facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renki Op 't Root Groentechniek / Tractoren & Landbouwmachines

Renki Op 't Root Groentechniek / Tractoren & Landbouwmachines

Info

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en verkoop van tuin- en parkmachines en gereedschappen.

Geschiedenis

Wij zijn een bedrijf gelegen in Ospel (industrieterrein Ketelaarsweg), dat zich breed inzet op het gebied van groentechnieken. Bij ons vindt u een groot assortiment aan nieuwe en occasion grasmaaiers.Tevens vindt u een groot aanbod in tuingereedschappen. Deze worden gebruiksklaar, met garantie afgeleverd. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor eigen maatwerk. Voorbeelden hiervan vindt u terug bij onze producten pagina. Wij zijn leverancier van Castelgarden, Kubota, John Deere, Echo, Shibaura, Hayter, Wolf, Stiga robotmaaiers, Beinlich beregeningshaspels en leveren alles uit hun brochure.
Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar. Wij zijn in staat alle mogelijke merken bos-, tuin- en parkmachines te repareren. Dit wordt in onze eigen werkplaats uitgevoerd waarbij kwaliteit voorop staat. Uw machine wordt op een vakkundige manier nagekeken zodat deze weer optimaal kan presteren. Tevens hebben wij een eigen slijpservice voor het slijpen van zaagkettingen, cirkelmaaier messen, maaikooien, ondermessen, enz.

Ook voor het keuren van uw tuin -en park gereedschap en/of machines kunt u bij ons terecht. Wij maken een volledig keuringsrapport op en waar nodig stellen we uw machine bij.

Sinds kort zijn wij gestart met een nieuw bedrijf dat zich bezighoud met de verkoop en het onderhoud van nieuwe en gebruikte tractoren en landbouwmachines. Naast Agria frezen en Beinlich beregeningshaspels hebben wij het dealerschap van Kubota en Lamborghini Green Pro tractoren in ons verkoopprogramma kunnen toevoegen.

Adres: Gebbelsweg 16, 6035 EA Ospel
Telefoonnummer: 0495622052
Stad: Ospel
Route: Gebbelsweg 16
Postcode: 6035 EA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Peter Op 't Root Ospel, Onderhoud landbouwmachines, Beregening huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kleine BeregeningsHaspels.nl Kleine BeregeningsHaspels.nl 1 meter Wij zijn leverancier van speciale, kleine beregeningshaspels geschikt voor o.a. weide...
Q219 Q219 6 km "U kunt mij inzetten om uw administratie tot in de puntjes te verzorgen. Qomplee...
Recensies
Gastvrij, netjes geholpen en eerlijke info over aan te schaffen product.
Fantastische winkel voor het betere tuinieren. Zeer deskundig en vriendelijk personeel en super service
Goed advies en scherpe aanbieding gekregen! Ook de service om te regelen dat het gras vervangen wordt door derden is waardevol.
Je wordt goed en vriendelijk geholpen,ze luisteren goed en krijgt een goed en bevredigend antwoord, er is heel goed zaken doen, en de koffie staat klaar.
Mooie winkel en toffe producten voor de tuin!
Voor vakkundige reparaties ben je hier echt aan t juiste adres.
Werd er heel goed geholpen .
Goede service en leuk personeel
Top kwaliteit en een super service
Vriendelijk en snel geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid