facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renske Kleverwal Fotografie

Renske Kleverwal Fotografie

Geschiedenis

Renske Kleverwal werkt sinds 2011 zelfstandig als beroepsfotograaf in portret-, bruiloft en bedrijfsfotografie. In 2011 voltooide ze haar fotografieopleiding bij Fotonica in Ede en dankzij verschillende stages heeft ze veel ervaring in haar rugzak meegenomen. Studioreportages maken Renske enthousiast, al trekt ze het liefst met de camera naar buiten. Want, zo zegt ze zelf, op foto’s in de buitenlucht komt de beleving het meest tot zijn recht. Nu Renske voor zichzelf is begonnen, kan zij haar passie volledig uitvoeren: Het creëren en vastleggen van beeld. Renske combineert die passie graag met haar sociale karakter. Ze is een persoon die graag met andere mensen werkt. Luisteren naar de klant en er vervolgens alles uit halen wat erin zit. Dat ze dit combineert met een hoop gezelligheid kenmerkt haar dan ook.



"Met mijn persoonlijke benadering zorg ik altijd voor een verrassend resultaat met de beelden die uit mijn camera rollen. Origineel zijn, dat is waar ik voor sta. Met mijn begeleiding en oog voor detail, wordt elk beeld oprecht, spontaan en zeer ongedwongen.Gespecialiseerd in: Newborn Fotoshoots, Day in the Life reportages, Bruiloften, Bedrijfsfotografie en Familiereportages."
Adres: Adriaen van ostadestraat 30, 7391 BJ Twello
Telefoonnummer: 06-272 11 070
Stad: Twello
Route: Adriaen van ostadestraat 30
Postcode: 7391 BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LeukopdeFoto.nl LeukopdeFoto.nl 786 meter Enthousiaste fotografe gevestigd in het Gelderse dorpje Twello! Aan het juiste adres...
Captured by Seher Photography Captured by Seher Photography 905 meter Erg genoten van een gezellige en zelfs onverwacht inspirerende fotoshoot met Seher. E...
Love Life & Memories Photography Love Life & Memories Photography 943 meter Love Life & Memories Photography
ZIE ZIE 1 km Z!E creatieve dier -en natuur fotografie Kwaliteit, betrouwbaarheid, en service zijn...
Pekografie.nl Pekografie.nl 1 km Hobby fotograaf uit Twello. Kijk voor meer van mijn portfolio op www.pekografie.nl
Photo4you Photo4you 2 km Spontane, Verrassende én Betaalbare Fotografie Studio Fotografie, Bruids Fotografie ...
Recensies
Ben je op zoek naar een enthousiaste, gezellige, meedenkende fotograaf? Dan ben je bij Renske aan het juiste adres! Omdat ik het belangrijk vind dat mijn bedrijf een persoonlijke maar toch professionele uitstraling heeft, heb ik Renske benaderd voor een zakelijk portret. Ik ken Renske al enige tijd en omdat we vaak samen werken tijdens onder andere bruiloften, voelde ik me bij Renske erg op mijn gemak ik vind dit erg belangrijk omdat ik zelf liever achter de camera sta, dan ervoor. Van te voren heb ik bij Renske aangegeven dat ik enkele foto’s wilde waarbij zowel mijn gezicht als mijn camera goed in beeld kwamen. Renske heeft daar uitstekend naar geluisterd en prachtig werk geleverd: ik ben enorm blij met de foto’s en mocht ik in de toekomst nieuwe foto’s nodig hebben, kom ik zeker weer bij Renske terug!
Wat een heerlijk, enthousiast en gezellige vrouw is Renske. Ze is zo ontzettend open en eerlijk en heeft een brok aan energie. Ik heb met Renske mogen samenwerken tijdens een bruiloft. We kenden elkaar nog niet maar binnen 2 minuten was daar al een hele grote klik. We hebben elkaar een week voor de bruiloft gesproken via de telefoon, en 45 minuten later zaten we nog aan de telefoon. Ze hoort er echt bij. Heeft niet alleen oog voor het bruidspaar maar ook voor de gasten. Ze maakt gezellig een praatje en houdt zich niet op achtergrond. Ik heb onwijs fijn samengewerkt met Renske.
Zowel zakelijk als privé heb ik de afgelopen jaren al veel shoots met Renske mogen doen. Dit voelt altijd als een feestje! De gezelligheid is een groot pluspunt, maar haar oog voor detail maakt dat de foto's altijd van goede kwaliteit zijn! Renske is een vakvrouw die weet wat ze doet, daarbij geeft ze ook vaak goede adviezen met haar creatieve brein ;
We hebben nu een behoorlijk aantal shoots met Renske gedaan. Van onze beide kids een babyshoot, zwangerschapsshoots, familieshoots met ouders/schoonouders en op zakelijk niveau een superleuke shoot gedaan in een Steakhouse! Ik ervaar Renske als een gedreven vakvrouw, waarbij de gezelligheid en het plezier in haar werk ervan af spat! Ze neemt de tijd om al je wensen door te nemen en te fotograferen. Ze bewerkt de foto’s vervolgens snel en geeft een brede reportage foto’s om uit te kunnen selecteren. Kortom: super!
Ik word zo blij van de energie van Renske. Ontzettend leuke shoot gehad in de sneeuw. Zelfs toen het even misging en de sneeuw vol in mijn gezicht viel klikte ze als een echte pro gewoon door haha.. heel blij met het mooi resultaat. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid