facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renate Bloembindkunst

"De mooiste bloemen en lifestyle winkel van Lansingerland? Die staat in Bleiswijk. Renate Bloembindkunst is gevestigd in een historische boerderij. De inrichting is sfeervol en de boeketten lijken soms wel kunstwerken. Hét adres voor een boeket van klein tot groot, luxe boeketten maar ook rouw- en trouwwerk, bloemstukken en abonnementen. Renate is meester in de bloemsierkunst. En dat is te zien ook, Haar boeketten lijken soms zelfs kunst. Maar dat geldt eigenlijk voor het gehele team vertelt ze: We zijn gespecialiseerd in ambachtelijk binden. Daarbij gebruiken we duurzame middelen. Ook op andere vlakken werken we zeer duurzaam: van de inkoop tot het afvoer van afval. En we werken met dagverse streekproducten die we zelf inkopen."
Adres: Dorpsstraat 73 , Bleiswijk 2665 BH, NL
Telefoonnummer: 010 223 3836
Stad: Bleiswijk
Route: Dorpsstraat 73
Postcode: 2665 BH


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-17:30
Zaterdag: 08:30-17:30

Recensies
Zeer blij met de winkel van Renate, de vakkundigheid van haar en het hele team. We hebben al meerdere keren genoten van het door hun gemaakte boeket voor onze trouwdag en de jubilea daarop volgende wat we altijd geweldig dansend aan het vieren zijn. Alle bloemen zijn vers, het boeket is altijd volledig naar de wens op maat gemaakt.
Wat een fijn mens en kwalitatief goeie bloemist is Renate. We hebben een mooi bloemstuk besteld voor een uitvaart op een lastig tijdstip, ze is zo helpend en in oplossingen meedenkend. Heel bijzonder om te ervaren! Aanrader!
Supermooie winkel met veel mooie kleding, cadeaus, planten, bloemen. Bloemen voor bruiloft besteld en dat was echt heel mooi gedaan. Complimenten! Topzaak met hele leuke mensen, altijd vriendelijk, altijd gezellig. Ow ja, en alles werd netjes thuisbezorgd, heel fijn.
Renate heeft de bloemen verzorgd voor onze zomerse bruiloft, waaronder de corsages, een haartoefje, opmaak ringendoosje en aankleding trouwauto. Dit hebben we van tevoren met haar goed besproken. Het resultaat was precies zoals wij gehoopt hadden, qua formaat, kleur, en keuze bloemen/planten. Verrassend waren de vetplanten en soort van olijfblad. Het boeket ruikte zelfs heerlijk! We hebben het boeket te drogen hangen. Dankjewel Renate voor het meedenken en voor de service!
Hele leuke zaak voor bloemen, en dingetjes die je niet echt nodig hebt maar wel heel erg leuk en speciaal zijn. Als je echt een speciaal bloemstuk wil laten maken moet je hier zijn. Prijs is niet laag, maar er wordt echt aandacht aan besteed. Aanrader.
Renate maakt altijd prachtige boeketten! Fijne zaak.
Altijd verse bloemen. Maken altijd een mooie bos bloemen en voor een nette prijs. In de winkel altijd leuke accessoires. Gaat net een stapje verder dan andere bloemenwinkel en komt zelf thuis brengen. Top service en mooie winkel. Zeker een aanbeveling waard!
Super leuke zaak! Prachtige boeketten maar ook erg leuke cadeau’s voor een goede prijs. Vriendelijke meiden die je te woord staan.
Ontzettend vriendelijk personeel, perfecte service en altijd mooie boeketten. Mijn favoriete bloemenzaak!
Fijne winkel . Medewerkers die met je mee denken als je iets speciaals wilt. Kom er graag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid