facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rentenaar Heiloo

Rentenaar Heiloo
Adres: Herenweg 162, 1851KW Heiloo
Telefoonnummer: 0725324626
Stad: Heiloo
Route: Herenweg 162
Postcode: 1851KW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Discus, Discus Lisse
Recensies
Ik vond de winkel verrassend. In Uitgeest was een kleine zaak van Rentenaar maar deze was zaak heeft een ruim assortiment. Keurig en overzichtelijk!
Al mijn vragen over onze teckelpup weten ze een antwoord op. Geven goeie en leuke tips. Ontzettend aardige verkopers. En, keuze genoeg aan eten speeltjes manden etc. Een aanrader als je huisdieren hebt!
Nou er werken superaardige mensen en je word er goed en vakkundig geholpen
Deskundigheid, behulpzaam en vriendelijk. Dit typeert deze winkel, een verademing vergeleken met al die grote ketens waar de onpersoonlijkheid de norm lijkt te zijn. Tevens vriendelijke prijzen.
Er was een hele vriendelijke dame die me onwijs goed hielp met producten voor onze nieuwe vissen. Deze mevrouw kwam uit een ander filiaal, maar was echt een kanjer. De vissen zijn ook erg tevreden.
Zeer kundig geholpen gisteren door een blond meisje. Ze nam echt de tijd om te luisteren en te zoeken naar een oplossing voor de allergische reactie van mijn kitten.
Prima super winkel goede medewerkers met veel verstand van dieren top
Eindelijk een goed en betaalbaar tuigje voor de kat gevonden. Soms zijn ze best prijzig, maar vriendelijke medewerkers en erg behulpzaam als je iets niet weet of hulp nodig hebt bij de keuze.
Ruim assortiment aan dierbenodigdheden, redelijk geprijsd. Goede bediening.
Goed assortiment voor verschillende prijsklassen. Vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid