facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rens Harzing Fotografie

Rens Harzing Fotografie

Info

Wilt u een mooie foto voor thuis laten maken of een sterk beeld voor de zaak vast laten leggen? Ik denk graag vrijblijvend met u mee!

Geschiedenis

BEELD DRAAIT OM EMOTIE EN OVERTUIGING

Emotie en gevoel kunnen met beeld in één oogopslag worden overgedragen. Stelt u zich eens een wereld voor zonder foto’s? Advertenties of websites worden kaal en kil - om over uw trouwalbum nog maar te zwijgen. Reclame maken voor een product of het verkopen van een dienst wordt opeens een stuk lastiger. Een goede foto overtuigt en vertelt meer dan duizend woorden.

Mijn portfolio laat in beeld het verhaal zien van mensen en hun herinneringen. Op mijn website www.rensharzing.com ziet u producten en de visuele emotie die u bij een goede reclame hoort te zien.

Heeft u interesse in sterk beeldmateriaal, of wilt u eens vrijblijvend brainstormen voor een reclamecampagne dan hoor ik dat graag!

Adres: Galerij 58, 1695 JG Blokker, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0612325022
Stad: Blokker
Route: Galerij 58
Postcode: 1695 JG


Recensies
Voor de nieuwe website van Restaurant Uitspanning De Nadorst heeft Rens in 2020 een prachtige bedrijfsreportage gemaakt. Tijdens de coronapandemie heeft hij voor een uniek persmoment gezorgd met de bewerking van het "reuzenrad'. Deze foto werd door de landelijke pers opgepakt en heeft bijgedragen aan een grote naamsbekendheid van ons bedrijf. De reacties van onze gasten over de familie- en trouwreportages zijn uitermate lovend.
Voor mijn werk als trainer/coach/docent was ik op zoek naar een professionele uitstraling op website en social media. Omdat via via Rens bij mij is gekomen voelde ik mij zeker om aan de slag te gaan. En in ben super blij met het resultaat! Rens zorgde voor een ontspannen sfeer en volop ideeen voor locaties en houdingen.
Leuke ontspannen fotoshoot op een bijzondere verrassende locatie. En niet geheel onbelangrijk een heel mooi eindresultaat!
Jonge jongen die goed aan de weg timmert
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid