm breed en je kunt net lopen tussen de 2 bedden die niet tegen elkaar aan staan. Jezelf aankleden in de slaapkamertjesis niet mogelijk, je kunt he kont niet keren. Dit kan wel in de badkamer die wel ruim is opgezet. Verder heeft het een centrale ligging, dicht bij leuke kerst winkel plaatsen, de Hertog Jan brouwerij, openlucht museum de Locht, dierentuin Overloon en naast Duitsland waar veel leuke kastelen en plekjes zijn.
Resort Arcen is een park met diversen verschillende accomodaties, wij zelf hadden een comfort villa en deze is ons zeer goed bevallen. Netjes bij aankomst , ruim , 2 badkamers , enige min puntje misschien is dat er weinig pannen in de keuken aanwezig waren maar ook dat is op te lossen door een beetje creatief te zijn . Park zelf is ook netjes , toen wij er waren was het er relatief rustig , genoeg te doen op het park zelf met jonge kinderen. Persneel was ook vriendelijk bij aankomst , tussen door ook nog bij de receptie geweest maar netjes en vriendelijk geholpen . Voor uit stapjes hoef je ook niet ver weg te gaan , Kasteel tuinen van Arcen , Hertog Jan brouwerij / Proeverij , de IJsvogel enz. Voor ons was het een geslaagde vakantie.
Een heerlijke vakantie geweest op dit fijne park. De omgeving is schitterend en biedt veel vertier. Op het park zelf is een prachtig en super schoon en goed onderhouden zwembad voor de kinderen. Prima restaurant en allemaal prettige voorzieningen. Bovenal: het entertainment team is echt fantastisch. Er zit een plezier en oprechtheid in die je niet vaak ziet. Het werd me duidelijk waarom, toen ik de eindshow zag op donderdagavond. Zelfs de directie deed mee, de horeca, de receptie: het hele team. Verwachtingen veruit overtroffen. Deze mensen vormen écht een team. Een familie zelfs misschien. Een circus familie die alle werkzaamheden deelt en samen zorgt voor de gasten. Hier komen wij als familie dolgraag terug!
Huisje is prima. Kan wat schoner, dat wel, maar overal is het druk dus niet zeuren vinden wij. Knappe tv in de woonkamer. Privacy in de tuin kan een wat opgesloten gevoel geven maar wij vinden dit prima. Tuinset mét parasol, ook fijn. Bedden liggen prima, sunshower aanwezig, vaatwasser, wasmachine, tv's op de slaapkamers. Beide slaapkamers eigen badkamer met toilet en er is nog een apart toilet. Animatieteam doet veel voor jong en oud. Vanavond zijn we naar The Greatest show geweest - ge-wel-dig! Bezoek ontvangen in het huisje is ook geen probleem. Bezoek kan blijven slapen tegen kleine betaling wat logisch is. Ik las in een review van iemand dat hij/zij een hutje-mutje- gevoel kreeg omdat de huisjes dicht op elkaar staan. Tip: blijf lekker thuis of ga kamperen bij een boer. Wij vinden het een heel fijn, mooi en gezellig vakantiepark ..
We hadden met een vriendengroep de bungalow voor 12pers gereserveerd. Deze waren schandalig vuil, het vuile bestek lag in de lade, kamer zijn heel klein met amper plek om iets te leggen. Er is 1 schap boven het bed en dat is het. In de kasten lagen kleine beestjes en de spinnenwebben hingen overal. De muren zijn erg dun dus je hoort het gesprek in de kamer naast je alsof je in dezelfde kamer staat. De deuren/enkele ramen sluiten niet goed waardoor er veel koude binnen kwam. De caravans waren erg oud en versleten. We hadden lakens bijgenomen en één van die lakens was vol met schimmel ook al was het verpakt in plastic De badkamer was modern tegenover de rest van het huisje en was wel ok. Aan deze huisjes was er een jacuzzi en sauna, deze waren wel in orde. Sauna was erg ruim en werkte goed. We moesten 500€ waarborg betalen bij aankomt, waar we erg van verschoten. Moest fijn zijn als dit op voorhand zou vermeld worden dat dit moet betaald worden. We hebben de huisjes nu properder achter gelaten dan dat we er aangekomen zijn.
We verbleven met drie kinderen <6 jaar in een 6 persoons villa. Deze was voorzien van bijvoorbeeld bad en wasmachine, senseo, vaatwasser, combi oven. Prima huisje met schone matrassen. De faciliteiten op het park zijn uitgebreid gezien de relatief kleine schaal van het park. Ik in de omgeving is er veel te beleven zeker Irrland was erg leuk! wat heeft gezorgd voor 2 hele fijne weken.
Wij waren in juni 2 weken op het park. Huisje van 5 pers,we waren met ons 2en dus ruimte genoeg. Huisje was redelijk schoon,alleen door de knieen kennen ze zeker niet bij jullie. Plinten smerig veel stof en de vloer had zeker in geen maanden sopje gehad. Had witte sokken aan die waren al naar een paar uur zwart van onderen. Glas servies kon ook wel was beurt gebruiken. We hebben hele inventaris maar schoongemaakt maar dan ook alles.
Komen al jaren bij ditzelfde park, dit jaar echt een verschrikkelijke ervaring! Van alles kapot in het huisje, schimmel in de bedlinnen pakketten en handdoek pakketten te kort. Keuken vies en plakkerig, geen schone vaat, stof door het gehele huisje, te vies voor woorden! Bij de receptie alles keurig gemeld er werd ter plekke geen actie ondernomen voor de reparaties of schoonmaak, hebben zelf nog met de familie het huisje schoon staan maken. Na ons verblijf gebeld en 3 keer inmiddels gemaild met het park zelf en via de officiële klachten weg. Komen telkens uit bij dezelfde persoon die ons niet normaal kan helpen. Krijgen geen normale reactie terug met bewijs of ook maar iets erbij. Onze borg is ingehouden met de reden zowaar de schoonmaak!? Te schandalig voor woorden, er is geen praten aan. Je bent gewoon je geld kwijt en wordt als klant belachelijk behandeld en niet serieus genomen. Let ook bij de therma baden, het onderhoud van de baden is slecht, bij de douches niet schoon. Ook nog bij moeten betalen, omdat het omkleden 10 a 15 min langer duurde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid