facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor René Tenhagen Totaaltechniek

René Tenhagen Totaaltechniek

Info

René Tenhagen Totaaltechniek is het adres voor advies, levering en montage van onder meer gas-, water- en cv-installaties, sanitair en verlichting.

Geschiedenis

Als allround installateur bieden wij u als opdrachtgever innovatieve en gebruikersvriendelijke oplossingen voor alle soorten technische installaties. Uw wensen en verwachtingen vanaf het eerste advies, de realisatie, beheer en het onderhoud staan voor ons centraal. Vanzelfsprekend denken wij hierin graag met u mee en zetten wij onze vakmanschap in om voor u doelmatige installaties aan te leggen en te onderhouden. Korte lijnen zorgen voor directe communicatie, waardoor wij iets extra’s kunnen bieden. Zo kunt u erop vertrouwen dat de installaties zijn afgestemd op uw wensen en optimaal en veilig werken.
René Tenhagen Totaaltechniek is het adres voor advies, levering en montage van onder meer gas-, water- en cv-installaties, sanitair en verlichting. Deze vakkennis in combinatie met onze interesse in en belangstelling voor duurzame energie, heeft ertoe bijgedragen dat wij ook op dit gebied uw (sparring)partner kunnen zijn. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan een kijk op deze site en aarzel niet om contact op te nemen indien u meer informatie wenst. Wij helpen u graag verder!

Adres: St. Isidorushoeveweg 8, 7165AX Rietmolen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: (06) 480 863 01
Stad: Rietmolen
Route: St. Isidorushoeveweg 8
Postcode: 7165AX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loon- en grondverzetbedrijf Wissink Loon- en grondverzetbedrijf Wissink 2 km Geet optimaal, verticaal en magistraal. enorm strak wark geleverd door het volk van w...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid