facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RENAULT Nederland B.V.

Adres: 275 Boeingavenue, 1119 PD Schiphol, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31203549333
Stad: Schiphol
Route: 275 Boeingavenue
Postcode: 1119 PD



op zoek naar gerelateerd: Renault klantenservice, Renault Nederland klantenservice, Live chat Renault, Hoofdkantoor Renault Nederland, Renault Nederland Hoofdkantoor telefoonnummer, Renault klantenservice telefoonnummer, Klacht Renault Nederland, My Renault
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WehaveAnyspace Kantoorruimte huren WehaveAnyspace Kantoorruimte huren 254 meter Fijne service, uiteindelijk een kantoorruimte gevonden die goed op mijn wensen aanslo...
NetApp EMEA HQ NetApp EMEA HQ 260 meter
Regus Regus 513 meter
BT Makelaars BT Makelaars 655 meter Vriendelijke, zeer professionele makelaar met uitstekende kennis van de behoeftes van...
Swiss Business Club Nederland Swiss Business Club Nederland 3 km Een club voor Directeuren, Managers, Verkopers en Medewerkers van Zwitserse bedrijven...
The Base Schiphol The Base Schiphol 3 km Alles is top meerdere bedrijven op een top locatie.Alles is makkelijk te bereiken.
Recensies
Gisteren 2 juli 2023 zaterdag nacht omstreeks 00:27 uur heeft mijn zoon gebeld naar Renault route service, omdat hij witte rook uit de motorkap zag komen. Toen de route service arriveerde, heeft mijn zoon het probleem besproken en ook laten zien. De man van vermoedelijke Marrokkaanse afkomst leek echter ongeïnteresseerd. Nadat hij de motorkap opende, vertelde hij de rook te maken had met een lekkage. Verder keek hij even met zijn lamp in de ruimte en daarna was zijn pech melding na een aantal ‘opmerkingen’ afgehandeld. Ondanks de witte rook adviseerde de man hem om onze reis te vervolgen. Daarnaast wees hij mijn zoon er ook op dat er nog geen rood dashboard lampje brandt dus dat het ‘veilig’ is om verder te rijden. Tot slot kreeg mijn zoon de optie om zijn auto weg te laten slepen en lopend naar huis te gaan terwijl er superveel koelvloeistof gelekt was. Ik vind het totaal onbeleefd van de man en ik ben hierdoor ook zwaar teleurgesteld in Renault Route service. Ik laat mijn zoon zijn auto altijd dealer onderhouden en de daarbijbehorende route service verteld hij in andere woorden om motor schade op te lopen door zijn reis te vervolgen? Ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. De manier hoe deze man gehandeld heeft, is onacceptabel en dit zal ik dan ook nooit vergeten. Wij stonden om 00.30 uur op straat en hadden de verwachting dat Renault route service ons verder zou kunnen helpen. Echter werd mijn zoon gewoon aan zijn lot overgelaten. Het bevestigingsrapport, nadat deze heer bij hem is geweest op locatie heeft hij niet ontvangen. Mijn zoon heeft terplekke de pechhulp ANWB wegenwacht moeten aansluiten met hoge kosten dankzij de route service van Renault. De ANWB wegenwacht heeft na aankomst in de motorkap, onder de auto en in de auto gekeken. Na deze inspectie heeft de wegenwacht ons duidelijk kunnen vertellen wat het probleem is en wat er gedaan dient te worden. Met zijn tijdelijke oplossing konden wij onze reis vervolgen, wetende dat wij zo zekerheid hebben over de auto. Morgen maandag zal mijn zoon contact opnemen met de dealer om de problemen te bespreken en te laten verhelpen. Ik vind het nogmaals onacceptabel dat mijn zoon erg onbeschoft behandeld is bij Renault Route service. Deze man die bij jullie werkzaam is, dient misschien op cursus te gaan bij de ANWB om veel te leren. Vorig jaar heeft mijn zoon 1x gebruik gemaakt van de route service en dat ging om de accu. Toen was hij zo goed geholpen. Ik weet niet wat er in de tussentijd binnen route service veranderd is, maar ik vrees dat mijn zoon ondanks zijn dealer onderhouden auto nooit meer contact met de route service zal opnemen. Er is een klacht ingediend!
Ik kocht 2 jaar geleden een occasion Captur automaat bij een Renault dealer. De km stand was laag en ik rij niet veel. Onlangs las ik in het display een mededeling "regulator defect". Ik heb de auto direct bij de dealer gebracht. Na 14 dagen wachten kreeg ik antwoord. Regulator moet vervangen worden. Kosten totaal: € 1800. Volgens de ANWB/internet komt dit mankement vaker voor, aan diverse Renault auto's met automaat. Ik heb in mijn leven bekende automerken gereden en nooit iets vreemds mee gemaakt. Of ik Renault blijf rijden, weet ik nog niet. Zal afhangen van hun standpunt en service.
Een nieuwe renault master bus gekocht. Binnen paar maanden ineens een aantal storingen Motorlampje Steeksleutel lampje Luchtvervuiling Injectors controlleren Roetfilter Contact opgenomen met renault dealers, hebben allemaal geen tijd pas na een aantal maanden. Advies was pechhulp van renault bellen zodat ze ter plekken konden uitlezen zodat ik wist of ik nog door kon rijden. Eerste monteur zou binnen 45 min komen nadat het was aangemeld. Na 5 minuten belt de monteur op dat hij toch geen gereedschap of apparatuur heeft en hij geen zin heeft om te komen, het is te mooi weer en het is vrijdag. Vervolgens nog een keer gebeld naar pechhulp zou een andere monteur komen hebben ze bevestigd binnen 30 minuten. Eindstand meer dan een uur gewacht de monteur is niet op komen dagen. 0 service 0 garantie. Wat ze verkopen kunnen ze niet waarmaken. Mocht de auto nu kapotlopen heb ik alles er aan gedaan wat in mijn macht was om de auto te laten checken. Wat een bende slechte medewerkers
Recent een originele set Gordini striping gekocht voor mijn Clio Gordini RS. Helaas zaten er 2 scheurtjes in de motorkap streep. Gezien de stevige nieuwprijs vond ik dat dit niet mocht kunnen. Contact gehad met mijn eigen super Renault dealer ABD Drachten en Renault Nederland. Ze hebben voor mij een nieuwe originele motorkapstriping weten te regelen en deze heb ik vanochtend opgehaald. Ik ben blij hoe het is opgelost en hier zit weer een zeer tevreden Clio en Twingo RS rijder
Onze captur staat al 4 weken te wachten backorder op een rekeneenheid, en er is nog steeds geen datum bekend wanneer deze bij de dealer binnenkomt. Geen leenauto beschikbaar. Zeer negatieve Renault ervaning dus.
Slechte telefonisch bereikbaar, onvriendelijke telefoniste aan telefoon gehad. Ik belde voor een terugroep actie, en moest dit alleen in eigen woonplaats doen, mocht niet naar een andere garage omdat ik slechte ervaring heb in eigen woonplaats met deze garage. Ook moest ik alléén het onderhoud en reparatie bij een Renault garage laten uitvoeren volgens deze persoon, omdat anders historie niet bekend is van mijn auto. Het zijn in principe hele goede auto’s, maar de service die men hier bied is erg slecht en krijg helemaal geen rapport van reparatie mee wat er gebeurd is.
Een Renault-verkoper uit Den Bosch had reclame onder mijn ruitenwisser gestopt van mijn Renault in Vught. Door de regen had dit sporen achter gelaten. Ik heb dit gemeld en mocht een gratis wasbeurt komen laten doen bij de dealer. Ik woon zelf in Eindhoven dus had geregeld dat het in Eindhoven mocht. Ik door de Anac wasstraat gereden voor een basis wasprogramma, dit mocht ik declareren bij Renault. Mail verstuurd met de bon en mijn rekeningnummer. Ondertussen had ik dit ook bij Renault zelf gemeld. Zij hadden een dossier aangemaakt en er zou met mij contact opgenomen worden voor verdere stappen. Een week later niks vernomen. Daarna zelf weer gebeld, ze hadden een verkeerd dossier aangemaakt. Ik zou de volgende dag gebeld worden, niet gebeurd. Weer zelf gebeld. Zou dezelfde dag gebeld worden, weer niet gebeurd. Eindelijk dag later gebeld. Ik zou een maand later mijn geld ontvangen van de wasbeurt. In totaal moet ik 1.5e maand wachten op een declaratie van een wasbeurt. Had andere voorstellen gedaan waardoor ik sneller mijn geld kreeg maar daar wilde ze niet aan. Dat ik zoveel moeite moet doen voor zo'n klein bedrag wat voor mij meer iets principieels is is ronduit triest en de service van Renault laat zich in de vestiging en via de klantenservice niet van de beste kant zien!! Nu denk je misschien is dit het enige? Maakt hij hiervoor een slechte recensie aan? Nee! Ik heb bij het kopen van mijn Renault al veel valse beloftes gekregen voordat ik hem kocht. Ook heb ik vreemde praktijken gehad mbt het vervangen van mijn modderkuip. Beide gevallen waren bij de Renault dealer in Nuenen. Voor mij geen Renault meer bij de dealer!
Renault Nederland verdiend niet 1 ster bij mij ! Waardeloze service..en dan voor een reparatie 2350.00 euro vragen terwijl ik het bij een ander voor 750 euro heb laten maken! Grote oplichters zijn het en van coulance hebben ze nog nooit gehoord terwijl de fout bij Renault lag !!
Na ruim 20 jaar ervaring met Renault blijkt toch dat service verlenen niet hoog in het vaandel staat bij dit wereld bedrijf. Na de aanschaf van een Clio van 2017 in 2020 begeeft binnen een jaar na dato de motor het. Tijdens onderzoek in de garage blijkt dat de krukas gebroken is bij een km stand van 32.000 km. Bij Renault bestaat voor de eerste 5 jaar een coulanceregeling, echter blijkt deze niet bruikbaar wanneer de auto 9 maanden over de beurt is geweest bij een vorige eigenaaren er onderdelen op zitten welke niet origineel zijn,aldus klantenservice Renault Nederland! Naar mijn weten mag een krukas het met deze km stand echt NIET begeven! Na aanschaf van de Clio is er door mij een beurt uitgevoerd zodat ik recht zou blijven houden op de door Renault toegezegde coulance wanneer er iets mis zou zijn. Daar zat ik dan met een vrijwel nieuwe auto met een gat in het motorblok! Renault trok zijn handen er vanaf! Bij beoordeling is het laagste 1 ster, zelfs deze ster hebben ze niet verdiend!
Drogtrop Beverwijk weigert proefritten als je zakelijk least via je werkgever, omdat hen dat geld kost. Vervolgens een andere dealer gebeld en daar was het uiteraard geen probleem. Ben toe aan mijn 5e lease-auto en heb in de loop van de jaren heel wat proefritten gemaakt. Nog nooit is me dat geweigerd om deze reden. Triest dieptepunt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid