facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renkumse Veer

Renkumse Veer

Info

Het Renkumse Veer dat tot 1973 in de vaart was en per 1 juli 2015 weer terug komt als fiets- en voetveer tussen Heteren en Renkum.

Adres: Veerweg, 6871AV Renkum
Telefoonnummer: 06 22 39 28 81
Stad: Renkum
Route: Veerweg
Postcode: 6871AV


Recensies
Mooie overtocht, Vriendelijke vrijwilligers. Altijd in voor een praatje.
Leuk klein veerbootje, waar max 4 fietsen en 12 mensen op kunnen. Het wordt gerund door twee vrijwilligers, de schipper en de verkoopster, hele sympathieke mensen. De liefde voor wat ze doen straalt er af. Een leuke kleine tocht van een paar minuten waarbij duidelijk wordt hoe groot de papierfabriek is waar we een deel achterlangs voeren.
Vriendelijke vrijwilligers. Niet te beroerd voor wat goede adviezen.
De moeite waard! Steekt niet rechtstreeks over maar vaart een flink stuk over de rivier. Leuk!
Is leuk om over te steken gezellige mensen
De bemanning zou wat beter moeten opletten hoe mensen hun fietsen neerzetten. Nu moesten ze zelf over de banken klimmen om iedereen te kunnen later betalen. Wachttijd was ook vrij lang. In Renkum krijg je korting op een ijsje bij inlevering van je kaartje. Beetje jammer als je net de andere kant op reist.
Naar de overkant zonder natte voeten
Mooie overtocht qua landschap en begrip van Renkum. Enthousiaste groep vrijwilligers houdt het in de vaart. Slechts beperkt deel van het jaar en de dag in de vaart. Overigens zelf niet meegevaren.
Schattig fietsveer. Goedkope overtocht over de Rijn. Gerund door zeer enthousiaste vrijwilligers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid