facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renault Culemborg Van Mossel

Renault Culemborg Van Mossel
Adres: Pascalweg 29, 4104 BE Culemborg, Nederland
Telefoonnummer: 0345 545 757
Staat: Gelderland
District: Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Pascalweg
Huisnummer: 29
Postcode: 4104 BE


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buscamper Nederland B.V. Buscamper Nederland B.V. 239 meter We hebben begin dit jaar naar volle tevredenheid bij Buscamper Nederland een Adria bu...
Ventje - Volkswagen Campers Ventje - Volkswagen Campers 740 meter Voor het eerst met een Ventje camper op vakantie geweest. Rondreis door Zweden. Wat e...
Recensies
Dikke 5 sterren voor Van Mossel Renault Culemborg. In januari een nieuwe Clio daar gekocht. Deze auto was een drama, bij koude start wegrijden deed deze niets anders dan schokken, inhouden tot max 21 km en dan ineens als een raket naar voren schieten. Hier word je echt wanhopig van. Dit is echt heel gevaarlijk. Hiervoor meerdere malen contact gehad met Renault Nederland. De auto heeft hiervoor ook 2 weken bij Van Mossel gestaan en hun constateerde dit ook. Renault NL zegt de auto is produktconform en doen hier niets mee. Gelukkig was Van Mossel wel bereid om te helpen. Naar meerdere gesprekken heb ik deze auto goed in kunnen ruilen voor een Clio hybride die dit probleem niet heeft. Ik wil dan ook Bryan van Herpen die dit alles heeft geregeld heel hartelijk danken en Herman ook hartelijk dank. Van Mossel Culemborg helpt zijn klanten gelukkig wel en laat ze tenminste niet in de kou staan, daarvoor een hele dikke pluim.
Bij van Mossel Culemborg een mooie gebruikte elektrische auto gezien.nDe prijs was redelijk maar de overstap naar elektrisch toch wel spannend.nDe ontvangst was hartelijk en de jonge verkoper, Dario, nam alle tijd om de auto en de overgang naar elektrisch door te nemen.nDe auto was nog mooier dan verwacht en de inruil voor onze benzineauto netjes.nNa een paar dagen overdenken een proefrit gemaakt en de auto gekocht.nEnige tijd later kon ik onze nieuwe aanwinst ophalen. Ook nu weer werd alle tijd genomen, dit keer door de heer van Schijndel, die zelfs nog even de tijd nam om 2 steenslagplekjes bij te werken voor aflevering.nNa enkele dagen kwam ik een klein euvel tegen aan de auto. Na telefonisch contact kon ik even langs komen en het nieuwe onderdeel werd dezelfde dag nog besteld. De volgende dag al een telefoontje dat ik langs kon komen voor reparatie.nDe service bij deze dealer verdient een dikke pluim!nnDeze van Mossel kan ik dan ook zeker aanbevelen.
Ik had een mooie occasion zien staan op de site. Een afspraak verzoek ingeschoten en binnen een uur gebeld voor een afspraak om de auto te bekijken.nnEen proefrit was wat kort dag leek mij. Maar tot mijn verrassing stond de wagen al klaar en kon ik meteen een proefrit maken. Het aankoop gesprek was erg prettig. Ok inruil prijs voor mijn 9 jaar oude Volvo v40 viel tegen. Maar goed dat is eigenlijk altijd het geval.nnTwee weken later kon ik de auto ophalen. Ik heb hem nog niet heel lang maar ben er op een puntje na erg tevreden over. Het puntje waar ik niet blij mee ben wordt binnen garantie verholpen. Had wat mij betreft bij levering al verholpen moeten zijn. Maar zelf had ik het tijdens de proefrit ook niet opgemerkt.nnDus kan gebeuren, vandaar 5 sterren.nnUpdate: defect is ondertussen naar tevredenheid verholpen.
Fijne autodealer. Door een twijfel bij ons wordt er zonder moeilijk te doen een extra auto naar buiten gereden voor een proefrit.nnNog geen keus kunnen maken? Geen probleem! Neem de tijd!nnVerkoper is erg vriendelijk en neemt de moeite een en ander uit te zoeken als iets niet duidelijk is. Is ook zo eerlijk om het te zeggen als hij het antwoord op je vraag niet weet.
Zeer netjes ontvangen en geholpen. Geen agressieve verkoop maar geduldige verkopers die luisteren en meedenken. Uiteindelijk een keuze voor een nieuwe auto gemaakt en alles is vanaf bestelling tm levering keurig geregeld. De aflevering was netjes en er werd goed de tijd genomen. Vragen worden goed beantwoord en ook voor nazorg wordt de tijd genomen. Een week na de nieuwe auto te hebben belt de verkoper persoonlijk even om te horen of alles goed is en of er vragen zijn. Wij zijn erg tevreden. Deze vestiging levert Renault en Dacia. Over autosmaak kan ik niets bepalen voor een ander. Als vestiging voor ons een absolute aanrader net als we Van Mossel kunnen aanraden op het gebied van service en klantvriendelijkheid. Uiteraard onze ervaring met de kanttekening dat prettig contact van twee kanten komt. De service en zorg tm de afhandeling moet een dealer doen en dat is meer dan naar onze tevredenheid gelukt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid