facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rembrandt Tandartspraktijk

Rembrandt Tandartspraktijk

Info

Tandheelkundige zorg waarbij de patiënt centraal staat. Zorg en service die zich onderscheiden. Transparante zorg afgestemd op de individuele patiënt.

Geschiedenis

Onze visie: transparante & servicegerichte tandheelkunde waarbij de patiënt centraal staat.
Wij hebben passie voor perfectie.
Al onze patiënten kunnen ons ook mobiel, 24 uur per dag bereiken. Avond en weekendbehandelingen mogelijk.
Onze specialisatie zijn angst patiënten en cosmetische tandheelkunde.
Afspraken voor mondhygiëne behandeling ook mogelijk indien u een andere tandarts heeft en deze blijft houden.

Onze taak

Zorg en service op het hoogste niveau
Mensen helpen om zich beter te voelen.
Mensen helpen om gelukkiger te worden.
Professioneel en transparant advies zodat de patiënt zelf kan kiezen welke zorg

Producten

Bij zorg op maat bieden wij behandelingen en producten aan die bij iedereen passen.
Zo kunt u bij ons bij voorbeeld kiezen uit een kroon voor slechts
€ 298,- all in tot een masterpiece voor een totaal smile design.
Ook mondhygieniste aanwezig



"De patiënt staat centraal!Onze patiënten krijgen persoonlijke aandacht, vakkundig advies, een professionele en transparante behandeling en een prettige begeleiding. Als tandarts in Amstelveen adviseren welke mogelijkheden er zijn voor een gezond en mooi gebit. Onze patiënt echter beslist. Bij ons kan de patiënt kiezen uit behandelvoorstellen en zorgproducten die bij hem passen!Alles bij de inrichting van Tandartspraktijk Rembrandt is gebaseerd op deze filosofie, de patiënt staat centraal. Bij het ontwerp van Tandartspraktijk Rembrandt en de keuze van de inrichting is veel aandacht besteed aan het welbevinden van de patiënt zonder concessies te doen aan de nieuwste technische standaard en de hoogste eisen op het gebied van hygiëne."
Adres: Meester Groen Van Prinstererlaan 92 , Amstelveen 1181 TR, NL
Telefoonnummer: 020 226 0032
ln.tdnarbmerkjitkarpstradnat@ofni
Stad: Amstelveen
Route: Meester Groen Van Prinstererlaan 92
Postcode: 1181 TR


Openingstijden

Maandag: 08:00-20:00
Dinsdag: 08:00-20:00
Woensdag: 07:30-19:30
Donderdag: 08:30-19:00
Vrijdag: 08:00-19:00
Zaterdag: 09:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: tandartspraktijk amstelveen, tandarts amstelveen meander, tandarts amstelveen stadshart, tandarts amstelveen buitenplein, tandarts amstelveen westwijk, tandarts aemstelgroep, tandarts amstelveen kostverlorenhof, tandarts amstelveen oude dorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Webbers en Nagel Tandartsen Webbers en Nagel Tandartsen 2 km Zeer vriendelijk personeel
Recensies
De mondhygiënist Helene van der Sluys is echt super. Ze wist mij voor het eerst goed uit te leggen hoe mijn mond eruit zag en hoe ik die schoon moet maken. Ik had best veel vragen maar ze beantwoorden ze allemaal met veel geduld. Ze is echt goed in haar vak en super aardig! Ik wil alleen nog bij haar.
Heel fijn geholpen en snel. Nieuwe brug plaatsen binnen 14 dagen alles geregeld terweil ik nog klant was. Eindresultaat buiten verwachting mooi niemand ziet dat het een brug is. Zeer goede service zeer vriendelijke mensen mensen top praktijk.
Ik ben erg tevreden met tandarts praktijk Rembrandt. Het maken van afspraken via de lieftallige assistente gaat soepel en is flexibel, de behandeling bij de mondhygiëniste is zeer vakkundig en de tandarts zelf is zeer bedreven in zijn vak, komt na de intake en voorbehandeling met een duidelijk advies en de bij behorende begroting. Ik ben onder de indruk van de manier van aanpakken en doorpakken. Ik zou de praktijk zeker aanraden! Update: de behandeling is nu compleet, ik had zware Parodontitis, mijn gebit was in een heel slechte toestand, maar met behulp van deze praktijk is er een resultaat behaalt wat de verwachting overtrof. Had niet gedacht dat mij gebit nog zo mooi zou kunnen worden, heel erg bedankt!!!
Zo blij dat ik in 2015 via via terecht ben gekomen bij Tandarts Jan , assistentes en receptie. Zeer kundige zorg, kennis, veel ervaring en vriendelijkheid maak ik mee in deze praktijk. Ze zijn goed bereikbaar en wanneer je de voicemail hebt ingesproken bellen ze je terug. In noodgevallen proberen ze je altijd zo snel mogelijk te helpen. Ik ben door tandartservaringen in het verleden een bange patient geweest, maar deze angst is er niet meer. Alles wat er gebeuren moet, wordt met geduld uitgelegd. Verder is de praktijk een prettige omgeving, modern, licht, met relaxte muziek op de achtergrond.
Fantastische service door Jan en zijn hele team al jaren! Vriendelijk, klantgericht en professioneel!
Na 1x een bezoek waarbij je in de stoel liggend een offerte mag ondertekenen wordt je naderhand compleet verrast door je verzekeraar tandheelkunde. 30 % van de kosten die je hebt betaald worden niet vergoed. Je vraagt vervolgens netjes om een offerte alvorens je vervolg afspraak wordt er allerlei bedragen genoemd er daar moet je het mee doen. Zit er een mevrouw aan de telefoon die alleen maar vertelt hoe de praktijk werkt. DAAR UIT KOMT DUIDELIJK NAAR VOREN. U BENT GEEN KLANT!!!!!!! advies: kijk naar een andere Tandartspraktijk.
Jan heeft respect voor je als patient, neemt de tijd voor je tijdens de intake en communiceert duidelijk en eerlijk. In de tandartsstoel, tijdens behandelingen, zijn Jan en zijn assistente volledig op elkaar ingespeeld wat mij enorm veel rust geeft. Je wordt als patient in een warm nest ontvangen met steeds dezelfde gezichten, top kwaliteit apparatuur en een hele fijne inrichting. Liesbeth, het gezicht en stem van de praktijk, is warm, begripvol en zorgt ervoor dat alles naadloos in elkaar overloopt. Ik heb jaren de tandarts vermeden, ben zelfs naar de angstkliniek van de Acta geweest en ook dat mocht niet baten. Totdat ik bij Tandartspraktijk Rembrandt ben terechtgekomen en mij nu in vertrouwde handen durf over te geven.
Jan is een fantastische en kundige tandarts, hij heeft mijn angsten weg genomen en een hele mooie brug met kronen geplaatst! Jan is een geduldige man, die echt luistert naar zijn patiënt. Bedankt hiervoor, en ik raad dan ook iedereen deze tandarts aan!
Op aanraden van een goede vriendin een afspraak gemaakt voor 6 nieuwe voortanden kronen .Wat een vakman is deze tandarts na de behandeling van ruim 4 uur was de klus geklaard en het resultaat was bizar mooi. Nadat de verdoving uitgewerkt was heb ik totaal geen centje pijn c.q. last gehad. De reactie van vrienden en familie was overweldigend, ik heb spijt dat ik dit niet veel eerder heb laten doen. Het is de beste investering die ik in mezelf gedaan heb. Met dank aan tandartspraktijk Rembrandt.
Alleen maar heel positief!!! Ondertussen 3 behandelingen ondergaan augustus-december, kronen en een brug vlak voor oud jaar fikse ontsteking. M.b.t. ontsteking direct afspraak gemaakt, zelfs verschuiving in hun eigen agenda, echt top! Het voelt alsof ik mijn eigen tanden terug heb, prachtig resultaat! Vooraf 2 opties voor behandeling, uitgebreid kostenplaatje. Niet te vergelijken met kronen bij andere tandarts. Daarbij niet elke keer maar weer iets fixen, repareren, etc. Bovenkaak nu bijna helemaal 'af' en nieuw, nu dit jaar hopelijk onderkaak starten. Een en al positief en daarbij, je voelt je ook weer beter met je 'eigen' tanden en kiezen. Echt TOP!!!!!! Wat ik ook nog zeker wil noemen is dat je in 4 uur tijd, gehele behandeling, weer buiten staat met prachtige nieuwe tanden. Daarnaast 1 behandeling van 3 uur, 1 van 2 uur. Geen noodkronen, niet weer opnieuw afspreken, geweldig!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid