facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Repro Art

Info

Voor replica schilderijen van bekende meesters.

Geschiedenis

Bent u ook zo geraakt door de schoonheid van een prachtig schilderij, bijvoorbeeld van een oude meester? Geniet thuis van de werken van 's werelds grootste en beroemdste schilders. Prachtige, met de hand geschilderde olieverfschilderijen, bij u aan de wand.

Wij bieden u de kans om een handgeschilderde reproductie van een oorspronkelijk schilderij te bemachtigen. Let wel, een origineel handgeschilderd olieverfschilderij, door een van onze ervaren kunstenaars, dus geen gedrukte poster op afbeelding of canvas.

Topkwaliteit tegen een betaalbare prijs
Om u de kwaliteit te kunnen leveren tegen een betaalbare prijs, hebben wij contact met een selectie van topateliers in China. Deze maken gebruik van betrouwbare kunstschilders met een gedegen kunstopleiding en jarenlange ervaring. Zo kunnen wij u een reproductie van uw favoriete meesterwerk leveren van de hoogste kwaliteit, zonder dat het u een vermogen kost. Wij staan garant voor een uitstekende kwaliteit.

Een scala aan meesterwerken
U kunt bij ons reproducties laten maken van uw favoriete meesterwerken, met inachtname van het auteursrecht. Dat betekent dat de oorspronkelijke schilder minimaal 70 jaar geleden moet zijn overleden. Indien u toch een schilderij wilt hebben van een schilder, die nog geen 70 jaar is overleden, kunnen wij het wel laten schilderen, maar moeten wij een "schilderij naar" maken, hetgeen betekent dat er verschillen met het origineel gemaakt zullen worden.

Adres: Prijssestraat 104, 4101CS Culemborg
Telefoonnummer: 0653647230
Stad: Culemborg
Route: Prijssestraat 104
Postcode: 4101CS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Fantastische winkel met ook een complete goede copyshop/drukkerij afdeling die zeer snel en goed werk levert!
Ruim assortiment wat erg fijn is. Ik zocht een bepaald soort papier. Ben alle mogelijke winkeltjes in Bussum langsgegaan en toen vond ik het hier! Zeer blij mee.
Wat een verassing is deze winkel! PostNL punt, repro, kantoorspullen en een hele grote afdeling met schilder en knutsel spullen.
Ik laat hier graag foto's en afbeeldingen afdrukken. Je stuurt een mail Let wel op altijd in PDF formaat en je kunt het dezelfde dag nog ophalen. Altijd erg tevreden!
Altijd erg vriendelijk personeel wat je bij binnenkomst groet. Bij het print deel is de persoon achter de bali wat minder behulpzaam en elke vraag lijkt hem vooral te storen in wat ie dan ook aan het doen is achter zijn computer. Tevens een postnl pakket service punt.
Prima winkel. Kunnen alles wat je wil bestellen als ze het niet hebben in hun grote assortiment! Goeie klantenservice ook. Wij halen al onze kantoorspullen hier :-
Hele mooie winkel! Veel kantoor spullen, nette repro service en een mooie creatief afdeling. Hebben alles en anders kunnen ze het wel bestellen! Een echt aanrader!
Achterin de winkel zit het postkantoor. Prima service met aandacht voor de klant.
Kapotte goederen worden pas na lastige discussies geruild.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid