facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ReparatieHuys

ReparatieHuys

Info

ReparatieHuys is hét servicepunt voor kwalitatief hoogwaardige reparaties, advies en nieuwe & gereviseerde iPhones, iPads, Macbooks en iMacs.



"ReparatieHuys is hét servicepunt voor kwalitatief hoogwaardige reparaties, advies en nieuwe & gereviseerde iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Wij bieden een professionele reparatieservice aan voor smartphone, tablet, laptop en computer. Altijd met 1 jaar garantie en originele kwaliteit onderdelen."
Adres: Beatrixpark 22, 7101BN Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0543201026
ln.syuheitaraper@ofni
Stad: Winterswijk
Route: Beatrixpark 22
Postcode: 7101BN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:30

Recensies
Zelfs 1 ster niet waard.. Vrijdag heeft DHL mijn pakket afgeleverd bij ReparatieHuys. Eind van de middag wou ik hem ophalen maar stond voor een dichte deur. Na telefonisch contact bleek dat meneer na maar 2 klanten te hebben gehad het zin er af te hebben en is om 15.00 naar huis gegaan en zou zaterdag ook dicht zijn, ik kon maandag mijn pakket ophalen. Vervolgens klacht ingediend bij DHL over dit "servicepunt", zij vertelde mij dat hij zaterdag gewoon aan het werk zou moeten zijn omdat hij zich ook niet had afgemeld bij DHL zelf. Zaterdag stond ik weer voor een gesloten deur. Vind dit schandalig. Je hebt te maken met spullen van een ander. Als je er voor kiest om servicepunt te worden dan heb je je aan je openingstijden te houden of je op zijn minst afmelden voor pakketten voor die dagenen dit dan ook op je website aan te geven, dan had DHL mijn pakket bij een ander afgifte punt kunnen brengen en had ik mijn pakket optijd gehad.
We moesten lang wachten totdat de bestelde batterij voor de telefoon binnen was. We zouden worden gebeld als de batterij er was, maar dat gebeurde niet. Daardoor moesten we zelf maar gokken na enkele dagen wachten op een belletje dat niet kwam Eenmaal binnen werd de batterij wel meteen goed en snel vervangen
Net bedrijf erg klant vriendelijk en goed advies opmaat. Mijn telefoon was gevallen 1 telefoontje en de volgende dag was mijn telefoon weer gemaakt. Snel en vakkundig.
Ik ging daar een pakket afhalen bij DHL. Veel ruimte, aardig personeel, makkelijk bereikbaar
Na diverse minder goede ervaringen met telefoonreparaties bij andere shops is dit een verademing! Prettig contact. Erg vriendelijk en klantgericht. Ook als iets niet helemaal naar wens is dan wordt het direct opgelost. Ga zo door!!
Als vaste klant kan ik melden dat je hier goed geholpen wordt. Fijn contact. Reparaties voor een eerlijke prijs.
Aardige man met leuke kinderen!
Prima en eerlijke service. Waar andere reparatie-winkels mij vertelde dat ik een nieuwe speaker in mijn iPhone moest plaatsen, vertelde deze meneer dat er vuil in zat. Hierdoor waren de kosten lager en is de iPhone origineel gebleven. Keurige service
Reparatiehuys is een snel en zeer vakkundig telecombedrijf. Zelf heb ik wat bij ze besteld en de volgende dag was het geregeld terwijl het niet op voorraad was. Snelheid en meedenken met de klant zijn de juiste woorden om Reparatiehuys te beschrijven. Heren, vriendelijk bedankt nogmaals!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid