facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Relax Center Nederland

Relax Center Nederland

Info

Relax Center Amstelveen is een luxe privé wellness voor 2 tot 12 personen. U heeft alle faciliteiten tot uw beschikking (jacuzzi, zwembad, sauna en lounge)



"Relax Center Amstelveen is een luxe privé wellness te Amstelveen voor 2 tot 12 personen. U heeft alle faciliteiten tot uw beschikking, waaronder een 6 persoons finse sauna, jacuzzi, zwembad en een lounge met eetgedeelte.Ook aan de kleintjes is gedacht: een kids corner met aanwezige waterspeeltjes. Relax Center Amstelveen is onderdeel van Relax Center Nederland, dat met het succesvolle privé wellness concept, inmiddels meerder vestigingen in Nederland heeft."
Adres: Schweitzerlaan 26, 1187jd Amstelveen
Telefoonnummer: +31852500505
Stad: Amstelveen
Route: Schweitzerlaan 26
Postcode: 1187jd


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:30
Dinsdag: 09:00 - 23:30
Woensdag: 09:00 - 23:30
Donderdag: 09:00 - 23:30
Vrijdag: 09:00 - 23:30
Zaterdag: 09:00 - 23:30
Zondag: 09:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: Privé Spa met zwembad, Privé spa Amsterdam, Privé Spa - Amstelveen, Privé wellness Amersfoort, Privé sauna, Privé Spa Zaandam, Privé spa Noord-Holland, Privé sauna Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Charm Way Permanente make- up. Charm Way Permanente make- up. 678 meter Heel fijne sfeer en goede behandeling. Irina is rustig en professioneel en zal je nie...
Beauty Studio Victoria Beauty Studio Victoria 3 km zag er prachtig uit. had het zelf niet zo mooi kunnen doen. super!
Medisch - Sport Pedicure Amstelveen Medisch - Sport Pedicure Amstelveen 3 km Hele slechte ervaring gehad vandaag. Ik heb mijn klachten aangegeven maar die werden ...
Recensies
Zeer goeie ervaring gehad. Mijn vriendin en ik hadden een romantische setting gereserveerd en was boven verwachting welgedaan. Het eten is prima en de sauna vooral was echt goed te genieten. De kosten zijn wel hoog, maar het is de moeite waard.
Echt heel erg genoten vandaag. Hygiene is top, service heel goed, eten was ook goed. We hadden onze dochter van 4 meegenomen en zij wil ook graag weer terug. Zeker een aanrader.
Relax Center heeft contact opgenomen om een nieuwe boeking te kunnen maken. Helaas was het laat maar uiteindelijk toch een oplossing gevonden om de verkeerde boeking opnieuw te boeken tegen extra administratiekosten. We zijn blij!
Heerlijke avond gehad bij relax center amstelveen. Heel vriendelijk personeel en heerlijk schoon alles.. ben al eerder geweest en blijft voor herhaling vatbaar.
Nou, ik kom er net vandaan. Zwembad etc was top meer als top. T eten was bagger maarja we konden ermee door. Helaas helaas helaas was de klantvriendelijkheid 0.0 , ik zou nieuwe personeel nemen als ik jullie was. Vrouwelijke personeel was het vorige x ben ik bij relaxcenter wormerveer geweest die man was zo klantvriendelijk. Doet ze m nie na maar goed. Ajuu
Ontvangst en service was top. Heel klantvriendelijk. En misschien wel het belangrijkste, de spa was erg schoon. Hygiëne dus ook top.
Helaas een teleurstelling. We zijn al een x eerder geweest maar de service oa in tijden van corona is ver te zoeken. Door corona gevallen in het gezelschap wilden we verzetten maar dat kost ons wel 20 euro extra. En als dat niet overgemaakt wordt voor de geplande afspraak werd ons de toegang geweigerd. Sorry dat is dus echt niet klantvriendelijk. Wij hebben met een ander gezelschap maar gebruik van gemaakt, maar helaas werd het een tegenvaller. De Jacuzzi werd totaal niet warm, meer lauw. Daar waar we 2 x toe hebben gebeld of het warmer kon daar kwamen we immers voor werd ons medegedeeld dat ie op zn warmst stond. We hebben alleen gezwommen en wat in de sauna gezeten. Ook had het water in de Jacuzzi een vieze zure smaak. Dit hebben we ook aan de medewerkster doorgegeven. In tijden van Covid zou ik de dienstverlening een beetje aanpassen. Overigens zijn jullie telefonisch heel slecht bereikbaar
Super leuke schone Spa, eigenaren zijn super lief en van alle gemakken voorzien
Wat een onwijs leuke ervaring! Bij aankomst een warm ontvangst en prettige rondleiding met duidelijke uitleg. Een mooie en belangrijk ook, schone ruimte met geweldige faciliteiten. Wij waren met zijn tweeën, maar met een groep lijkt me dit ook super! Zeker een aanrader!!
Balie medewerkster was erg onvriendelijk. Ze was niet duidelijk met de regels, vooral met de betalingen. Er werd ook niet vooraf een gesprek gevoerd over te laat vertrekken. Na afloop kregen we te horen dat als je 1 minuut te laat vertrekt, je €10 euro moet betalen. Dus als je 2 min te laat bent moet je €20 betalen. Ik raad Relax Center aan om de balie medewerkers een cursus te laten volgen om beter met klanten te kunnen communiceren... Helaas hebben we de dag niet goed kunnen afsluiten en meer stress gehad door deze mevrouw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid