facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Relax Center Nederland

Relax Center Nederland

Geschiedenis

Relax Center Eemland is een luxe privé sauna te Amersfoort voor 2 tot 6 personen. U heeft alle faciliteiten tot uw beschikking, waaronder een stoomcabine, jacuzzi, zwembad en een sauna.

Ook aan de kleintjes is gedacht: een kids corner met aanwezige waterspeeltjes en een baby aankleed commode voor de allerkleinste.



"Privé spa en wellness Relax Center Amersfoort XL bevindt zich in Amersfoort zuid, dicht bij het centrum en dicht bij afrit 5 van de snelweg A28. Deze sfeervol ingerichte ruimte is te reserveren vanaf 2 personen. Door de ruime indeling maken we het ook mogelijk om tot 20 personen tegelijk te ontvangen. In deze privé wellness is gekozen voor natuurlijke kleuren en materialen waardoor u volledig tot rust kunt komen.Het is een genot om in de 10-persoons jacuzzi gemasseerd te worden door de jets bij een watertemperatuur van circa 36 graden. Ons verwarmd zwembad is voorzien van een jetstream die zorgt voor een krachtige stroming in het water, ideaal om te sporten of de conditie te testen."
Adres: Oude Fabriekstraat 11, 3812 NR Amersfoort
Telefoonnummer: 085-2500505
Stad: Amersfoort
Route: Oude Fabriekstraat 11
Postcode: 3812 NR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Privé spa Amersfoort, Privé Spa met zwembad, Wellness Amersfoort, Privé sauna Amstelveen, Privé spa Amsterdam, Relax Center annuleren, Privé sauna België, Privé wellness
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga Monkey Yoga Monkey 842 meter Vijnana yoga, practice from inside. Iedere donderdag avond van 19.30 tot 21.30. V...
Claai Sabaai Thaise Massage Claai Sabaai Thaise Massage 1 km Ik ben hier al vaker geweest en het is iedere keer super. Zeer deskundig weten ze alt...
Recensies
We komen vaker in jullie vestigingen, en ook vandaag weer super tevreden! Altijd een vriendelijke ontvangst, zeer hygiënisch, en ook erg kindvriendelijk. Een fijn familie uitje gehad vandaag, bedankt daarvoor!
Wij zijn gisteren met een groep geweest. Echt een aanrader. Aan alles is gedacht, het ziet er schitterend uit. Lekker groot en gezellig van binnen. Hele vriendelijke medewerker. Echt een dikke 10!
Ik ben vaker in een wellness geweest. Ik vind dat deze zich met de volgende zaken onderscheidt: - Schoon bjj een andere welness vond ik gewoon nog haren van de vorige gebruikers, verziekt de pret al gelijk - Goede vriendelijke ontvangst, met een duidelijke rondleiding. - Grote jacuzzi waar je met het hele gezin in past. - Grote bar/lounge. - Goede bluetooth geluidsinstallatie. Een belangrijk punt dat in veel reviews terugkomt, en zeker het noemen waard is, is de doorgeefluik voor je bestelling. Scheelt heel veel moeite met het snel aankleden om je bestelling in ontvangst te nemen. Goed over nagedacht En oh ja, niet te vergeten de heerlijke Marokkaanse thee die snel werd bereid en heerlijk smaakte Keep up the good service.
Afgelopen week zijn wij met een groep vriendinnen op mijn advies een avondje spa gaan doen. Eenmaal binnen en omgekleed hadden wij het gelijk ijskoud. Het zwembad was al niet te doen waarna wij maar in de jacuzzi zijn gaan zitten. De jacuzzi had een hele vreemde “lucht”. Ook deze was na enige tijd gewoon te koud. Het ergste was nog de kapotte onderdelen die steeds boven water kwamen. De jacuzzi gaf totaal geen “veilig” gevoel. Hierna zijn we met z’n allen in de sauna gaan zitten. Daar stonk de put enorm! Het was niet uit te houden. De sauna werd niet warm en ook de water voorzieningen werkten niet. We hebben besloten om te gaan bellen. Het probleem hebben we kenbaar gemaakt en naar mening van de “medewerkster” werkte alles naar toebehoren. Na meerdere malen klagen gaf zij aan contact op te nemen met de eigenaar, een terugkoppeling zou volgen, helaas zonder resultaat. Na 45 minuten hebben we besloten om de spa te verlaten. Er zijn 3 op en 4 dichte douchen aanwezig. Elke douche die ik heb aangezet werd kouder en kouder. Hierna hebben we opnieuw gebeld met de medewerkster. Omdat dit niet voldoende was hebben we haar persoonlijk geroepen. Haar toon en houding aan de deur was uiterst onprofessioneel. Zo hoor je niet om te gaan met een klant! Na 15 minuten hebben wij de spa verlaten en was de eigenaar ook gearriveerd. Na flink wat discussie en onenigheid kwam de eigenaar met de volgende oplossing, kosteloos een keer terugkomen. Te lachwekkend! Dat gaan we dus zeker niet doen. Uiteindelijk heeft hij ons beloofd het volledige bedrag terug te storten. Ook zijn houding en toon was niet aan te staan. Een grijns op zijn gezicht en uiterst onprofessioneel naar onze mening. Uiteindelijk bleek dat de boiler kapot was, deze gaf 20 graden aan terwijl de voorzieningen minstens 40 graden moet zijn. Wat schrikbarend!!! Dat terwijl de medewerkster meerdere malen aangaf dat alles voordat wij kwamen wel werkte naar behoren, alsof wij het hadden veroorzaakt. Als dit netjes aangegeven was hadden wij de spa verlaten en waren we zonder discussie tot een oplossing gekomen. Om een lang verhaal kort te houden hebben wij 160 km gereden voor een dagje “vieze” spa. Zonder fatsoenlijk te kunnen douchen zijn we ook nog “vies” terug gekomen naar huis. Dit is nooit meer herhaling vatbaar en ik zal niemand adviseren om hier ook ooit langs te gaan. Zelfs 1 ster is teveel. Ze hebben héél wat te verbeteren!
Wat een mooie en ruime locatie. Heerlijk genoten met elkaar. Ondanks dat we in de ochtend hadden geboekt stond alles begin van de middag helemaal klaar voor ons. - Prachtig ingericht - Schoon - Lekker ruim - Ideaal doorgeefluik voor bestellingen - Zelfs een leuke speelhoek voor de kleine kinderen - Ruim gevulde mini barren en eten in overvloed - Tapas is echt een aanrader, thee smaakte erg goed - In slechts 2 uurtjes bereik je hetzelfde gevoel wat je hebt als je 2 weken met vakantie bent geweest: Tips die we willen meegeven - 2 reclameschermen bij de ingang zijn vanuit de jacuzzi en zwembad te zien. We hebben nog even naar een afstandsbediening gezocht om deze uit te zetten maar dat kon niet. - We hebben het personeel veel horen praten / bellen op de achtergrond, waardoor we minder het gevoel hadden dat we 'alleen' waren. - Schaf een paar badjassen aan, alle faciliteiten zijn warm en als je er dan uit komt is het bibberen: Al met al een bijzondere ervaring, we komen graag nog eens terug.
We hebben het heel leuk en relaxed gehad! Ontvangst was prima. De voorzieningen zien er goed uit en ook de hygiëne is top! Het en eten en drinken is ook prima! Onze dochter vond het ook geweldig leuk en heeft zich prima vermaakt in het zwembad en in de jacuzzi! We komen hier zeker nog een keer terug!
Echt super fijne plek om te relaxen. Heel kindvriendelijk en je kan er heerlijke smoothies en frituur halen. Aanrader voor iedereen die wil ontspannen
Schoon, verzorgd en klantvriendelijke locatie. Wij waren er met 3 kleine kinderen en de tijd was zo om. Vooral zo doorgaan!
Dank jullie wel voor jullie service en goede zorgen voor onze bride en haar Entourage 15 dames We hebben allemaal genoten van jullie heerlijke Spa. Speciaal vanuit Amsterdam gereden naar jullie heerlijk grote Spa. En het was zeker geen teleurstelling. Dame die ons zaterdag 25 februari 2023 heeft geholpen SO naar jou. Dank je wel voor je hulp en de mooie foto’s. Topper! Shoukran
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid