facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rendez-Vous

Info

In het centrum van Mijdrecht, naast het gemeentehuis, vindt u restaurant Rendez Vous. De bediening en keuken zorgen ervoor dat Rendez Vous een ideale ontmoetingsplek is voor al onze gasten.

Geschiedenis

In het centrum van Mijdrecht, naast het gemeentehuis, vindt u restaurant Rendez Vous. De bediening en keuken zorgen ervoor dat Rendez Vous een ideale ontmoetingsplek is voor al onze gasten.

Adres: Raadhuisplein 3 , Mijdrecht 3641 EE, NL
Telefoonnummer: 0297 286 041
ln.suovzedner@ofni
Stad: Mijdrecht
Route: Raadhuisplein 3
Postcode: 3641 EE


Openingstijden

Maandag: 10:00-23:00
Dinsdag: 10:00-23:00
Woensdag: 10:00-23:00
Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag: 10:00-00:00
Zaterdag: 10:00-00:00
Zondag: 11:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: rendez vous dating, rendez vous liedje, rendez vous betekenis, rendez vous boek, rendez vous vertaling, rendez vous mijdrecht, rendez vous film, rendez vous hotel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lotus Corner Lotus Corner 118 meter Ik bestel regelmatig sushi en keuzemenu's bij Lotus Corner, altijd prima in orde. De ...
Recensies
Gisteren hier gegeten eerst op het terras gezeten en de oudere dame die op het terras liep was niet erg vriendelijk. Daarna naar binnen gegaan om te dineren. Dezelfde oudere chagrijnige dame die ons bediende. Na het voorgerecht kreeg ik de salade met ossenhaas puntjes. Hier vond ik midden in de salade een donker kleurig elastiek ik ben met het bord naar die oh zo vriendelijke dame gelopen die pakte mijn bord en zonder iets te zeggen liep ze waarop ik nog kon roepen dat ik deze salade niet meer wou hebben maar een kipsate. Wederom zonder een woord ging ze aan tafel voor me langs om bestek te wisselen. Toen iedereen klaar was kreeg ik mijn saté deze was dusdanig snel gebakken dat de kip aangebrand en gort droog was dus ook deze heb ik laten staan. Het meisje die het mij bracht had ik nog aangegeven dat ik niet van plan was om ervoor te betalen. Dit meisje liep denk ik een bazin en die riep die oh zo vriendelijke dame bij zich. Die kwam naar de tafel en toen vroeg ze of het lekker was. Ik zei nee kijk maar alles licht er nog. We waren eigenlijk helemaal klaar met alles en dit restaurant dus we vroegen direct de rekening daar stond de kipsate niet op maar nog wel de salade die ik met een vreemd voorwerp had terug gestuurd. Nadat mijn man dit aangaf ging ze zuchtend terug om de salade eraf te halen. Al met al wat een K service personeel en dan eigenlijk alleen die oudere dame die rondloopt van het moet maar en super onvriendelijk is. We komen hier echt nooit meer!
De lunch was weer heerlijk komen hier erg graag . Vandaag het 12 uurtje verrukkelijkEten: 5/5
Hond toegestaan. We waren op doorreis en kwam dit plekje tegen op Google. Even gebeld of je met de hond welkom bent. Werd vriendelijk beantwoord en ze maakte meteen een reservering voor ons. Aangekomen wist ze wie we waren en kregen een tafeltje. Ik heb zelf niet om water voor de hond gevraagd dit had ik al bij me sowieso. We hebben heerlijk gegeten. Een 12 uurtje met allemaal heerlijke kleine hapjes. Ze hebben lekkere thee en de porties zijn groot. Leuke tent. Mooi ingericht ook een gezellige bar. Alle personeel is vriendelijk. Leuke kaart en van alles te verkrijgen qua eten en drinken. Zeker een aanrader. Het was erg druk dus zou adviseren om even te reserveren op voorhand.
Einde van een tijdperk. Jarenlang genoten bij Rendez Vous. Vooral van het legendarische 12 uurtje. Dit is nu onder de naam "Graaf Jan" veel minder uitgebreid. Ook zijn er minder vegetarische opties en is de kinderkaart karig. Ook missen we veel bekende gezichten onder het personeel.Eten: 3/5
Rendez Vous heeft zijn menukaart aangepast naar een een shared dining. Een enorme tegenvaller. Je betaalt per gerecht normale menukaart prijzen €15 En de porties zijn idd klein. Apart betaal je voor de side dishes. Dus denk niet dat je met tapas prijzen te maken hebt Een kaasplankje is dan ook voor 1 persoon dus bestel er 3. Maar dat is qua prijsverhouding belachelijk. Muziek staat hard, het is erg rumoerig waardoor je elkaar moeilijk kan verstaan. Kortom de nieuw style voldoet niet aan de verwachting. Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Nieuwe kaart is echt een aanrader! Goede porties en eerlijke prijs voor de kwaliteit die geleverd wordt. Mooi dat de gerechtjes ook qua smaak goed bij elkaar passen. In zijn nieuwe vorm wederom een aanwinst voor het dorp!
Leuk gezellig terras en zeer vriendelijk personeel. Lekker gelunched en wat gedronken, was allemaal perfect. Wij kwamen op de fiets, er is een grote parkeerplaats vlakbij.
Je kan er leuk lunchen, het terras is mooi aangekleed met zowel plekken in de zon als schaduw. Het eten is lekker, de presentatie is goed. De bijgevoegde foto is van hun Mexicaanse wrap carpaccio. Het is een A-tent met bijbehorende keuken en ambiance, dus dat het prijzig kan zijn is te verwachten. Op basis van regelmatig bezoek kan ik wel wat verbeterpunten noemen.. kwaliteit van de bediening wisselt heel erg per individu en of ze hun dag hebben, kan gewoon goed zijn afgezien van dat je ze moeilijk kan roepen, dat ze doen alsof ze je niet horen. Of ronduit onrespectvol, dat het hun boven het hoofd stijgt. Het terras zit vaak helemaal volgepakt met mensen, dus is ook een toevoeging een bruisend dorpscentrum. Ze moeten er dan ook voor waken dat mensen niet een nummertje worden.
Eten was lekker alleen dag daarna hele familie is ziek geworden geen goeden hygiëneEten: 1/5
Trage service, kaart klopt niet ivm overname. Alleen drankjes gehad.Eten: 3/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid