facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renske Natuurlijke Diervoeding

Renske Natuurlijke Diervoeding

Info

Renske Natuurlijke Diervoeding is gespecialiseerd in topkwaliteit diervoeding.

Geschiedenis

In de vijfentwintig jaar dat ik met succes fokte kreeg ik oog voor de rol die voeding speelt in uiterlijk, gezondheid, gedrag en prestatie van honden. Dat thema boeide me zo dat ik er studie van ging maken.
Vetzuren, in het bijzonder Omega-3, zijn heel belangrijk in de voeding, zo werd me duidelijk, maar fabrikanten maken op dat punt vaak andere keuzes. In het buitenland ontdekte ik producten die ik goed vond en die ging ik importeren, eerst voor eigen gebruik en vrienden. Daaruit ontstond het bedrijf dat ik mijn Friese voornaam gaf: Renske, om aan te geven dat ik persoonlijk sta achter wat ik op de markt breng.

Producten

Super Premium droogvoer, Renske Vers Vlees Maaltijden, Renske M.O.P., Renske Vers Ingevoren, Renske Golddust, Renske Biologische Vers Maaltijden, Renske Bachbloesem Beloningen.



"Renske Natuurlijke Diervoeding is ontstaan vanuit een onverwoestbare liefde voor dieren. Niet alleen voor onze eigen honden en katten, maar ook voor die van jou. Wij geloven in de kracht van de natuur om het lichaam gezond te maken én houden; 100% Natuurlijke voeding voor honden en katten! Het hoofdingrediënt in zowel onze nat- als droogvoerproducten is vers vlees of vis. Daarnaast is onze voeding een goede bron van prebiotica voor een gezonde darmflora. Dit in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie aan natuurlijke grondstoffen. Wist je dat? Al onze voeding gebaseerd is op variatie, dit mag zelfs in één maaltijd. Dat wordt smullen!"
Adres: Beerseweg 34-a, 5431LC Cuijk
Telefoonnummer: +31(0)485-316491
moc.eksner@ofni
Stad: Cuijk
Route: Beerseweg 34-a
Postcode: 5431LC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: renske natuurlijke diervoeding cuijk, hoeveel renske per dag, renske webshop, renske hondenvoer spaarpunten, renske hondenvoer verkooppunten, renske droogvoer, renske hondenvoer aanbieding, renske hondenvoer review
Recensies
Een van mijn honden heeft allergie. Dierenarts zei let op met kip ivm kipeiwit. Eerder dure brokken gekocht en dan lees je toch in de kleine lettertjes zoveel procent kip. Op de Renske zalmbrok doet ze het wel heel goed en geweldige service. Kortingcode van probeerbox werkte niet. Binnen 24 uur opgelost en een hogere korting. De versvleesboxen zijn ze hier ook gek op. Word goed op de hoogte gehouden met verzenden. Al met al hier tevreden klanten.
Om te beginnen zijn de producten van Renske erg goed. Kwalitatief hoge voeding en onze honden doen het er uitstekend op. Daarbovenop komt ook dat de service van Renske buitengewoon goed is en dat je te woord gestaan wordt door een zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice. Kortom, ik zou zelfs nog een plusje extra willen geven, dus 5*+. Top Renske, dit kom je niet zo veel meer tegen.
Onze hond, en 3 andere honden die we goed kennen, heeft haaruitval gekregen door het gebruik van Golddust spier & gewricht, een Renske supplement. Na een aardige mail gestuurd te hebben met de vraag of deze producent dit herkent, krijg ik weken later een belletje terug. De eigenaresse schiet meteen in de verdediging en zegt dat het waarschijnlijk komt doordat we haar kip geven als snoepje ongeveer 10 gram per dag en beledigt me ook nog met te zeggen dat het zielig is voor mijn hond dat ze altijd hetzelfde voer krijgt terwijl dit wordt aangeraden door de dierenarts en de fokker zelf. Afschuwelijke vrouw, spendeer je geld liever elders.
Mijn Moos dwergpoedel krijgt al vanaf pups af aan brokken en gestoomde maaltijden van Renske natural petfood en hij is er dol op! Het was even zoeken naar voeding die goed bij hem in de smaak viel, maar eenmaal Renske ontdekt willen we nooit meer anders! Ook de snacks vindt Moos heerlijk. Altijd als er een pakketje van Renske wordt afgeleverd is het hier feest!
Al vanaf het begin Renske voeding voor onze Golden Retriever. Nu sinds kort ook de Golddust voor Huid&Vacht erbij, waardoor ze goed in haar vacht zit. Kortom wij zijn super blij met de Renske producten.
Ooit eerder dit hondenvoer gehad van Renske. Mijn hondje at het toen goed. Daarna een ander merk brok gegeven maar daar was ik niet tevreden over. Nu weer Renske gekocht en mijn hondje eet weer goed. Vacht ziet er na een paar dagen al beter uit en mooie ontlasting. Ik blijf vanaf nu gewoon Renske verse kip geven.
Super fijne voeding! Mijn super kieskeurige/gevoelige Britse korthaar doet het echt onwijs goed op de voeding van Renske! Mijn kat zit super mooi in z’n vacht en heeft geen darmproblemen meer gehad sinds ik de brokken van Renske geef!
Wat zijn we ontzettend blij met de Golddust heal Lever & Gal. Dit voedingssupplement presteert echt boven verwachting. Heel blij hoe goed dit werkt voor onze hond met een leveraandoening. Hartelijk dank Renske! Complimenten voor jullie fantastische producten.
Al jarenlang klant, laatst had ik een zak brokken waarvan de brokken erg slecht geperst waren. Daardoor veel poeder in de zak. Van een premium merk verwacht ik meer, toch zeker gezien Renske tegenwoordig net zo duur is als Orijen.
Super tevreden over Renske! Als je je hond natuurlijke voeding wil geven is Renske zeker een aanrader. Ook voor honden en katten met een gevoelige huid/darmen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid