facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Resie's hairsalon

Resie's hairsalon

Info

Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring op alle gebieden van haarstyling. In mijn salon komt van jong tot oud . Vele metamafose's voor iedereen .

Adres: steegspeelweg 8, 5809 EE Leunen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 31613911981
Stad: Leunen
Route: steegspeelweg 8
Postcode: 5809 EE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon de Knipshop Kapsalon de Knipshop 521 meter Vriendelijke bediening
Recensies
Blij verrast met mijn kapsel!! Was er vandaag voor het eerst en de lovende reviews kloppen helemaal. Plan je afspraak een week van tevoren.
Zeer tevreden, dikke vijf sterren verdiend. Topservice en klantvriendelijk. Denkt ook mee met hippe kapsels. Elke keer weer een feestje om er heen te gaan.
Resie ontvangt je altijd hartelijk. Een kopje koffie/thee en een praatje tijdens het knippen. Ze denkt met je mee over je kapsel. M’n bruidskapsels was erg geslaagd. Voor kleine kinderen is de kapsalon ook geschikt. Zowel om zelf geknipt te worden of als de kleine moet wachten. Voldoende speelgoed aanwezig. Kortom: een aanrader.
Haren laten knippen en verven, erg netjes gedaan! Ze geeft goed advies wat bij je past!
Leuke kapsalon. Ga er elke keer weer tevreden weg.
Erg tevreden!!
Goede kapster
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid