facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renoco, Garagepoorten, Zonweringen & Rolluiken

Renoco, Garagepoorten, Zonweringen & Rolluiken

Info

Renoco BV, met 25 jaar ervaring op het gebied van rolluiken, zonwering, terrasoverkappingen, voordeuren en Garagepoorten een gerenommeerde speler.

Geschiedenis

Verkoop en installatie van rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen en garagedeuren



"Dé specialist in gevelelementen, zoals rolluiken, zonwering, screens, terrasoverkappingen, garagepoorten en nog veel meer.Wij zijn gespecialiseerd in installatie en reparatie van alle Verano producten en Heroal rolluiken.Bent u benieuwd naar ons zeer uitgebreide assortiment binnen- en buitenleven producten? Kom dan gerust vrijblijvend langs in onze 400 m² showroom met kwaliteitsproducten. Ons kundig personeel staat u graag te woord onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee of glaasje fris."
Adres: Oslostraat 20, 6135LM Sittard
Telefoonnummer: +31468080117
Stad: Sittard
Route: Oslostraat 20
Postcode: 6135LM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zonnescherm Sittard, Garagepoort Sittard, Screens Sittard, Rolluiken Geleen, Overkapping Sittard, Garagepoort Geleen, Zonwering veranda Limburg, Rolluiken Janssen
Recensies
Onze ervaring met renoco begon goed maar eindigde in een soap. Er is een medewerker langs gekomen welke ontzettend vriendelijk was en goede uitleg gaf. Met hem zijn wij tot ene overeenstemming gekomen. Uiteindelijk hoorde wij maanden niks meer waarna wij meermaals contact hebben gezocht. Er stond immers een datum gepland voor de plaatsing. Kortom, het bleek uiteindelijk dat deze medewerker vaker zijn afspraken niet na kwam en de deur was niet besteld. Vervolgens is de eigenaar Marco langskomen om de problemen op te lossen. Het koste wel wat extra geld want zijn collega had het niet goed ingevoerd. Maar goed, akkoord gegaan in de hoop dat het daarmee zou zijn opgelost. Het verdere contact is prima verlopen tot de dag van de montage. De afwerking rondom de deur is lelijk, er is veel stucsel afgebroken mij inziens had dit veel voorzichtiger gekund en de dorpel is aan de kopse kanten niet gezoet. Ik bespaar u de rest van de soap. Het komt erop neer dat je een lastige klant bent als je dit netjes wilt hebben opgelost. Ook als er afspraken worden gemaakt en deze worden niet nagekomen dan moet je gewoon gedult hebben. Betreft de afwerking zou ik zeggen oordeel zelf, zie foto's. Bij de foto's kan je zien dat het wel mogelijk is om een nette Kitrand te maken. Volgens Marco was dit niet mogelijk op onze muur. De kitrand zoals Renoco gemaakt heeft is prima. Bij een klant zoals wij zal het toch nooit goed zijn.
Wat een fijne mensen bij Renoco Bv. De monteurs waren zo aardig om op me te wachten omdat ik onvoorzien later thuis zijn en belde me op voorhand zelfs op dat ik gewoon op het gemak kon doen. Alle tijd genomen voor de installatie van de smart apparaten. Hetgeen niet soepel ging door een defect in het apparaat, niet iets waar zij wat aan konden doen. Rolluiken zeer mooi afgewerkt!
Zeer tevreden met het mooie resultaat van onze rolluiken. Goede en snelle service. Vriendelijke en goede monteurs, die de rolluiken met een nette afwerking hebben geplaatst.
Goed advies, zelfs een prijsopgave met elkaar vergeleken waarbij het bij hun goedkoper was. Goede afspraken, goede communicatie , goede service nadat ik een vraag had over het geleverde product en harde werkers als monteurs . We hebben een dubbele garagepoort laten plaatsen . Kortom een tevreden klant !!!
Vandaag hebben monteurs van Renoco keurig werk geleverd bij het plaatsen van twee ritsscreens. Hun komst werd gisteren telefonisch en met mail aangekondigd. Ze werkten precies en netjes. Een lichte beschadiging aan een paneel vanuit fabriek werd meteen gemeld en zal snel vervangen worden. Tevreden met deze gasten van Renoco!
Niet te geloven wat dit bedrijf klaarspeelt. Stuurden twee monteurs, die volgens mij allebei voor het eerst in hun leven een boormachine in hun handen hadden, die 4 uur deden over het op dramatische wijze ophangen van 3 jaloezieën. Werkelijk alles verkeerd gedaan en daarbij het nieuwe stucwerk vernield. Vervolgens, en dit is niet overdreven, heb ik meer dan 40 keer moeten bellen en heeft het uiteindelijk meer dan 7 maanden ! geduurd voordat alles eindelijk afgehandeld was. Ik zeg bewust ‘afgehandeld’ en niet ‘opgelost’, want aangezien de producten van inferieure kwaliteit zijn vermoed ik dat ik binnen een paar maanden opnieuw een probleem heb en dit hele drama weer van voor af aan begint. Afspraken worden keer op keer niet nagekomen en deze firma doet simpelweg geen enkele moeite om de door hun veroorzaakte problemen fatsoenlijk, binnen een redelijke termijn en met enige urgentie op te lossen. Doe jezelf een plezier en koop hier niks!
De kunststof stok van de windvanger was bovenaan daar waar deze aan de garagepoort is bevestig afgebroken. De garantie was 18 dagen verlopen. Reneco is niet bereid deze onder coulance te leveren. Als je achter je producten staat mag je, je wel wat welwillender opstellen mijn inziens. Daarnaast drie keer mijn mail moeten versturen en zeven dagen verder eer ik antwoord kreeg. Na het lezen van deze review heeft Reneco contact met mij opgenomen. Ze willen mij het betreffende onderdeel van € 20,00 nu wel onder coulance leveren. Wel verzochten ze mij deze review te verwijderen . Of op zijn mins te melden dat de afhandeling naar tevredenheid is afgehandeld. Waar is waar, ze hebben mijn verzoek ingewilligd.
Ons eerste contact met Geert voelde zeer vertrouwd aan. Nadat er meerdere fijne gesprekken plaats hadden gevonden, met goed advies, hebben wij uiteindelijk besloten een glazen overkapping inclusief zonwering, zijwanden en screens aan de voorkant, te bestellen bij Renoco. Alles is netjes en volgens afspraak geplaatst door de twee TOPPERS Wesley en Rob. Harde werkers, vakkundig en zichtbaar plezier in hun werk. Niets was teveel, als wij maar tevreden waren. Alles zou worden opgelost en dat is echt zo!! Ook telefonisch contact met Kelly is altijd netjes afgehandeld. Chapeau voor jullie allemaal, wij zijn echt tevreden over alles!! Bedankt!!! Grt Roger & Lenie Cadier en Keer
Mijn ervaringen met Renoco, Na uitgebreid informatie te hebben ontvangen in de showroom, door de de zeer inhoudsdeskundige verkoper, hebben wij besloten een overkapping bij Renoco te kopen. Gekocht in april 2022 en reeds geleverd 31 mei 2022. Het plaatsen ging vlotjes. De 2 medewerkers van Renoco Wesley en Enzo waren echte professionals en goed op elkaar ingespeeld. In no time werd alles netjes opgebouwd, het frame goed vastgezet, de glasplaten erop gelegd, de zonwering erop geplaatst en de screen opgehangen. Alles werd netjes electrisch aangesloten op de bijgekochte Somfybox. Helaas was de heather in mei niet voorradig. Deze werd begin oktober keurig netjes geplaatst. Ook als je belt met Renoco wordt je door Kelly vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Weet zij je niet te helpen dat wordt je snel daarna teruggebeld en geholpen. Ik zou Renoco voor iedereen kunnen aanbevelen, mijn ervaringen zijn zeer goed. JD
We zijn zeer tevreden over het gemonteerde zonnescherm van Renoco. De afspraken met kantoor en verkoop verliepen vlot en alles is goed geregeld. Nu hadden we een storing en ook dit is snel opgelost door Renoco. Goede en snelle service. Een echte aanrader. Vorige week zijn ook onze terrasoverkapping en rolluiken gemonteerd en wederom erg tevreden over de geleverde service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid