facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reptile Home

Reptile Home

Info

Onze hobby is het houden van reptielen.
We hebben verschillende dieren en doen er ook fotoshoots mee.
Ook kunnen wij met de slangen naar evenementen komen.
Een kijkje komen nemen, dat mag ook

Bovenstaande tegen een vergoeding.



"Pets Place Heerhugowaard is dé dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek. Of je nu op zoek bent naar het lekkerste hondenvoer, speeltjes voor je kat of het beste advies voor jouw huisdier, bij Pets Place ben je aan het juiste adres.Met een gespecialiseerd team staan we voor je klaar in de winkel, waar we jou en je huisdier kunnen helpen met het beste advies. Specifieke vragen over gezondheid, dieetvoeding, verzorging en gedrag; kom eens langs en wij helpen jullie op weg. Op zoek naar net dat beetje extra voor je geliefde huisdier? Bezoek onze winkel tijdens een van onze winkelevents en volg Pets Place op Facebook en Instagram. Uiteraard is jouw huisdier ook van harte welkom in onze winkel, voor een aai, knuffel of iets lekkers."
Adres:
Stad: Heerhugowaard


Recensies
Deze pet place zit aan de buitenkant van het winkelcentrum van middenwaard. De dag dat ik er was stonden er 2 leuke meiden in de winkel. Ik moest een eens een noodvoer hebben voor mijn kat. Ik werd door de dames vriendelijk geholpen ondanks ze het niet hadden omdat het natuurlijk net weer een aparte groep is. Verder is de winkel niet groot. Door dat de winkel niet groot is. Vind ik het zelf wel een beetje vol staan. Verder verkopen ze prima producten en is de winkel netjes schoon en het personeel is vriendelijk
Heeft altijd wat ik nodig heb, degelijk assortiment, goede service. Kan altijd om welgeplaatst advies vragen met 'n goed antwoord!
Leuk maar niet hele goed te zien. Vooral kleinschalig maar ik vind altijd wat ik nodig heb
Nette winkel, prettig personeel en alles wat ik nodig heb ook online
Fijne winkel met een redelijk groot assortiment.
Leuke zaak met verschillende artikelen voor huisdieren, en heel vriendelijk en deskundig personeel.
Hier wordt je altijd snel geholpen. Afgelopen week hadden ze een mooie actie met Valentijnsdag 25% korting en hebben we 2 nieuwe krabpalen gekocht. De katten ook in de zevende hemel natuurlijk!
Wat een slechte winkel en service kattenluik gekocht na 2 weken defect met bon terug naar de winkel en gewoon weggestuurd en verwijzing naar fabrikant kattenluik… service slecht.. klantvriendelijk echt niet. Wat een slechte dierenwinkel . Haal elders je dieren spullen als je garantie op aankopen belangrijk vindt. En nee niet bij aankoop vermeld.
Voor mijn aquarium geweest en juist geïnformeerd
Als je voor visspullen gaat kan je beter naar Broek op Langedijk gaan. Zeer weinig visspullen. Buiten dat een oke dierenwinkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid