facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Repack Bike Shop

Repack Bike Shop

Info

All-Road specialist in De Bilt. MTB, Gravel, Race, en Tourfietsen

Geschiedenis

Bij Built by bikes kun jij zelf aan je fiets werken. Een volledig ingerichte werkplaats met alle specifieke fietsgereedschappen staat voor je klaar. Hang je fiets in de klem en je kunt aan de slag om jou fiets weer in topconditie te brengen. Weinig ervaring met zelf sleutelen? Aan elke werkbank hangt een tablet waarmee je instructievideo’s kunt bekijken. Daarnaast staat er altijd iemand van de crew voor je klaar om je op weg te helpen als je er even niet uitkomt.

Je eigen droomfiets bouwen? Wij kunnen je helpen om jou droom tot uitvoering te brengen. Hoe gekker hoe mooier. Een klassieke fiets vanaf het frame opbouwen of een gloednieuwe racer bouwen? Kom naar Built by bikes en we kijken samen hoe we jou project kunnen realiseren.

Je nieuwe fiets op internet gekocht? Ook daar zijn we niet allergisch voor. Wil jij je nieuwe Canyon of Radon opbouwen en perfect afstellen. Wij helpen je ook met service voor internetfietsen.



"Bicycle community - Custom builds and repairs. Gravel, Mountain bike, All-road, and Bikepacking"
Adres: Kapelweg 2, 3732 GS De Bilt
Telefoonnummer: 030-2073232
Stad: De Bilt
Route: Kapelweg 2
Postcode: 3732 GS



op zoek naar gerelateerd: Trek Bicycle Utrecht, Sour BIKES, Racefietsen winkel Utrecht, Bike Utrecht, Monē bikes, Bullitt bike Belgie, Horizon Bicycles, Trek store
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beixo Beixo 29 meter Ik werd bijzonder goed geholpen door uiterst deskundig personeel. Wel zijn de leverti...
Wierda scoots and bikes.nl Wierda scoots and bikes.nl 411 meter Heb mijn Vespa laten ophalen door de jongens van wierda. Er was tijdens de storm een ...
Profile Rene Profile Rene 642 meter Een fietsenwinkel waar je als klant nog echt als klant behandeld wordt. Top service
Vuurwerk de Bilt Vuurwerk de Bilt 642 meter Vuurwerk, vuurpijlen, siervuurwerk, bliksemdeals, acties, voorverkoop korting,gratis,...
Giant Store De Nieuwe Fietsenmaker Giant Store De Nieuwe Fietsenmaker 784 meter De Nieuwe Fietsenmaker. Reparatie meestal klaar terwijl u wacht! Voor alle merken, ge...
Profile René Profile René 970 meter Goede service, transparant en behulpzaam.
Recensies
Zelf mijn tourfiets ontworpen, samen met Chase. Helemaal fantastisch!
Built By Bikes heeft mij fantastisch geholpen om een oude, versleten gazelle racefiets om te toveren tot een prachtig exemplaar. Met een paar nieuwe onderdelen en wat basiskennis ben ik in de werkplaats van BBB zelfstandig aan de slag gegaan. Als ik er niet uitkwam kon ik altijd op vakkundige hulp rekenen van het personeel. Het eigenhandig opknappen van mijn oude fiets gaf mij veel voldoening en ik ben dan ook trots op het eindresultaat zie foto. Met dank aan BBB!
Hier ga ik niet meer heen. Je maakt een afspraak om vervolgens alsnog 2 weken te moeten wachten tot je je fiets terug hebt. Te bereiken is de winkel ook niet. Nummer werkt niet en op de mail is pas na een aantal dagen reactie. Bovendien betaal je het dubbele van bijvoorbeeld kok. Voortaan ga ik zeker weer naar kok of de giant. Betrouwbaarder en goedkoper.
Erg mooie shop! Ik ga nooit meer 50 euro per uur betalen aan een fietsenmaker om mijn schijfremmen af te stellen. Voortaan doe ik het zelf bij deze doe het zelf fietsenwinkel op 10 minuten fietsen van Utrecht en besteed ik de 50 euro die ik normaal gezien kwijt ben aan de fietsenmaker aan nieuwe betere schijfremmen. En als ik het even niet weet dan staan de jongens van Built By Bikes altijd klaar om even te helpen!
Hele fijne fietsenmaakwinkel, waar je niet alleen terecht kunt om je fiets te laten maken, maar waar je ook kunt leren om het zelf te doen! Pieter en Chase zijn enorm behulpzaam en je kunt ze alles vragen want ze weten alles. En als je thuis niet de goeie spullen hebt om aan je fiets te werken, kun je hier terecht om de tools te gebruiken. Daarnaast is de shop heel gaaf ingericht met zelfgemaakte! stoelen, tafels en een enorme kroonluchter van fietsonderdelen. Alleen daarvoor zou je al even langs moeten gaan ;
Heel mooie Kona racebike gekocht bij Built by bikes. Echte superfiets, die zeer soepel schakelt en comfortabel rijdt. Heel goed afgesteld dus. Stalen frame, alu wielen en carbon voorvork. Met tien kilo niet de lichtste, maar wel de comfortabelste racefiets. En toch snel. In het begin floot de fiets bij tegenwind, maar dat heeft Pieter mooi opgelost. Het was een wat merkwaardige opening in de stuurpen. Die is gratis vervangen. Ook heb ik mijn oude racefiets bij Pieter en Chase kunnen inruilen, zodat ik die niet zelf hoefde te verkopen. De sfeer in de zaak is goed en de mannen zijn zeer behulpzaam. En de koffie staat altijd klaar. Een aanrader, Built by Bikes in De Bildt.
Waar je bij andere fietsenzaken niet verder komt dan 'de winkel' sta je bij BBB gelijk midden in de werkplaats! Je wordt uitgenodigd om zelf je probleem te verhelpen in de fijne werkplaatsen met gereedschap en vervangingsmateriaal van BBB, wat overigens heel leuk en gemakkelijk gaat want er hangen overal tablets met instructievideo's om te volgen. Ik was heel blij en trots dat het mij zo snel gelukt was om mijn remmen en lichten weer werkend te krijgen. Mocht je geen tijd of zin hebben om zelf te sleutelen vervult BBB de rol van een reguliere fietsenwinkel en kun je alle reparaties laten uitvoeren, Oh ja, en in welke fietsenzaak staat de koffie nog klaar? Hier gelijk!
Dit is een verborgen pareltje! Alle soorten sportfietsen aanwezig, ook custombuilt of zelf samen te stellen. Super behulpzaam personeel en het mooiste: je kunt eventueel zelf sleutelen waardoor je kosten bespaart en je fiets door en door leert kennen. Alle tools zijn voorhanden; feel like a mechanic! maar als je het even niet meer snapt helpt het personeel je verder. Top adres voor wie geen zin heeft om op een wachtlijst te staan voor een hoop geld terwijl je het meeste gewoon zelf kan met wat hulp.
Na een mooie mtb tocht in utrecht kwamen wij langs Build By Bikes, even gestopt om n paar accessoires te kopen en gelijk gebruik gemaakt van de fiets apk daar maakten ze wel even tijd voor. Bleken toch wel een paar gebreken aan de fiets te zitten, deze gelijk zelf gemaakt in de werkplaats. Top geregeld, allemaal leuke mensen daar en kom zeker terug als er wat aan mijn fiets mankeert.
Ik zocht naar een gepaste mountainbike voor mij omdat ik graag op goed materiaal fiets en bij build by bikes waren de keuzes ontzettend ruim. Ik heb zelfonder begeleiding mijn fiets samengesteld. Zoveel en zo goed kom je dat in andere winkels niet tegen want deze kwaliteit is erg goed en de prijs is laag en hier en daar wordt daarop zelfs nog korting gegeven, echt een aardader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid