facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renew Payroll

Renew Payroll

Info

Renew Payroll helpt bedrijven en organisaties praktisch en financieel voordeel te behalen door efficiënter arbeid in te kopen in de vorm van payroll.

Geschiedenis

Renew Payroll, het bureau waaraan u het contractbeheer en de verloning van door uzelf geworven personeel gemakkelijk en voordelig kunt uitbesteden. En risicoloos, omdat uw personeel bij ons een contract krijgt.
Bij Renew Payroll wordt op een duidelijke en transparante wijze invulling gegeven aan gezond ondernemerschap m.b.t. personeelszaken.
Eigenlijk komt u altijd wel personeel tekort, maar extra mensen aannemen is duur. Uitzendkrachten zijn een aardig alternatief, maar eigenlijk wilt u zélf uw personeel uitzoeken en het bruto uurloon bepalen.
Welnu, dat kan. Bij ons.

Renew Payroll...maakt ondernemen sprankelend...



"Binnen de payroll- en uitzenddiensten van Renew Payroll & HRM Roosendaal staan het personeel en onze opdrachtgevers altijd centraal. Zo hoort het te zijn en dat is dan ook exact de reden waarom men met ons wil samenwerken. Ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Renew Payroll & HRM op het juiste adres. Zie onze vacatures of stuur jouw CV naar [email protected]. Ben je werkgever? Dan zorgen wij ervoor dat de juiste mensen op flexibele basis met een goed tarief binnen jouw bedrijf worden geplaatst. Zo houd je met behulp van onze diensten tijd over voor je corebusiness. Kortom, wij zorgen ervoor dat zowel het werken en ondernemen met Renew Payroll & HRM sprankelend is en blijft voor werknemers én werkgevers!"
Adres: Vlierwerf 7a, 4704 SB Roosendaal
Telefoonnummer: 0165 745410
Stad: Roosendaal
Route: Vlierwerf 7a
Postcode: 4704 SB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WVS WVS 897 meter Leuke avond gehad met andere mensen/collega's,de BBQ was wel ok.
Stichting Openbaar Basisonderwijs West-Brabant Stichting Openbaar Basisonderwijs West-Braba... 5 km Welkom op de pagina van de Stichting Openbaar Onderwijs West-Brabant. Hier informeren...
Recensies
Fijne ervaring met renew. Ze nemen veel zorgen weg, waardoor je je als bedrijf kan focussen op zaken waar je kracht wel ligt. Top samenwerking.
Renew verzorgd voor mij het personeel in de uitzend en payroll tak. Dit doen wij al meer dan vier jaar en met grote tevredenheid.
Prettige werkgever. Ik heb weinig goede ervaringen met eerdere uitzendbureaus, maar dit is er een die altijd netjes optijd betaald!
Al langere tijd zeer tevredenen over de diensten van Renew payroll
Ik heb op de payroll gestaan bij dit bedrijf. Erg te spreken over de service en het persoonlijke contact!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid