facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Relax & Enjoy

Relax & Enjoy

Info

Het is belangrijk om je lichaam in balans en in een goede conditie te houden. Wil je een afspraak maken bel of stuur een privé bericht.

Geschiedenis





Mijn naam is Karin van Lith

Geboren op 22 mei 1991. Ik vind het belangrijk om je lichaam in balans te houden. Een goede lichamelijke gezondheid heeft ook invloed op de geestelijke gesteldheid, waardoor je beter in je vel zit.
Ook kan een sportmassage helpen om lichamelijke klachten te vermijden bij het sporten. Zelf beoefen ik de sport korfbal drie keer per week en weet ik hoe belangrijk het is om je lichaam goed te onderhouden.

Naast de sportmassages, geef ik ook ontspanningsmassages. Het is erg belangrijk om in de alledaagse drukte ook een moment van ontspanning te hebben. Door een ontspanningsmassage kom je helemaal tot rust.
Ik zie iedere behandeling als een uitdaging om mensen te helpen hun klachten/pijn te verminderen, maar ook om de mensen volledig te kunnen laten ontspannen.

Hopelijk tot snel!

Adres: 5392CG, 5392CG Nuland
Telefoonnummer: 0610223628
Stad: Nuland
Route: 5392CG
Postcode: 5392CG


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ilse's nagelstyling ilse's nagelstyling 1 km Ik kom al jaren bij Ilse. Werkt erg netjes, zeer hygiënisch en gaat erg zorgvuldig me...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid