facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renewi Nederland

Renewi Nederland

Info

Renewi is een toonaangevend waste-to-productbedrijf. Voor ons is afval een manier van denken, een kans. We geven afval weer een nieuw leven.

Geschiedenis

Renewi is een toonaangevend waste-to-productbedrijf. Voor ons is afval een manier van denken, een kans. We geven afval weer een nieuw leven.

Adres: Lindeboomseweg 15, 3825 AL Amersfoort
Telefoonnummer: 0800-0130
Stad: Amersfoort
Route: Lindeboomseweg 15
Postcode: 3825 AL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Renewi telefoonnummer, Renewi vestigingen belgie, Renewi noord oost nederland, Renewi zuid contact, Renewi Hoofdkantoor, Renewi vestigingen, Renewi contact, Grofvuil container huren Amersfoort
Recensies
Slecht klantenservice! Contract is éénzijdig. Contract voor lediging voor 3 keer per week. Maar als Renewi niet kan, moeten we zelf erachteraan gaan bellen. En alsnog 3 keer betalen, als ze maar 1 keer z’n geweest! Want dat staat in het contract. Beloven extra lediging. Maar ze nemen de extra afval NIET mee. Omdat het niet in de container past. Natuurlijk past het niet. Jullie z’n 2 keer niet geweest, ze nemen alleen het afval mee wat in de container zit! Wat nou extra lediging ?! Loze beloftes.
Nemen geen inniatief om te bellen of we het luik kunnen open doen die we niet open kunnen laten in de avond in verband met inbraak veiligheid. Zeer onvriendelijke aan de telefoon en dwingen ons 3 uur voordat de winkel open gaat dat we bij de winkel zijn alleen om papier op te halen nadat zij meerdere dagen ons slecht helpen. Naast dit hadden ze ook onze containers een paar huizen verderop verplaatst zonder enige reden en moesten wij er zelf weer achteraan om dit probleem op te lossen. Ik hoop oprecht dat ze veel gaan doen aan hun klanten service en service in het algemeen want dit is niet oke.
Probleem m.b.t. facturering is door accountmanager professioneel opgelost. Duurde wel wat lang.
Fijn bedrijf fijne mensen
Slecht klanten service
Leuk bedrijf alleen veel buitenlanders.
Vriendelijk personeel
Goed bereikbaar
Fijne locatie.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Renewi Nederland.

Amersfoort afvalverwerkingsbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Lindeboomseweg 15 amersfoort recyclingcentrum kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Renewi Nederland adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Renewi Nederland. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Renewi Nederland delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid