facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renes Makelaardij

Renes Makelaardij

Info

Renes makelaardij, gaat verder!

Geschiedenis

Door onze jarenlange ervaring, gecombineerd met onze moderne werkwijzes, zijn we als geen ander in staat u te helpen bij alle voorkomende zaken op het gebied van onroerend goed! Zowel zakelijk als particulier.



"Makelaar voor Kampen en IJsselmuiden."
Adres: Burgwal 29, 8261 EN Kampen
Telefoonnummer: 0383313563
Stad: Kampen
Route: Burgwal 29
Postcode: 8261 EN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Alex makelaar Kampen Facebook, Funda Kampen, Alle makelaars in Kampen, Meuleman Makelaardij aanbod, Makelaar Emmeloord, Hanze Staete Makelaardij, Makelaar Zwolle, Van Dijk Makelaardij
Recensies
Vanaf oriëntatie al goed meegedacht in de persoonlijke situatie en prettig begeleid tot aan de verkoop. Een fijne samenwerking met een deskundig, eerlijk en servicegericht team, wat vertrouwen geeft en daarom zeker aan te raden!
Een aan te raden makelaar! Goed contact, fijn contact. Helpen je waar nodig & staan klaar voor hun klanten. Komen afspraken na en zijn goed bereikbaar. Erg fijn en vriendelijk in omgang. Eerlijk en punctueel. Mocht je een huis willen kopen of verkopen zou ik absoluut deze makelaar kiezen.
Prettig makelaarsteam. Betrouwbaar in hun afspraken en helder in communicatie.
Hele fijne samenwerking. Het gehele team is altijd behulpzaam en op de hoogte van de lopende zaken. Persoonlijk, open, eerlijk, betrouwbaar, geduldig en altijd tijd voor vragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid