facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Repair Café Wervershoof

Repair Café Wervershoof

Info

Het Repair Café van gemeente Medemblik organiseert gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om het repareren van klein meubilair, fietsen, speelgoed tot elektrische apparaten.
WE ZIJN DE LAATSTE WOENSDAG EN ZATERDAG VAN DE MAAND, ‘S MORGENS OPEN

Geschiedenis

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. In het Repair Café is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee (kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc). In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.

Adres: Kerkelaantje 1, 1693 EH Wervershoof
Stad: Wervershoof
Route: Kerkelaantje 1
Postcode: 1693 EH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Startersloket Startersloket 437 meter One stop dienstverlening voor de startende ondernemer.
Autocross Wervershoof Autocross Wervershoof 4 km Mooie baan gezellige mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid