facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Repair Café Leende

Repair Café Leende

Info

In het Repair Café wordt geprobeerd meegebrachte spullen onder leiding van een deskundige zelf te repareren. Na 12 april elke eerste zaterdag van de maand!

Geschiedenis

"Zorgcoöperatie "Graag Gedaan" Leende"

Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of een trui waar mottengaatjes in zitten?
Weggooien? Mooi Niet!
Zorgcoöperatie 'Graag Gedaan' Leende organiseert op zaterdag 12 april het allereerste 'Repair Café' van Leende.

In de Hobbyclub, aan de Lindenlaan 57, draait het na 12 april elke eerste zaterdag van de maand allemaal om repareren. Tussen 9:30 en 12:30 uur staan diverse vaklieden klaar: elektriciens, naaisters, een fietsenmaker, een meubelmaker en noem maar op. Deze vaklieden helpen tegen een kleine vergoeding bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig.

Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, servies.... alles wat het niet meer doet, is welkom. En maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.

Door repareren te promoten, wil de Zorgcoöperatie bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. En dat is hard nodig. Volgens de werkgroep gooien we in Nederland ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Met het Repair Café willen we daar verandering in brengen.

Kom eens een kijkje nemen, of kom langs met uw spullen die u graag gerepareerd hebt!

Adres: Lindenlaan 57, Leende
Telefoonnummer: 0653785850
Stad: Leende
Route: Lindenlaan 57


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recreatief Heeze-Leende - VVV Recreatief Heeze-Leende - VVV 218 meter Vereniging Recreatief Heeze-Leende www.vvvheezeleende.nl
SVJL SVJL 676 meter Helemaal top!
Eventing Leende Eventing Leende 901 meter Supergezellig terras.. leuke bediening...lekker eten ...fantastisch uitzicht...heel g...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid