facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Repairking

Repairking

Info

Voor een snelle en professionele reparatie van uw iPhone of iPad. Laagste prijs garantie en express service 24/7. Gratis parkeren voor de deur.

Adres: Veluwehaven 1, 3433PW Nieuwegein-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0303200201
Stad: Nieuwegein-Zuid
Route: Veluwehaven 1
Postcode: 3433PW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: iPhone 11 scherm reparatie Utrecht
Recensies
Scherm oudere iPad Pro was beschadigd. Tijdens de reparatie ben ik gebeld ivm risico's van de reparatie. ITouch werkt uiteindelijk meer. Reparatie is keurig uitgevoerd binnen 1 dag. 3 maanden garantie. Verloren geraakte sim kaart houder werd na 1 telefoontje direct nagestuurd. Ik kan nog een tijd vooruit met deze iPad. Ik ben zeertevreden over RepairKing.
Wat een fijn bedrijf, mijn Iphone na een zware beschadiging weer helemaal gerepareerd, en werkt weer naar behoren.
Eerst vier sterren gegeven , omdat ondanks reparatie de storing blijft voortdoen, maar na 2 keer teruggebracht, telkens weer een andere oplossing nu eindelijk opgelost. Top gedaan . 5 sterren puur omdat ze het goed willen doen zonder extra kosten, heeft mij wel extra tijd gekost, maar uiteindelijke resultaat na sportief volhouden krijgen ze 5 sterren.
Mijn iPhone touchscreen deed niks meer: paniek! Gelukkig dank zij RepairKing tips binnen 1 minuut opgelost. Bravo!
Onze camera was kapot... gebeld en we konden direct komen. Binnen 1 uur was het gemaakt!!! Ook zijn wij al verschillende keren geweest voor het vervangen van het glas voor onze telefoon. Ook hier konden wij gewoon op wachten en was het super snel klaar. Vriendelijk personeel, en je krijgt ook nog koffie/thee als je wacht . Wat wil je nog meer!!!!
Ik kom reeds een jaar of drie bij Repairking. Gedurende deze tijd is zijn mijn ervaringen zeer positief. Een hele fijne behandeling door het personeel en nog nooit is een reparatie niet goed uitgevoerd. Één Keer ben ik na het vervangen van de batterij omdat de nieuwe ook niet goed was. Zonder enig probleem werd er een andere batterij opnieuw vervangen. Ik kan een ieder aanraden om met je telefoon en/of tablet naar deze zaak te gaan. U zal hier zeker geen spijt van hebben.
Omzettende goede service waar ik graag verder voor heen rij. Verschillende reparaties in de jaren uit laten voeren die tot op heden nog steeds zijn opgelost. De keuze om erop te wachten onder het genot van een kopje koffie of je brengt je telefoon en haal je later weer op. Vooraf een duidelijke prijsopgave en je kunt er pinnen. Ik ben 100% tevreden dus ga zo door jongens
Fijne goede service! En goedkoper dan vele concurrenten die ik daarvoor aan de telefoon had. RepairKing heeft zojuist mijn iMac uit 2009 van binnen schoon gemaakt stof verwijderd en een SSD die ikzelf nog had erin geplaatst. Nu draait deze weer snel en geruisloos! Vooral dat laatste vond ik belangrijk want de ventilatoren maakten heel veel lawaai omdat de iMac van binnen te heet werd. RepairKing heeft dit probleem opgelost en ook nog gratis een programma geïnstalleerd waarmee ik zelf meer controle heb over de schijf ventilatoren. De communicatie was ook super. Ik belde of ik 'm een paar uur eerder kon ophalen, en toen hebben ze mijn apparaat met voorrang gerepareerd zodat ik mijn aansluitende afspraak nog kon halen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid