facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Remmerswaal Notariskantoor

Info

Vanaf 1/1/2013 ben ik actief als zelfstandig notaris in Honselersdijk. Naast de algemene praktijk zal mijn focus op de ondernemingspraktijk zijn

Geschiedenis

Remmerswaal Notariskantoor.
Met dit kantoor in Honselersdijk (gemeente Westland) wil ik terug naar de wortels van het notariaat. Een onafhankelijk adviseur zijn voor particulier en ondernemer. Een 1 op 1 relatie met de klant is daarbij essentieel, samenwerking het sleutelwoord. Door 23 jaar ervaring in alle aspecten van de praktijk, kan zowel de particulier als de ondernemer bij mij terecht. Mijn doel: een Westlands kantoor te zijn.



"Welkom bij het nieuwe Remmerswaal Notaris. Persoonlijk, zoals je van ons gewend bent, alleen vanaf nu met een nieuw logo én met een nieuwe en passende stijl. Eén die past bij onze laagdrempelige en duidelijke werkwijze. We hebben veel zin om samen met jou dit nieuwe hoofdstuk in te gaan."
Adres: Zandeveltplein 42, 2692 AG 's-Gravenzande
Telefoonnummer: 0174- 793793
Stad: 's-Gravenzande
Route: Zandeveltplein 42
Postcode: 2692 AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Remmerswaal Wassenaar, Westport Notarissen, Notaris Westland, Notaris Naaldwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Persoon Advies Persoon Advies 48 meter Een fijn administratiekantoor dat proactief is in het geven van haar advies, ze zijn ...
AOV Ondernemersdesk AOV Ondernemersdesk 343 meter Goed advies en een prima voorstel voor mijn AOV.
Wiesa Styling Wiesa Styling 397 meter Interieur styling/ totaal concepten/advies
Monique de Jong Recruitment Monique de Jong Recruitment 442 meter Lukt het niet om (alle) vacatures te vervullen? Als interim recruiter ben ik beschikb...
White lion White lion 654 meter Ik help recreatie- en horecaondernemers bij het krijgen van terugkerende en loyale kl...
Jan Kortekaas BOG Makelaardij Westland Jan Kortekaas BOG Makelaardij Westland 1 km heel goeie makelaar, professioneel en betrouwbaar.
Raakreclame Raakreclame 1 km Altijd snel reactie!
Westland Werving & Selectie Westland Werving & Selectie 2 km Ondanks dat ik nog niet was afgestudeerd en ook niet perse op zoek was naar een nieuw...
People4You Personeel en Organisatie People4You Personeel en Organisatie 2 km Een fijn detachering bureau, snel aan de slag kunnen gaan en met succes een vaste baa...
Recensies
Notaris Piekhaar heeft ons fantastisch geholpen. Zonder zijn hulp, uitstekende adviezen en snelle handelen hadden wij onze kinderen niet een woning kunnen schenken. Door hem kunnen wij 2023 heel mooi afsluiten. Super vakkundig en zich 100% inzettend voor de klant! Wij vonden het heel bijzonder. Remmerswaal is in het vervolg de notaris waar wij zaken mee gaan doen!
We zijn aan het einde van het jaar enorm geholpen door Thomas Piekhaar bij de overdracht van een woning. Hij is een zeer deskundige notaris die veel meer deed dan alleen een akte voor ons opmaken. We zijn goed geadviseerd en de communicatie was duidelijk en vlot. Als we weer een notaris nodig hebben dan komen we zeker weer bij Remmerswaal Notaris.
Op een prettige en begrijpelijke manier hebben wij uitleg gekregen over een levenstestament en aanpassing van ons bestaande testament. Ook kregen we alle ruimte om vragen te stellen en werden wij voorzien van deskundig advies. Het geeft ons een goed gevoel deze belangrijke zaken nu goed geregeld te hebben.
Enige tijd geleden zijn wij bij mr. K.S.M.Ghisai geweest voor het opstellen van een testament. Dit tot onze volle tevredenheid. Wij zijn bijzonder vriendelijk ontvangen en duidelijk geïnformeerd.
Wij zijn zeer tevreden over de service en diensten van Remmerswaal. De duidelijke uitleg van de wet- en regelgeving en persoonlijke aandacht van Kesho maken écht het verschil.
Zeer tevreden over de samenwerking en afhandeling van onze wensen. Duidelijke uitleg van soms complexe materie.
Goed geholpen door Notaris Kesho. Wij zijn goed geïnformeerd en begeleid in het proces voor het kopen van een huis en het afronden ervan.
Prettig om zaken mee te doen. Alles goed en duidelijk uitgelegd en nemen de tijd voor je als klant.
Hele vriendelijke mensen, van personeel tot en met notaris. Er wordt alle tijd voor je genomen en alles wordt zeer duidelijk uitgelegd, zowel bij het bespreken als bij het passeren van de akten. Chapeau !!!
De notaris is bij ons zeer vakkundig overgekomen, daarbij heeft hij voor onze situatie de juiste informatie verstrekt. Fijn dat we alles geregeld hebben dat geeft een fijn gevoel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid