facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Repair Café Zaandijk

Repair Café Zaandijk

Info

Elke zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur is een team van vrijwilligers aanwezig om reparaties uit te voeren aan huishoudelijke apparaten. Reparatie is gratis.

Geschiedenis

Allen met een verschillende achtergrond maar met veel passie en inzet om iets aan onze weggooi-cultuur te veranderen. Ieder met hun eigen inbreng en inzet. Ook buiten de openingstijden van onze reparatie-zaterdagen vaak te vinden in de reparatie-ruimte. De een is bezig met een op maat gemaakt meubeltje van afvalhout en de ander weer met het oplappen van een kinderfietsje. Want repareren moet je gewoon doen! Reparaties zijn gratis, maar een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.

Adres: Willem Dreeslaan 1, 1544 SB Zaandijk
Stad: Zaandijk
Route: Willem Dreeslaan 1
Postcode: 1544 SB


Recensies
Zeer kundig, snel en vriendelijk. Onze Italiaanse machine draait weer als nieuw. Gratis advies voor de beste bonen. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid