facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Remarkt

Remarkt

Info

Remarkt is een webshop die computers en randapparatuur tegen
groothandel prijzen voor zowel bedrijven als particuliere klanten
aanbiedt.

Geschiedenis

Remarkt is een webshop die computers en randapparatuur tegen groothandel prijzen voor zowel bedrijven als particuliere klanten aanbied.
Remarkt is ook een uitstekende uitkomst voor mensen die in deze tijden van recessie minder te besteden hebben. Ze bieden een breed assortiment aan van computers en laptops die
beginnen bij prijzen vanaf € 39,-.
De computers en laptops variëren van de wat oudere DualCore tot en met de nieuwste i7 processoren.
Verder bestaat hun assortiment uit o.a. monitoren, printers, televisies.

Missie
De missie van Remarkt is om de grootste webshop van Nederland te blijven die tweedehands elektronica verkoopt.



"Groothandel in refurbished IT"
Adres: Ellerweg 2, 6037RS Kelpen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31495 712876
Stad: Kelpen
Route: Ellerweg 2
Postcode: 6037RS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Refurbished laptop kopen of niet, Refurbished PC Windows 11, Remarkt review, Refurbished laptop Coolblue, Laptops4all, Computercenter, Refurbished laptop 15 inch, Refurbished laptop 17 inch
Recensies
Ik bestel hier altijd graag! Ik word geholpen, zoals ik het verwacht en de site is overzichtelijk. Nog nooit problemen gehad ook met de apparatuur, ookal heb ik meestal 2e hands gekocht. Mooi zo door gaan!
Had goede i7 pc gekocht kant en klaar win10 pro samsung 24 inch monitor en toetsenbord muis zat goed verpakt ben zeker blij mij heb nu nog 1 besteld aan te raden levering was binnen 3 dagen toppie
Prima ervaring gehad met Remarkt. Monitor gekocht voor een erg scherpe prijs. Snel verzonden. Bij aankomst werkte alles naar behoren, maar ik was niet tevreden met de staat van het product. Gekocht als A-grade, maar had toch redelijk wat gebruikssporen. Contact opgenomen met de klantenservice en foto's gestuurd. Zij kwamen erg snel met een perfecte oplossing en hebben mij het verschil terugbetaald tussen A- en B-grade. In eerste instantie was ik dus wat teleurgesteld, maar 5 sterren voor de goede aftersales, de snelle verzending en snelle reactie op mijn mail.
Geweldig bedrijf! Zeer tevreden! Van de 5 sterren krijgt dit bedrijf 5 sterren. Zeer betrouwbaar, goede service! Prima prijs en de onderdelen die ik heb gehaald zijn in prima staat. Hebben zelfs belangeloos geholpen om een onderdeel te vinden! Mocht deze review te mooi klinken om waar te zijn: ik ben niet ingehuurd! P.s. ik probeer met mijn eigen naam de review te posten, dat lukt niet omdat ik automatisch wordt ingelogd.
Hele mooie prijzen en super levering. Ook als je wat retour moet sturen geen problemen mee. Super bedrijf met een goede kwaliteit, levering en klantenservice.
Supersnelle levering! Netjes en veilig verpakt maar de bezorging door PostNL liet ernstig te wensen over! Het pakketje was 4 dagen langer onderweg!! Hier heeft Remarkt geen invloed op!
Zoektocht naar computerspullen is verleden tijd. De prijzen die Remarkt vraagt zijn zeer scherp en boven 20€ gratis , meestal de volgende dag,bezorgd.
Beste ReMarkt, Een bestelling dat geplaatst is op 28 april 2023 is tot op vandaag 8 mei 2023 nog steeds niet aangekomen. Telefoonisch kan ik jullie niet bereiken want dat staat nergens gepubliceerd en per mail antwoorden jullie niet. Ik denk niet dat ik snel zal opterern voor een volgende bestelling, tenzij dit natuurlijk een uitzondering is. Tip: publiceer misschien toch een telefoonnummer, het zal zeker wel helpen om minder gefrustreerde klanten te hebben wanneer het mis loopt. Groetjes, Oele
Website werkte goed, bestellen ging ok, maar heb nog niets ontvangen dus kan verder nog geen oordeel geven
Goede pc gekocht voor een prijs die past bij mijn budget. Was iets mis mee, maar dat is prima opgelost. Teruggestuurd op kosten van ReMarkt en ander toegestuurd gekregen. Erg blij mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid