facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renault Nieuwendijk

Renault Nieuwendijk

Info

Renault Nissan Nieuwendijk; uw Renault, Dacia & Nissan dealer in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Hillegom, Hoofddorp, Lijnden en Uithoorn!

Geschiedenis

Vestigingen in Aalsmeer, Amstelveen, Lijnden, Hillegom, Hoofddorp, Uithoorn

Producten

Renault, Dacia, Nissan, APK, Onderhoud Renault, Reparatie Renault, Reparatie Dacia, Reparatie Nissan, Winterbanden incl. opslag



"Wij zijn Autobedrijf Nieuwendijk, familiebedrijf, opgericht in 1980. Een begrip in de regio als het gaat om autorijden met acht vestigingen in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam West Lijnden & Zuid-Oost, Hillegom, Hoofddorp, Uithoorn en onlangs hebben wij daar Zaandam aan toe mogen voegen. Wij zijn dealer van de topmerken Renault & Dacia. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe personen- of bedrijfswagen, aanschaf van een betrouwbare occasion, het uitvoeren van onderhoud of schadeherstel, bij Nieuwendijk bent u aan het juiste adres. Dagelijks doen we op elke vestiging ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat dat goed lukt blijkt uit de hoge klanttevredenheidscores, en daar zijn we trots op!"
Adres: Zwarteweg 93 , Aalsmeer 1431 VK, NL
Telefoonnummer: 0297 383 080
ln.kjidnewuein-tluaner@ofni
Stad: Aalsmeer
Route: Zwarteweg 93
Postcode: 1431 VK


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: renault nieuwendijk hillegom, renault nieuwendijk amstelveen, renault nieuwendijk aalsmeer, renault nieuwendijk uithoorn, renault nieuwendijk hoofddorp, renault nieuwendijk occasions, renault nieuwendijk lijnden, renault nieuwendijk acties
Recensies
Hele fijne persoonlijke service, goede communicatie tijdens het proces, maatwerk. Mano van Veen heeft Bureau Groen snel aan een nieuwe elektrische bedrijfsauto geholpen. Veel dank!
Heel goed advies van Mano gekregen, wat uiteindelijk leidde tot de aankoop van een tweedehands Renault Kadjar. We zijn er heel blij mee.
We zijn goed geholpen met de juiste advies. Zeer vriendelijke mensen die er werken. We zijn zeer tevreden Update: We zijn weer in de garage geweest voor een onderhoudsbeurt van onze auto. ik ben zeer tevreden goede service en leuke mensen. ik ga weer met een gerust hart op pad met onze auto. dikke 5 sterren voor jullie. Weer even een update. We zijn bij jullie geweest met het probleem met ons fietsenrek door de uitlaat klapte de fietsband. We hebben een nieuw rek gekocht bij jullie en de uitlaat is aangepast met een 45 graden stuk. We zijn nu in Spanje aangekomen en alles is perfect verlopen. We zijnzeer tevreden oven jullie service. Een dikke 5 sterren. Ik vind zelfs 10 sterren hele fijne garage. Groetjes Astrid en Jeroen
Wij zijn al jaren klant en zeer tevreden. Personeel heel vriendelijk en als je belt of langs gaat, nemen ze de tijd voor je. SUPER garage.
Auto voor de APK gebracht. Op tijd gebeld dat er een afkeurpunt was en een advies punt. Kosten besproken en de auto stond op afgesproken tijd weer klaar met een verse APK. Check-it rapport doorgenomen bij afhalen. Erg positief dat alles vast gelegd wordt in een rapport. Ga zo door team Nieuwendijk.
Een prima adres om langs te gaan voor een nieuwe of gebruikte Renault.
Zomercheck + apk + ruit hetsteld . Allemaal perfect geregeld en tegen geringe kosten. Ben uitermate tevreden. Had geen ervaring met deze dealer maar kan hem aanbevelen.
24 december jl hebben wij onze tweede Renault Clio bij Nieuwendijk te Aalsmeer gekocht. De verkoper Haico Pasteuning heeft ons uitstekend geadviseerd. Wederom uitstekend service. Een geweldige inruilwaarde gekregen voor onze Clio. De reden dat we weer in Aalsmeer een auto hebben aangeschaft is de geweldige service en geen verrassingen na een onderhoudsbeurt. Adviseur Haico Pasteuning ook jij bedankt voor de service en duidelijke uitleg zonder verrassingen. Echt super hoor. Met vriendelijke groet, Diana & Anton Smids
Zeer fijne en snelle service. Duidelijke uitleg en begeleiding bij de aanschaf van mijn nieuwe Renault Austral.
Onze auto weer voor een grote onderhoudsbeurt gebracht afgelopen donderdag. Als altijd vriendelijk en snel geholpen. De auto was bijtijds klaar, ondanks een groot aantal werkzaamheden. Jammer dat de kosten hoog zijn van onze Renault, maar ja, dan heb je wel weer goede kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid