facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reparatie Centrum Stadskanaal

Reparatie Centrum Stadskanaal

Info

Wij repareren alle elektronica van klein tot groot,
met garantie op de reparatie!

Geschiedenis

Wij repareren alle elektronica van klein tot groot,
met garantie op de reparatie!

Mobiele telefoons, PDA’s, computers, wasmachines, koelkasten, diepvriezers, tv’s, laptops, magnetrons, gereedschap en andere elektronische en huishoudelijke apparaten.

Prijsopgave vooraf.
U kunt uw reparatie inbrengen of aanmelden via onze website;

www.reparatiecentrumstadskanaal.nl

Adres: Veenstraat 26, 9502 EZ Stadskanaal
Telefoonnummer: 0599-417257
Stad: Stadskanaal
Route: Veenstraat 26
Postcode: 9502 EZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gameshop Play-It Gameshop Play-It 2 km Valt tegen kwa spullen erg weinig keuze
Belgawitgoedservice Belgawitgoedservice 3 km Repareren van groot huishoudelijke apparaten
Recensies
Printplaat gebracht om 3.6 V soldeerbatterijtje te vernieuwen. Batterij vast geplakt met klodder kit. Twee van de drie soldeerpunten zaten los en maakten geen contact. 43 Euro weggegooid. Wat een kneus.
Bracht een iphone 12 mini met kapotte achterkant en oplaadpoort heen. De telefoon werd even bekeken en het kwam er na overleg uit dat mijn scherm ook vervangen zal moeten worden. Anders zal deze tijdens de reparatie kapot gaan. Sochtens heen gebracht en smiddags weer opgehaald. De telefoon is als nieuw. Top werk
Netjes en vriendelijk voor de telefoon.
Super kut deze zaak. Heb hier voor 130 euro een nieuw scherm op mn Sony Z5 laten zetten, eerste dag al condens achter het scherm en strepen over het scherm, toen zag ik dat ze hij voor de helft nog open was bij de rand tussen het scherm en de achterkant, een paar dagen later valt er 1 druppel water op, gelijk kortsluiting en doet niks meer alleen rode led en zwart scherm. als ze nou even hadden vermeld dat hij niet meer waterdicht was o.i.d. of dat ze hem gewoon de seal weer dichtmaken, maar nee hoefde alleen 130 eu te dokken en kreeg hem weer mee. die 130 eu was weggegooid geld, er zat zo'n grote kier langs het toestel die zou zoiezo niet lang meegaan, alleen condens al verneukte het hele scherm en digitizer. dus ik ga terug zegt die jongen ja vraag maar aan de baas, baas zegt nee is waterschade dat valt niet onder garantie dus ik zeg ja de reparatie is gewoon verkeerd uitgevoerd en liet de kier zien, hij zegt ja sorry maar ik ga niks vergoeden, je kan een formulier krijgen voor de verzekering dat ie stuk is dat kost ook geld maar voor jou gratis, die zou hij mailen dus ik geef mn emailadres... nooit wen formulier gemaild gekregen, dus kijk uit, hij zal na reparatie nooit 100% waterdicht meer zijn maar iig spatwaterdicht en niet half los. kut bedrijf 130 eu over de balk gesmeten.
Had het scherm van mijn iPhone 8 stuk, na contact een afspraak gemaakt en de zelfde dag was mij telefoon nog gerepareerd. Top bedrijf, zeker aan te raden!
Ik zou willen dat elk bedrijf zo goede service geeft. laptop stuk. Vrijdag opgehaald. Dinsdag thuis gebracht. Proficiat. 100 %. Dank.
Dochter had sap over mijn MacBook gegooid. Binnen 1 seconde viel het scherm uit en deed niks meer. Men wist het gelukkig te repareren en doet het nu weer prima.
Goede service en een eerlijk advies. Iphone 7 om 16.00 uur gebracht en nog voor 17.00 weer kunnen ophalen. Top service.
Een top zaak. Vriendelijk en behulpzaam. Een bedrijf om trots op te zijn. Mijn telefoon werk weer als nieuw. Hartelijk dank. Vriendelijke gr Martin Demmers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid