facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reprint.nl

Reprint.nl

Info

Reprint.nl is de toonaangevende leverancier van Cartridges en Kantoorartikelen.

Geschiedenis

In 2001 is Reprint.nl gestart met de verkoop van Cartridges en een jaar later is het assortiment uitgebreid met Kantoorartikelen, en zelfs alle facilitaire producten die u zich maar kan wensen op kantoor.

Met veel tv- en radiocommercials, billboards en mailingen hebben wij een toonaangevende positie ingenomen met de verkoop van Kantoorartikelen, originele Cartridges en de verkoop van replacement Cartridges.


Reprint.nl Kantoorartikelen en Cartridges is de goedkoopste aanbieder onder de grotere aanbieders van Kantoorartikelen in Nederland en België. Onderstaand onafhankelijk onderzoek, de Prijsindex Office Supplies toont dit aan.


We zijn leverancier van Cartridges en Kantoorartikelen voor bedrijven, instellingen, overheid (met factuurbetaling) en consumenten. Dit op basis van een actueel aanbod van 60.000 scherp geprijsde kantoorartikelen en cartridges. Met een logistiek systeem, dat gebaseerd is op snelle en correcte levering van uw kantoorbenodigdheden.


Reprint.nl is de ‘full service” Online Kantoorvakhandel met een persoonlijke en ervaren klantenservice. De medewerkers van de klantenservice kunnen u altijd helpen met het vinden van de door u benodigde Cartridges. Bij ons kunt nog gewoon uw bestelling per telefoon opgeven.


Bedrijven en instellingen met meerdere vestigingen kunnen met ons afspraken maken over de levering van de Kantoorartikelen en Cartridges op decentraal niveau. Maar natuurlijk wel met een scherpe prijsstelling voor uw kantoorartikelen en cartridges. Een aanzienlijk deel van ons assortiment kantoorartikelen en cartridges heeft de laagste prijsgarantie in Nederland en België.


In veel webwinkels kunt u uitsluitend Cartridges kopen en dient u “steeds” verzendkosten te betalen. Tijdrovende zaken als klantgegevens invullen en wachtwoorden aanmaken kunt u beperken. One Stop Shopping met de laagste prijzen en maar 1 factuur voor al uw kantoorbenodigdheden. U betaalt bij uw bestelling helemaal geen verzendkosten vanaf € 95,00 bij Reprint.nl.

Onze originele cartridges worden geleverd in nog niet eerder geopende verpakking met originele datum en garantie! Onze cartridges zijn altijd verpakt in verzegelde verpakkingen, die uitsluitend van de originele producenten komen. Onze compatible cartridges zijn bovendien 100% compatibel en de garantie van de printerfabrikanten blijft gewoon bestaan.

Wij leveren cartridges van alle bekende merken en hebben het meest brede assortiment in de markt. Zelfs voor apparatuur van 15 jaar of ouder kunnen wij meestal nog de benodigde cartridges leveren.



"Internetwinkel met fysieke vestiging, levert alles voor in en rond het kantoor, snelle levering en nergens goedkoper."
Adres: Meer en Duin 38, 2163 HC Lisse
Telefoonnummer: 0499-332623
Stad: Lisse
Route: Meer en Duin 38
Postcode: 2163 HC



op zoek naar gerelateerd: Reprint Papier
Recensies
Afgelopen week een Aeramax besteld voor de kinderkamer. Had hem de volgende dag al binnen. Super blij mee!
artikel niet op voorraad, werd niet vermeld op de site. De volgende dag werd ik hierover telefonisch geïnformeerd. Toch handig dan de mogelijkheid tot achteraf betalen voor bedrijven. Drie maanden leveringstijd is wel wat lang.
Vertaald door Google Zeer goede winkel Origineel Very good store
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid