facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor REMO West-Twente

REMO West-Twente

Info

REMO West-Twente is een praktijkcentrum voor mechatronica, metaal-, installatie- en elektrotechniek.

Geschiedenis

REMO West-Twente staat voor Regionale Elektro en Metaal Opleidingen West- Twente en is gevestigd in Rijssen. Wij zijn een vereniging van verschillende bedrijven uit de omgeving Rijssen die jonge mensen willen opleiden in één van de beroepen in de metaal, mechatronica, elektrotechniek of installatietechniek.

In het praktijkcentrum kom je in aanraking met verschillende machines en materialen. Hoe je met die machines moet omgaan en het bewerken en verwerken van de materialen leer je bij ons. Zo ontwikkel je inzicht in de mogelijkheden en grenzen op het gebied van een van de technische beroepen. Jouw persoonlijke ontwikkeling neemt daarbij een belangrijke plaats in. De opleiding biedt een overzicht van de vele aspecten van leren en werken. ′ Leren door doen′ staat bij ons centraal.



"Techniek leer je bij REMO!Samen met het ROC van Twente biedt REMO West-Twente BBL-opleidingen aan op mbo niveau 2, 3 en 4 aan voor metaal, verspanen, mechatronica, elektrotechniek, installatietechniek en duurzame installaties. Als BBL leerlingen ben je twee dagen in de week aanwezig op het praktijkcentrum. De andere drie dagen werk je bij je lidbedrijf.Leven lang ontwikkelenNiet alleen jongeren kunnen bij REMO terecht voor een baan in de techniek. Er worden ook talloze werknemers bijgeschoold in de laatste technieken. De ontwikkelingen in de techniek gaan razendsnel dat ‘een leven lang ontwikkelen’ de realiteit is. Hierin biedt REMO verschillende mogelijkheden in om- en bijscholing, cursorische activiteiten en certificaat onderwijs."
Adres: Reggesingel 50, 7461 AK Rijssen
Telefoonnummer: 0548-515152
Stad: Rijssen
Route: Reggesingel 50
Postcode: 7461 AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heutink Heutink 522 meter Kinderopvang
Heutink kinderopvang Heutink kinderopvang 522 meter Heutink kinderopvang: voor iedereen die op zoek is naar goede, betaalbare en veilige ...
Zandvoort verf en spuitapparatuur Zandvoort verf en spuitapparatuur 2 km Heel aardige mensen met kennis van zaken
AdHelp AdHelp 4 km Description of website here...
Recensies
Geeft een heel goed gevoel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid