facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renoblast and Coatings

Renoblast and Coatings
Adres: Constructieweg 8, 3641 SB Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297-284820
Stad: Mijdrecht
Route: Constructieweg 8
Postcode: 3641 SB



op zoek naar gerelateerd: Auto chassis poedercoaten, Velgen poedercoaten hoorn, Velgen poedercoaten Apeldoorn, Velgen coaten Utrecht, Velgen coaten Asten, Velgen poederlakken prijs, Velgen poedercoaten Amersfoort, Velgen poedercoaten Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kraamzorg 020 Kraamzorg 020 479 meter Kraamzorg in Amsterdam
De Droomboom De Droomboom 765 meter Vertaald door Google Heerlijke kinderopvang. Een mix van gezinnen, zowel Nederlands a...
Monnies Monnies 853 meter Monnies wordt geleid door scholieren, voor scholieren. Voor een leuke bijbaan, vakant...
Natuurgids ellen Natuurgids ellen 1 km Ik ben Ellen, ik geef excursies in de natuur voor kinderen en volwassenen, van speurt...
Recensies
Helaas kan ik het enthousiasme van de andere klanten niet helemaal delen. 4 velgen gebracht. Eén bleek na het stralen gescheurd. Deze zou gelast en daarna gecoat worden. 85 euro extra betaald. Die velg bleek na da reparatie zo krom als een hoepel. Renoblast zou de kosten van die velg terugbetalen. Nette oplossing. Helaas ondanks verschillende "herinneringen" nooit ontvangen. Dat is weer minder netjes. Dus 3 sterren. En dat is dan nog netjes.
Altijd Snel , Netjes en normale prijzen .
Velgen weer als nieuw! Set Toyota velgen met lichte corrosie laten stralen en poedercoaten in hoogglans zwart, resultaat is super! Vriendelijk en behulpzaam personeel, korte doorlooptijd en goede prijs. Echt een aanrader!
Leveren gewoon goed werk, 2 sets velgen vlot en naar tevredenheid gecoat. Velgen weer als nieuw.
Emiel heeft letterlijk het wiel uitgevonden! Top service en een mooi eindresultaat, top he!
Ik ben zeer tevreden over zowel de service, prijs en kwaliteit van de producten. Ik heb valbeugels van mijn motorfiets zwart laten poedercoaten. Het resultaat is fantastisch en ik kan Renoblast echt aan iedereen aanraden. Dit zijn toppers die weten wat ze doen en hebben service hoog in het vaandel staan.
Snelle en zeer goede service! Duidelijke en snelle communicatie. Ik heb een set slechte Lexus velgen loslatende lak en aluminium corrosie laten stralen en opnieuw laten coaten met een perfect eindresultaat. Mijn andere velgen set zal spoedig volgen!
Rondom Utrecht zitten genoeg uitstekende bedrijven voor powdercoating maar ik rij er al jaren speciaal voor naar Mijdrecht. Voor mij zijn zij echt de allerbeste. Al meerdere custom projecten met ze gedaan en altijd met uitstekend resultaat. De service is toegankelijk en uiterst vriendelijk. Ik stuur iedereen door en krijg achteraf altijd hetzelfde te horen: wat een topzaak!
De poedercoating specialist bij uitstek ! Echt een aanrader . Meerdere sets velgen laten doen , snel , vakwerk en een goede prijs .
Heb er zowat een abonnement vanwege stoepranden , leveren goed werk voor een eerlijke prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid