facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renzy.nl

Renzy.nl

Info

Electric ride for fun with Renzy.nl's GPS tours. Discover the lovely Dutch countryside off the beaten track!



"Elektrische GPS audiotours langs de highlights van Zuid-Holland in een 100% elektrische Renault Twizy. Beleef de omgeving in dit leuke, stille, milieuverantwoorde wagentje waarmee je met behulp van GPS prachtige tours kunt maken door de bollenstreek, de duinen, met een stop bij het strand. Ontdek de gezelligheid van Noordwijk vol historie, winkels en terrassen. Bekijk de molens, kastelen en het typische polderlandschap. De audiogids aan boord deelt alle ins en outs over de omgeving en bezienswaardigheden."
Adres: Meer en Duin 36, 2163 HC Lisse
Telefoonnummer: +31252514062
Stad: Lisse
Route: Meer en Duin 36
Postcode: 2163 HC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keukenhof Keukenhof 1 km In mijn gedachten was een oubollige toeristische attractie, ook al was het oude park ...
Кёкенхоф Кёкенхоф 1 km In mijn gedachten was een oubollige toeristische attractie, ook al was het oude park ...
Be my tourist Be my tourist 2 km For all the Touristic Highlights in the Netherlands. Every day we offer a different t...
Recensies
Hele toffe Twizy tour met geweldige vlotte audio tour. Hele mooie route met mooie uitstapjes tijdens de route. Leuk om als stel te doen.
een leuk ontvangst. we hebben ter plekke de route gewisseld. goede uitleg, is niet moeilijk om in te rijden. achterin heb je wel wat last van de wind, er ligt ook een dekentje. maar we hadden goed weer, en de raampjes waren er uit. achterin zitten viel mee, uit/ instappen gaat wel. twizzy zijn goed onderhouden. we hadden de landschaptour gedaan, was een leuke route. ideaal met een tomtom, en audio met wetenswaardigheden genoeg tijd om te stoppen. het is zeker een aanrader, en willen nog een andere route gedaan
Wat een super leuke tour door de bloemenvelden in een Twizy. Zeker een aanrader voor een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje of familieuitje. Je krijgt in de Twizy leuke weetjes te horen terwijl je langs de tulpenvelden rijdt met open ramen. Hierdoor voelt het toch specialer en dichterbij bij de natuur dan in een auto en je kan er meer afstand mee afleggen dan op de fiets. Kortom geslaagd!
Wat een leuk uitje zeg! De autootjes rijden geweldig en de info onderweg maakt het helemaal af! De meneer die vooraf de info gaf, was erg aardig en enthousiast.
Wauw wat een ontzettende leuke ervaring hebben we bij jullie gehad. Voor onze kinderen was het geweldig om in de komische autootjes achter elkaar aan te rijden maar zou het ook zeker met een stel vrienden opnieuw willen doen. Super leuk dus!
Wat een fantastische middag hadden we met de Twizy’s van Renzy langs strand, duin en bollenstreek. Goede uitleg, mooie wagens in perfecte staat. Alles professioneel en duidelijk. Voor de kinderen een gps foto speurtocht. En ze konden met elkaar praten door walkie talkies. Ook dat werkte heel goed en was echt een meerwaarde. Ze kregen aan het eind een cadeau uit de schatkist, de code hiervoor hadden ze bijeen gepuzzeld onderweg. Leuk! Onderweg op een paar fijne plekken gestopt wat de middag echt compleet maakte. Zeker een aanrader, ook als je zelf in deze omgeving woont zoals wij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid