facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RelatieKunst

RelatieKunst

Info

Atelier van de RelatieKunst

Geschiedenis

Je liefdesrelatie levendig en intiem houden is een kunst. Als je verliefd bent heb je heel veel tijd, aandacht en gretigheid naar elkaar. Naar mate de relatie went, neemt de intensiteit van het contact vaak af. Je geliefde kan dan 'tegenvallen' en begrijpt je toch minder goed dan je dacht...en daar komt onenigheid van. En als de sfeer verslechtert, kan 'tijd samen' verworden tot ruzie maken of uitmonden in een gewapende vrede. De vanzelfsprekende aandacht en liefde van het begin is ver te zoeken.

In een liefdesrelatie wordt alles uitvergroot: verlangen, vreugde, verwachtingen, teleurstellingen en kwetsing. Maar wat zijn reele verwachtingen? Hoe blijf je in contact en strijd je op een goede manier voor dat wat je belangrijk vindt? En wanneer weet je dat het echt niet gaat?

Waterweg 22
3731 HL De Bilt
Tel: 030 877 4077

Helma van Sandick
Mobiel: 06 26 150 192
E-mail: [email protected]

Dhyan de Bruijn
Mobiel: 06 12 345 678
E-mail: [email protected]

Adres: Waterweg 22, 3731HL De Bildt, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: +3130 877 4077
Stad: De Bildt
Route: Waterweg 22
Postcode: 3731HL


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid