facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Residentie Gaasterland

Residentie Gaasterland

Info

Residentie Gaasterland is een luxe vakantiehuis in Friesland in het dorpje Oudemirdum, gelegen tegenover het bos, nabij de golfbaan, met zwemvijver.

Geschiedenis

Zeer luxe en modern vakantiehuis in Friesland. Het vakantiehuis is gelegen in het dorpje Oudemirdum in het Friese Gaasterland, het bosrijke deel van Friesland. Het verblijf is zowel geschikt voor één of meerdere gezinnen als wel voor een heisessie of meerdaagse vergadering. Het vakantiehuis is dan ook te gebruiken als conferentievilla. Het vakantiehuis is zeer ruim en heeft veel voorzieningen waaronder een zwemvijver, hottub, sauna, tafeltennistafel en snookertafel. De boxspring bedden zijn al voor u opgemaakt en ook de handdoeken liggen klaar. Residentie Gaasterland biedt de unieke combinatie van de beslotenheid van een vakantievilla en de luxe van een hotel. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.residentiegaasterland.nl Graag tot ziens in Oudemirdum!

Adres: Huningspaed 7, 8567 LL Oudemirdum
Telefoonnummer: 06-50749783
Stad: Oudemirdum
Route: Huningspaed 7
Postcode: 8567 LL


Recensies
Wat een heerlijk huis. Met 10 personen een fantastisch weekend in het mooie Oudemirdum doorgebracht. 5 ruime slaapkamers. 1 super de luxe badkamer op de bovenverdieping en beneden nog 2 badkamers. Over complete ingerichte keuken en daar héérlijk gekookt. Gezellige ruime woonkamer. Goede banken en de openhaard veel aan gehad. Gebruik gemaakt van de hottub. Wat een belevenis met uitzicht over het land richting het IJsselmeer . Beneden tafeltennis en tafelvoetbal gespeeld. De woning is zo ruim dat je niet in de gaten hebt dat je er met 10 personen bent. De bedden liggen goed en zijn bij aankomst opgemaakt. De woning is erg netjes en door de inrichting voelt het als een thuis.
Met een gezelschap van 10 deze residentie een lang weekend geboekt twee jaar geleden. Ik kan niet anders zeggen dan een prachtig mooie residentie op een heerlijk rustige locatie. In de ruime tuin is naast een groot terras een zwemvijver en een houtgestookte hot tub aanwezig. Op korte afstand zijn leuke activiteiten aan het Ijsselmeer te plannen. De communicatie met de verhuurder en eigenaar verliep prima en vriendelijk. Zeker een aanrader voor wie met familie of vrienden een luxe weekend of week weg zoekt in Friesland.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid