facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rendement van Geluk

Rendement van Geluk
"Veel medewerkers worstelen met de balans tussen gezondheid, tijd en geld. Geld was lange tijd de oplossing voor een goede gezondheid en geluk en dus was het vergaren van geld een doel op zich. Het welbevinden van medewerkers op werk en ook daarbuiten wordt belangrijker dan materiële zaken zoals een hoog salaris of een dure auto. Medewerkers hechten steeds meer waarde aan goede relaties met familie, vrienden, collega’s en klanten en willen zich kunnen vinden in de missie en visie van de organisatie waarvoor ze werken.Wij hebben ons ten doel gesteld om werkgevers te helpen met geluk op de werkvloer. Daarmee willen we bijdragen aan het persoonlijk geluk van werknemers én aan een optimaal duurzame, betekenisvolle en winstgevende organisatie."
Adres: Marssteden 70 , Enschede 7547 TD, NL
Telefoonnummer: 053 750 1690
Stad: Enschede
Route: Marssteden 70
Postcode: 7547 TD


Recensies
Nieuwsgierig begon ik aan het traject. Uit de vragenlijst en het gesprek bleek dat ik alles goed op orde had en mijzelf gelukkig kan noemen helemaal mee eens. Door een zeer openhartig en stimulerend gesprek toch aan het nadenken gekomen. Als het nu zou stoppen is het inderdaad helemaal goed, maar wat als.... Hierdoor nieuwe ideeën, plannen en uitdagingen gevonden en geformuleerd. Op welke wijze deze vorm gaan krijgen is voor de toekomst, maar ik ben mij bewust van mijn eigen rol. Super fijn om deze gevonden te hebben. Dank je wel.
Prettig gesprek, heeft me echt over mezelf aan het denken gezet in positieve zin. Ik vind het altijd lastig om zoveel over mezelf te vertellen, maar aan de hand van de ingevulde vragen ging het toch wel makkelijk. Erg interessant!
Op voorhand dacht ik, toen ik met dit traject werd geconfronteerd, dat ik hier te nuchter voor was. Maar ik moet nu vaststellen dat het een heel leerzaam en zinvol traject is geweest. Je gaat anders tegen zaken aankijken via heel mooie en simpele gedragsregels waardoor het is gebleken dat ik hier echt gelukkiger van geworden ben. Daarbij kon ik het ook aflezen van mijn collega's, die hier aan hadden deelgenomen. Die hadden dezelfde ervaring. Een woord: super
Een fijn gesprek met een duidelijke gesprekspartner. Heeft ervoor gezorgd dat ik de stap ga nemen die ik al "te"lang voor mij heb uitgeschoven. Was erg zinvol en is een aanrader.
Met de ander én jezelf in gesprek: zaken van meer dan één kant bekijken en eyeopeners ontvangen. Het voegt zéker iets toe, iets waar je verder mee kan.
Prettige duidelijke gesprekspartner die je snel en makkelijk nieuwe inzichten geeft. Veel herkenning en oja momenten dus zeker heel waardevol.
Ik vond het gesprek met Leon heel positief en inspirerend! Ik heb weer wat nieuwe inzichten gekregen, ook al was ik zelf ook al op de goede weg
Wat een mooie, positieve mensen zijn jullie! Zeer waardevolle inzichten en actiepunten verkregen uit het gesprek met Leon volgend op de Gelukkig Leven Test. Aanrader!
Fijne gesprekspartner, snel een goed inhoudelijk gesprek. Zeker van toegevoegde waarde.
Ik vond het een fijn gesprek.Het gesprek had verrassende invalshoeken en gingen snel toe de point.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid