facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reset Spa

Reset Spa

Info

Westlands eerste luxe wellness, opent begin oktober zijn deuren in hartje Naaldwijk. Een nieuwe beleving op het gebied van wellness.

Adres: Secretaris Verhoeffweg 17b, 2671 HT Naaldwijk
Stad: Naaldwijk
Route: Secretaris Verhoeffweg 17b
Postcode: 2671 HT



op zoek naar gerelateerd: Reset Spa reviews, Floaten arrangement, Privé spa met massage, Privé spa Nederland, Spa met high tea, Spa met zoutbad, Privé Spa met zwembad Amsterdam, Waar kun je floaten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Avilas Fit- Sauna en Beautycenter Avilas Fit- Sauna en Beautycenter 786 meter Ben zelf niet lid van. Maar vrienden zijn heel erg tevreden. Sommige van hun gaan el...
Recensies
Een heerlijke middag gehad met floaten en high tea. Het floaten vond ik zeer ontspannend. Nette ruimtes, vriendelijk personeel. De high tea was een gezonde variant. Dat is wel aan mij besteed, maar verwacht dus geen scones en slagroom.
Het liefst wilde ik 5 sterren geven voor het floaten. Netjes en schoon. Was onze eerste keer. Goede uitleg en aardige gastvrouw. We hadden een arrangement een uur floaten en daarna zouden we heerlijk sushi eten. Helaas vond ik dit jammer. Op de site stond dat de sushi gemaakt werd door de chef. Na het floaten ging ik naar de jumbo daar tegenover en kwam ik de sushi tegen die we net gegeten hadden. Voor de prijs was je betaald voor de sushi €60 excl. drinken want floaten is per uur €45 vind ik dit echter belachelijk. In totaal €150 betaald. Ik had het er voor over. Maar zonde dat het van de jumbo komt.
Heerlijk tot rust gekomen bij Reset Spa! Zo heerlijk luxe en fijn dat alles voor je zelf is!
Heerlijk floaten hier, een verzorgde en schone omgeving en vriendelijk personeel. Een aanrader!
Hele fijne en schone sauna, leuke sfeer en vriendelijk personeel. Werd dag eerser gebeld omdat er 1 van de 3 sauna,s stuk was. En kregen 20% korting. Netjes opgelost.
Een fantastische ervaring waar wij vriendelijk werden ontvangen en een kort uitleg werd gegeven over wat de bedoeling is. Een uitgebreid en netjes verzorgd ontbijtje en het is erg schoon en netjes! Mijn complimenten!! Wij hebben genoten!
Helemaal geweldig ! Heerlijk om samen even te onthaasten in een sfeervolle prive wellness. High Tea was smaak en sfeervol opgediend, meer dan genoeg lekkers. Binnenkort ervaren wat een uurtje Floaten met de mens doet
Mooie spa. Wij hebben vandaag voor het eerst Floaten gedaan en na dit een high tea. We kregen eerst een goede uitleg en mocht er wat zijn konden we roepen. Na het Floaten hebben we heerlijk genoten van een gezonde hightea met een vers gemaakt soepje vooraf, er lag bananenbrood, carrotcake en nog wat lekkere hapjes er stond ook een groentedip met stukjes groente en een heerlijk glas vers geperste sinaasappelsap en vers fruit. Ook hadden we een kan thee en een kan water met munt en sinaasappel.
Vandaag voor het eerst gaan floaten. Zo heerlijk ontspannen, ben helemaal zen. Raad het iedereen aan die echte ontspanning nodig heeft. Door drukte, ziekte of andere dingen, ga lekker floaten.
Onze afspraak liep blijkbaar uit want we hebben zonder verdere uitleg een half uur moeten wachten. Als ze dat even hadden gemeld dan hadden ze er nog wat te drinken bij kunnen verkopen maar er kwam geen uitleg. Toen we eenmaal aan de beurt waren kregen we een korte uitleg en was het onze beurt. De douche bedien je met een knop waarna hij kort aan gaat. Het vervelende is dat bij iedere nieuwe start het water eerst 2 seconden gloeiend heet is! Dat hadden ze wel even mogen zeggen. Het floaten zelf is even wennen als je het voor het eerst doet. Het extreem zoute water laat je ieder wondje voelen, dus daar moet je even doorheen. Vervolgens is het de truc om een ontspannen houding aan te nemen die voor jou werkt. Gelukkig heb je daar een uur de tijd voor. Probeer vooral geen water in je ogen te krijgen want dat prikt enorm en wegspoelen kan dan alleen onder de douche waarbij je de float ruimte dus kort moet verlaten. Het floaten werkt wel heerlijk dus daar ligt het niet aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid