facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reparo smartphone & tablet reparaties

Reparo smartphone & tablet reparaties

Info

Smartphone of tablet kapot? Wij repareren het voor u tegen een scherpe prijs. Wij zijn gevestigd in Rijssen. Altijd snelle service en originele onderdelen.

Adres: Industrieweg 7, 7461AA Rijssen
Telefoonnummer: 0548201012
Stad: Rijssen
Route: Industrieweg 7
Postcode: 7461AA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Telefoon reparatie Rijssen, Telefoon reparatie Nijverdal, Telefoon reparatie Almelo, Teunis telefoon reparatie, Phoneshopper, Phone House scherm reparatie, KPN winkel Rijssen, Teunis Telecom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B.S. Communicatie B.S. Communicatie 229 meter Hele toffe winkel, de medewerkers zijn super aardig en alles ziet er goed uit, ze hel...
Teunis Telecom Teunis Telecom 456 meter Goede service, aardige mensen. Hebben er veel verstand van!
Recensies
Zeer slechte service.Telefoon 3 maanden geleden gebracht eenvoudige reparatie en na talloze keren bellen nu nog niet klaar. Bellen niet terug en liegen alles aan mekaar .
Communicatie kan beter. Erg lang 3 mnd op de reparatie van mijn Ipad moeten wachten. Wel €100 korting hierdoor gekregen; erg netjes.
ik had mijn iphone hier naar toe gebracht en ze zeiden dat ze hem binnen 2 dagen wel klaar hadden. na 2 dagen gebeld of die al klaar was maar ze zeiden dat ze iets langer nodig hadden en de dag erna hem wel klaar zouden hebben. De volgende dag was hij nog niet klaar en stelden hem weer uit. Na 1 week belden ze en zeiden dat ze hem niet konden repareren. Ik heb de telefoon opgehaald maar hij doet nu niet meer en er missen schroefjes uit de telefoon. Zeer slechte service en ze kunnen er niks van. Echt een afrader!
Recent een nieuwe SE 2020 gehaald, echter achteraf toch liever de 12 willen hebben. Zonder gezeur deze om kunnen wisselen, prima service. daarnaast hebben ze nog diverse accessoires op voorraad. Volgende keer weer terug!!
Wij kregen zeer slechte service bij het repareren van onze computer. Afspraken worden niet nagekomen. Er wordt gevraagd of alle bestanden bewaard moeten blijven als de computer opnieuw geïnstalleerd moet worden. 's Middags nog eens gebeld. Men is er mee bezig, morgen is de computer klaar. De volgende dag komen we bij Reparo, maar krijgen dan te horen dat er alleen maar is gekeken en dat men volgende week nog eens kijkt. We hebben de computer meegenomen en zijn naar PC Twente gegaan. Daar kon men de computer opstarten terwijl we nog in de zaak waren. Reparo belooft veel, maar maakt niets van die beloften waar.
Mijn scherm was gebroken. Direct geholpen en binnen een half uur is er een nieuw scherm van goede kwaliteit gemonteerd op mijn iPhone. Twee weken later laadde mijn telefoon niet op en trilde mijn homeknop niet meer. Kosteloos heeft Reparo de telefoon gereinigd en alles werkt weer! Top service
Erg goede en snelle service!
Goed geholpen door vriendelijk personeel.
Eerlijk bedrijf. Informatie ingewonnen bij aanschaf v een tablet. Ik wilde eigenlijk een duurdere Ipad bestellen, maar werd me verteld dat voor wat ik ermee wil alleen Netflix, een Samsung Tab ook volstaat die een stuk goedkoper is. Fijn dat me niets duurs aangesmeerd werd en eerlijkheid bij Reparo hoog in het vaandel staat.
Ik werd door mijn verzekeringsbureau doorverwezen naar deze jongens. Op zich prima dacht ik. Ze hadden o.a. de case vervangen van mijn iPhone. Een paar maanden later traden al de eerste problemen op, uitvallen van WiFi, geen gps en geen Bluetooth. Ik naar T-mobile omdat ik dacht dat het voor garantie zou zijn. Ze keken naar het Imei nummer achterop de iPhone. Hier kwam uit dat het een 16gb model was met "zoek mijn iPhone aan". Ik zelf had een 64GB model dus dat was onmogelijk. De garantie was ook direct vervallen. Toen probeerde ik weer contact op te nemen met Reparo. Ze keken de telefoon na en hun conclusie was dat ik er zelf of iemand anders een nieuw scherm op heeft gezet en daarmee een schroef door het moederbord heeft gedraaid. deze conclusie kwam pas na maanden bellen, ik denk dat ze een hele slechte verbinding hebben in Rijssen want terug bellen doen ze niet aan. Ze hebben mij dus een leugenaar genoemd. Terwijl ik mijn telefoon nergens anders heb laten gepareerd. Pas dus op voor deze jongens als het meer dan alleen het vervangen van een schermpje betreft. Dit kunnen ze niet en ze rommelen maar wat aan. Daarna laten ze niks meer van hen horen en zit jij met een telefoon die niks meer waard is.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Reparo smartphone & tablet reparaties met het openbaar vervoer


Rijssen, Molenstalweg 220 meter
96
Rijssen, Molenstalweg 230 meter
96
Rijssen 440 meter
Sprinter
Rijssen, Station 450 meter
96
Rijssen 450 meter
Stopbus i.p.v. trein

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid